40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
16. marca 2014 o 21:40 #92425
kavis
Účastník (Participant)theo presne tak som to myslel 👍
16. marca 2014 o 23:47 #92426Mlhos
Divák (Spectator)Hm ? ja jediny som nosil znak na chrbte 3 dielny a vetsi ako 28 cm na jedy vsetkym MC a uz som ho este minuly rok vyhodil do kontajnera ale hento Dodove sa mi paci len na novu kozennu budu so strapcami to moc nepasuje ale nevadi objednavam si 4 kusy o priemere viac ako 30 cm pripadne namietky zo strany samozvanych pravidlarov vyriesi najblizsia hliadka policie prokurator sudca a ministerstvo vnutra zrovna sa smejem na tej teme na motoride chlapci nevedia ze jediny kto je zo zakona opravneny mat a pouzivat nejaky znak alebo erb je osoba slachtickeho rodu podla zvykoveho prava alebo obec toto nie je emerika toto je europa
17. marca 2014 o 0:03 #92427przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😎 Dodo, pekné, ale v tomto mám jasno už veľmi dávno.
Poviem rovno, ja si neprosím. 😇Ja to vidím takto:
Každé zoskupenie motorkárov, ktorého členovia navonok dávajú najavo spolupatričnosť nejakým jednotným logom, erbom či „farbami“, skôr či neskôr pocíti okrem iného aj „ochrannú ruku“ alebo napr. nutnú koordináciu a odsúhlasenie termínu svojich akcií iným zoskupením (či zoskupeniami), blablabla…
Kadejaké haló a „pravidlá“ okolo podobných označovaní je tak veľmi ďaleko od môjho ponímania slobody, že určite si nikdy žiadne farby neoblečiem.
Ja som už taký chuj, že ani tetko nemám. Ale mám veľa kamarátov a v telefóne z cca 500 čísiel je 400 motorkárov. S každým si hocikedy rád pojazdím, o tom to je…
Samozrejme nemám nič proti a keď sa rozhodne, že sa to zavedie, tak nech. Akurát pre mňa nebude treba vyrobiť, toť vsjo… 😉
Dúfam, že som týmto mudrovaním nikoho nenahneval, nie to bolo mojim cieľom. 😈
17. marca 2014 o 5:39 #924282841dodo
Účastník (Participant)…. za výšivkami nie je potrebné ísť do Prahy … aj ja mám dosť kvalitný šesťihlový vyšívací stroj .. takže viem pomôcť, ak bude treba 😎
17. marca 2014 o 6:26 #92429yoffo
Účastník (Participant)Papi, že Ťťa huba nebolí……..nassral si úplne šecckých.
Ttebe sa nepáčia svalnaté potettówané očírované oszobnoszti s neprítomným pohľadom,
čo si značkujú therithórijum ???
Ttebe sa nepáčia namachlené silikóňové dámy v kožženom motooblečku
odkiaľ im celkom vykúká úplne šeccko ???
Ttebe sa nepáči kuľtúra šetrenia beňzínu, keďže tieto vynikajúce (od slova vynikať)
oszobnosci najazdia ročne celkom určite až do 100 kilometrov ???Hambuj sa !!!
😁 😁 😁 😁
Ak by si potreboval niečo tetnúť niekam (vraví sa tomu „kérka“, vieš ???),
alebo našiť, či nalepiť, stačí sa obrátiť na známeho ochotníka, ON Tti to urobí.1 X papik 😈
Objednáfka DODOWA:
Ak sa budú robiť nálepičky reflexné:
1. 5 ks malých (fí tak do 5 cm)
2. 5 ks veľkých /(fí tak do 10 cm)
Kesenem Sípen.17. marca 2014 o 6:45 #92430Bopsik
Účastník (Participant)Dodove logo
je pekné, pomerne jednoduché, prehľadné.
– mne to nepripomína žiadne MC
– mňa to k ničomu nezaväzuje, keď chcem dám si ho na čelo, ak nechcem, nedám.
Nevyplývajú mi z toho žiadne práva ani povinnosti, len deklarujem, že patrím do skupiny GTX40+, a že tam chcem patriť.
Ak pôjdem do volebnej miestnosti, alebo na WC (je to jedno), môžem ale nemusím mať logo na pupku…Nikdy som na tričku žiadne logo nemal, a ani som nenosil, ale toto si dám. 👍
17. marca 2014 o 6:50 #92431Bopsik
Účastník (Participant)V tom momente, ak nosenie loga bude niečím podmienené (členské príspevky, schôdze, termíny,…) logo polejem benzínom, spálim, a zadupem v blate, v tomto súhlasím s papi-jom.
17. marca 2014 o 7:17 #92432FRCO
Účastník (Participant)KAPOR-TOUR 2014 – účasť
theo +1
2841dodo + Denisa (ubytovanie zajednané s Theom)
VANUCCI +1
Rudo +1
Krampus
DMH +1
WIKINO +1
Yoffo + Kawasaki + Stan.
papi+Gizka (XXL+S) ubyt. v hoteli
bobolak + 0 +pav +bifik Ubytko ešče nevím
malylapaj +-:x Ubytko už vim ale nepovím
Bop-sik + Krasna Mery – ubytko zabestelovane
Catman+Monča, ubyt. v hoteli
TUKAN + 1 ubytovanie v hoteli
egres2+1 Hotel
kingston – Ubytovanie presne ako meteošámáň
Dedo Oto, Elefant, Majka – ubytovanie chatka č.6
FRCO ubytovanie slubil Krampusko17. marca 2014 o 7:42 #92433VANUCCI
Účastník (Participant)frco no konečne, už som sa bál, že nebude s kým popíjať zelený čaj 👍
17. marca 2014 o 7:56 #92434przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 No moment, ja neriešim nejaké nálepky, ale nášivky na chrbte, lebo sa to tu akoby načalo.
Bopsik, ak treba platiť členské, proti tomu nič nemám, o to mi predsa nejde. Zaplatím, aj keď nebudem členom, som presvedčený, že to bude použité na správne účely… 😁
Ide mi o to, aby ani náhodou nevznikol styčný bod s členmi určitých moto-zoskupení, ktorých „pravidlá“ síce rešpektujem, ale zas ten svet a tie pravidlá sú mi veľmi-veľmi cudzie.
😈 Odvahy mám určite minimálne toľko, ako Mlhoš – ale moja lastovičia duša ( 😁 ) sa cíti dobre len za nerušeného voľného letu nad týmto celým svetom. Jeden by neveril, aké to môže byť krásne, keď sa človek vie povzniesť nad prízemné veci dostatočne vysoko. Vidí dole všetkých svojich, aj keď ani jeden z nich nenesie žiadne označenie. Potom ich môže s čistým svedomím podj.bávať… 😈 😘 Pozor, nie je to náboženská propaganda, ani reklama na drogy… 😁
17. marca 2014 o 8:37 #92435majanko
Účastník (Participant)K tomu logu. Za snahu 👍 .
Inak sa do nijakého združenia a to ani slobodného nechystám. Grafický návrh sa mi nepáči, ani farebný. Pripomína mi to nejakú robotnícku úderku z počiatkov proletárskeho hnutia v dobách ranného budovania kapitalizmu – to kladivo v strede. Naviac čo sme nejaký GTX Kastról, či čo ? A nesedí ani dezén a ani rozmer tej pneumatiky na Varadero 😟 Všeobecne platí že v jednoduchosti je krása a preto by som sa nesnažil dostať do loga to množstvo informácií…Celkovo za mňa nie.17. marca 2014 o 9:06 #92436kavis
Účastník (Participant)papi krásne napísané 🙂 ako by si sedel v škole vedľa mňa a celé to opísal a skorej odovzdal 😈 takže úplne do bodky z tebou súhlasím.
PS. nemáš foto toho Aycovho návrhu?
17. marca 2014 o 9:08 #92437egres2
Účastník (Participant)To nie je pneumatika ale pivový vrchnák. 😇
Nebudem nosiť vestu na motorku. Vestu nosím k obleku.
Tým pádom žiadna nášivka, nálepka ani iné zaradenie sa.17. marca 2014 o 9:36 #92438solim
Účastník (Participant)Dovolím si napísať aj ja k tzv „logu“ od doda.
A – Myslím, že máme dobré označenie pôvodné od Ayca, len mu trochu zjednodušiť farby, aby sa dalo vyšiť na vyšívacích automatoch a doplniť nejaké tie nápisy GTX, 40+, Geriatrix ap. Veď nálepky, tričká alebo vlaječky s týmto Aycovým logom predsa nosíme (myslím, že aj papi nosí 😉 ) , a zástava je tiež. A to logo je také milé – srandovné 😈 👍
B- Navrhované označenie od doda je v podstate v poriadku, len má dve chybičky. V tom farebnom vyhotovaní to tieňovanie GTX by sa pri vyšívaní ťažko dalo realizovať. A druhá podstatnejšia chyba je v nápise slovakia a slovenskom znaku. Ortodoxný MC – čkári by to vedeli vysvetliť. 😎
17. marca 2014 o 10:00 #92439przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Kavis, samozrejme mám, ale má aj Ayco – veď on to robil. Je to inak úplne super. 👍
Ayco to má určite v lepšej kvalite.😈 Čo tu píšem, berte len, ako môj názor, nechcem do toho nejak zasahovať, nech rozhodne väčšina. Niečo o prepojení mojej „filozofie“ a praxe, snažím sa nič nedať medzi riadky:
To tričko z r. 2011 je vynikajúce, strážim si ho, ako oko v hlave a obliekam len na vybrané akcie či udalosti. Úplne teda podľa mňa stačia trička z akcií, funguje to excelentne. 😉 Neznámy ľudia prídu k tebe (a to aj v zahraničí, či cudzinci u nás doma 👍 ), dôverujú a pokecáme, lebo to poznajú, vedia, že také trička tiež nemá každý a úplne jasne hovorí o tom, kam sa človek bez záväzkov a povinností radí, pritom žiadneho samozvanca neoprávňuje kecať do tvojich vecí, neprezentuje žiadny spolok. Nie som v spolku, len som tam s nimi bol… 😉 Je to viac, ako byť v spolku a nebyť tam s nimi…
P.S. – preto som už pred desiatkami strán načal tému trička – či tento rok budú a že vlani neboli – a mne to chýba, ale zatiaľ ništ…
Ono totiž sa za svoju bandu zas vôbec nehanbím, ani za Mlhoša. 😁 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji