Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,446 až 8,460 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    egres2
    Účastník (Participant)

Mlhos:
    Prečo mám taký dojem, že ty by si so skôr odležal na bruchu. 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Egreš, vraj to tam letí znova „na psíka“… 😁

krampus
    Účastník (Participant)

Mlhy, som úplne mimo obrazu, to prečo si taký napajedený?
    😶

Mishko
    Účastník (Participant)

Papi: A keď ťa prevesia cez zábradlie, je to na bruchu alebo na psíka? 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

Viktor, máš eSeSáka. 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    Vypínať si niekoho je ako pchať hlavu do pejsku. On kydá – ty nevidíš.

Krampus,
    Dopálilo.

Mlhoš,
    Ty sa nehnevaj, ja osobne Ťa mám rád, si kámoš, ale nerozumieš srande. Vyhrážať sa niekomu inzultáciou, aj keď sa Ti jeho „reči“ nepáčia, už si trošku mimo.
    Je pravdou, že Tvoje citáty sú niekedy trápne, i keď ja sa bavím, ale zase to neber tragicky. Šag je to len „papier“ a ten znesie všetko.

Je umenie robiť si srandu zo seba, na svoj účet. To dokáže málokto, treba na to nadhľad, a trošku „vyššie“ myslenie. Ja sa tiež urážam, lebo nie som členom MENSY, moje IQ nedosahuje 150. A je to.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 Mishko, to neviem, ale Mlhoš si to potom určite vygúgli, aby vedel, na čom je… 😁 

Inak som čítal, že si Egrešovi vyčítal, že ťa ignoroval na Kulháni – ale ja som ťa tiež nezaregistroval, bolo nás tam nejak veľa…
    Chvalabohu (a šamanovi), bolo krásne počasie.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 … „On kydá – ty nevidíš.“ …

Bopsik,  o to ide. O nič si neprišiel a hneď je svet krajší. 😈

Tukan
    Účastník (Participant)

Všetkým Alenkám motorkárkam a ľadvinkám želám k dnešnému sviatku veľa zdravia, lásky a  mnoho bezstarostných kilometrov. 😘  😘  😘

krampus
    Účastník (Participant)

Yozko- eSeSák už je späť v Berlíne. 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Alenke Tukanke všetko najlepšie k sviatku meninovému , hlavne šťastie a zdravie. 😘
    Tukan až zostala modrá voda máš povinnosť neskaj Alenku vylúbiť za nás všetkých. 🙂
    Potprecceda , terazky nevím ako je to u vás , či Alenka alebo Alexandra. Ale šag aj neská a potom všecko najlepšie . 😉

theo
    Účastník (Participant)

WIKINO, potprecceda teraz nema cas, vybavuje pernamentku na protiinzultačny kurz.  😈  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Malé upozornenie k sobotným Cibajkám: na salaši už majú čerstvú žinčicu, vynikajúcu, pil som ju, mňammm, iba chcem upozorniť žinčicechtivých kunčaftov aby si jej konzumáciu nechali až na domov, nakoľko žiadna motorka ktorú vlastníte, nie ja tak silná a rýchla ako tá cibajská žinčica. Howgh.. 🙂  😁  😁  😁  😁

Mishko
    Účastník (Participant)

Papi: prišli sme spolu s Keckym, zoznámil som sa s Vaším náčelníkom a mám aj fotku nadmajora Ronyslava  😁  Tak zas „někdy příště“, počko vyzerá úžasne.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

maguma teraz už viem prečo máte v Žochárovciach trojprúdové križovatky, to aby aj žinčisti stíhali doletieť domov. 😁 

Vraj aj ty si mal po ochutnávke žeravú reťaz na motorke, na vjazde do Žochároviec vraj dopraváci namerali nejaký padajúci meteorit vraj 324 km/h a nadmajor ti ešte stále behá do obchodu po mydlo?   😁  😁  🤐

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,446 až 8,460 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri