40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
27. marca 2014 o 7:53 #92977
egres2
Účastník (Participant)Mlhos:
Prečo mám taký dojem, že ty by si so skôr odležal na bruchu. 😈27. marca 2014 o 7:56 #92978przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Egreš, vraj to tam letí znova „na psíka“… 😁
27. marca 2014 o 8:01 #92981krampus
Účastník (Participant)Mlhy, som úplne mimo obrazu, to prečo si taký napajedený?
😶27. marca 2014 o 8:02 #92983Mishko
Účastník (Participant)Papi: A keď ťa prevesia cez zábradlie, je to na bruchu alebo na psíka? 😉
27. marca 2014 o 8:24 #92985yoffo
Účastník (Participant)Viktor, máš eSeSáka. 😁
27. marca 2014 o 8:25 #92987Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
Vypínať si niekoho je ako pchať hlavu do pejsku. On kydá – ty nevidíš.Krampus,
Dopálilo.Mlhoš,
Ty sa nehnevaj, ja osobne Ťa mám rád, si kámoš, ale nerozumieš srande. Vyhrážať sa niekomu inzultáciou, aj keď sa Ti jeho „reči“ nepáčia, už si trošku mimo.
Je pravdou, že Tvoje citáty sú niekedy trápne, i keď ja sa bavím, ale zase to neber tragicky. Šag je to len „papier“ a ten znesie všetko.Je umenie robiť si srandu zo seba, na svoj účet. To dokáže málokto, treba na to nadhľad, a trošku „vyššie“ myslenie. Ja sa tiež urážam, lebo nie som členom MENSY, moje IQ nedosahuje 150. A je to.
27. marca 2014 o 8:31 #92989przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 Mishko, to neviem, ale Mlhoš si to potom určite vygúgli, aby vedel, na čom je… 😁
Inak som čítal, že si Egrešovi vyčítal, že ťa ignoroval na Kulháni – ale ja som ťa tiež nezaregistroval, bolo nás tam nejak veľa…
Chvalabohu (a šamanovi), bolo krásne počasie.27. marca 2014 o 8:36 #92991przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 … „On kydá – ty nevidíš.“ …
Bopsik, o to ide. O nič si neprišiel a hneď je svet krajší. 😈
27. marca 2014 o 9:02 #92993Tukan
Účastník (Participant)Všetkým Alenkám motorkárkam a ľadvinkám želám k dnešnému sviatku veľa zdravia, lásky a mnoho bezstarostných kilometrov. 😘 😘 😘
27. marca 2014 o 9:11 #92995krampus
Účastník (Participant)Yozko- eSeSák už je späť v Berlíne. 😁
27. marca 2014 o 10:38 #92997WIKINO
Účastník (Participant)Alenke Tukanke všetko najlepšie k sviatku meninovému , hlavne šťastie a zdravie. 😘
Tukan až zostala modrá voda máš povinnosť neskaj Alenku vylúbiť za nás všetkých. 🙂
Potprecceda , terazky nevím ako je to u vás , či Alenka alebo Alexandra. Ale šag aj neská a potom všecko najlepšie . 😉27. marca 2014 o 12:29 #92999theo
Účastník (Participant)WIKINO, potprecceda teraz nema cas, vybavuje pernamentku na protiinzultačny kurz. 😈 😁
27. marca 2014 o 14:32 #93001maguma
Účastník (Participant)Malé upozornenie k sobotným Cibajkám: na salaši už majú čerstvú žinčicu, vynikajúcu, pil som ju, mňammm, iba chcem upozorniť žinčicechtivých kunčaftov aby si jej konzumáciu nechali až na domov, nakoľko žiadna motorka ktorú vlastníte, nie ja tak silná a rýchla ako tá cibajská žinčica. Howgh.. 🙂 😁 😁 😁 😁
27. marca 2014 o 14:48 #93003Mishko
Účastník (Participant)Papi: prišli sme spolu s Keckym, zoznámil som sa s Vaším náčelníkom a mám aj fotku nadmajora Ronyslava 😁 Tak zas „někdy příště“, počko vyzerá úžasne.
27. marca 2014 o 15:42 #93005VANUCCI
Účastník (Participant)maguma teraz už viem prečo máte v Žochárovciach trojprúdové križovatky, to aby aj žinčisti stíhali doletieť domov. 😁
Vraj aj ty si mal po ochutnávke žeravú reťaz na motorke, na vjazde do Žochároviec vraj dopraváci namerali nejaký padajúci meteorit vraj 324 km/h a nadmajor ti ešte stále behá do obchodu po mydlo? 😁 😁 🤐
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji