40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
27. marca 2014 o 21:40 #93068ahojkoÚčastník (Participant)27. marca 2014 o 21:51 #93070bobolakÚčastník (Participant)
Ahojko,zbytočne si sa usadil do lóže s pukancami,,,suboj je zrušený a tak sme sa tešovali.. 😟 😟
27. marca 2014 o 22:30 #93072eXeBaTÚčastník (Participant)Nakoľko to prestáva byť sranda a užívateľ Yoffo to postúpil svojmu právnemu zástupcovi, vraciam sa k moderovaniu tejto diskusnej témy, kedže to naberá na obrátkach. Chcem vás všetkých požiadať, aby ste sa vyhýbali osobným invektívam a vyhrážaniu sa a do svojich osobných sporov tak nezaťahovali ostatných, ako aj redakciu portálu, ktorá by v prípade potreby musela riešiť takéto situácie s orgánmi činnými v trestnom konaní. Ďakujeme.
28. marca 2014 o 5:28 #93075theoÚčastník (Participant)Dobre ranko.
Zajtra tu mame volby na prezidenta, preco si tu neurobit volby na disidenta. 😈
Mame tu dvoch kandidatov a jeden by mal ist dole 👎
Zajtra by sa hlasovalo a ten co dostane menej hlasov pojde odtálto dole nadobro.
Admin by zratal hlasy a bobolak ako hlavny doledávač by to overil okruhlou pečátkou /koliesko od trojprstovej maharádža/.
Takze davam hlasovat ci chcete hlasovat.
svetu mier
28. marca 2014 o 5:29 #93077prdlafkaÚčastník (Participant)Ajaaaaj…. deticky sa nam tu trosku postuchali…clovek sem nenakukne par dni a hned je tu binec…ma na to musel upozornit kamos mailom… 😁
inak som veeeelmi zvedavy, kolko ludi tu nazaklade toho oznamenia zavru, kolki pojdu na sibir a podobne…lebo sak bola by to taka krasna prva vlastovka v nasej spravodlivej zemi hodna nasledovania aj na inych miestach, kde sa to trestnymi oznameniami len tak hemzi, ale nikdy nic z toho… 😟
28. marca 2014 o 6:16 #93079yoffoÚčastník (Participant)Gúteň Mórgeň. 🙂
Vážení kolegovia,
ak by moja registrácia TU bola zrušená, kto chce, nájde ma.Keďže aj šéfredaktor má vážne výhrady k mojej registrácii a písanému slovu TU,
ponúkol som mu, že ju môže zrušiť.Nazdáááááááár.
TO: BOBO…….potprecceda, IT GTX dnes o 9,00 PLATÍ ??? HÁ ??? 😁 😉 😁
papik 😈
28. marca 2014 o 6:36 #93081magumaÚčastník (Participant)Naskytla sa možnosť v sobotu po Cibajkách navštíviť toto motomúzeum, ak by bol záujem, skúsíme to vybaviť na približné zulu po 14:00 sečovce.
http://motoride.sk/c/5911/technicke-moto-muzeum-lehota-pod-vtacnikom-a-ostatne-zimne-veci-2014.html
28. marca 2014 o 6:48 #93083kingstonÚčastník (Participant)Zírám a nechápem 😶 .
Ani slnko nepomáha? Pozrite cez okno ako je krásne.
Pán garážmešter Krampus, SS prečítané, dankešőn vidíme sa na Kapore 🙂 .
28. marca 2014 o 7:23 #93085krampusÚčastník (Participant)Já hlasuji za hlasúvání, či za zasúvání?, kua teraz newjem čo je spráwne ( swinyja Alcík) 😈
to eXe.. – jenno si pamataj, ništ néní tak horké jak sa zdá, mosel bys nafščívit jenno stretnutí kmene našeho a hóóóódňe vjecí ťi by byuo jasné jak nebe nad dnešnýma Košicáma. 😉
Svetu mier a pionierom zvlášť!
😘 😘 😘
28. marca 2014 o 7:27 #93087przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)👍 Náčelník, o múzeum samozrejme mám záujem, daj niečo, ako by to vychádzalo časovo, lebo okolo šiestej musíme byť doma.
Mlhoš ma prekvapuje, že sa nechal stiahnuť na úroveň Yoffa a Yoffo ma prekvapuje, že sa nechal stiahnuť na úroveň Mlhoša… 😁 Keby ste si neuvedomili, obaja ste momentálne v žumpe, je úplne jedno, kto začal. 👎 😈
Mlhoš, ale s vyhrážkami si začal ty, a keby som mohol, vypnem ťa aj tu.Theo, ak by sa hlasovalo, ber to, ako môj hlas. 😈
28. marca 2014 o 7:32 #93090krampusÚčastník (Participant)Ak sa tak zamyslím nad dnešnou situáciou, kecáme tu a ja inde, dávame info tu aj inde, čo keby sme si sadli len na jednu stoličku, na tú viac čalúnenú a vec vybavená.
28. marca 2014 o 7:35 #93092keckyÚčastník (Participant)Theo: 👍 Jednoznačne hlasovanie.
To, že niekto napísal otvorene MLHOŠOVI čo je pravda má byť problém??? To nemyslite vážne! A keď myslíte, tak tu nemám čo robiť ani ja! A že motorkári… Je mi z toho na grrrrcccccc
28. marca 2014 o 7:49 #93093przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Krampus – sem prešla veľká časť geriatrie z motorájdu.
Veľká časť z nich má v riti, aby kvôli individuálnym problémom kohosi s kýmsi sa sťahovali stále niekam inam. Po osobných debatách s niektorými som o tom presvedčený. Prinútiť 100 ľudí, aby kvôli trom či desiatim prešli niekam inam, je asi nekorektné. Kto chce, je aj na mr, aj na všade, aj na „tu a tam“ – nie čalúnenie je podstatné, podstatné je vidieť aj ďalej, ako za nos…
Keby som bol na každom „rodinnom“ serveri, kde mám známych, by som potreboval sedieť 26 hodín denne za klávesnicami, qa… 😈
Ale zas ak ma za to niekto bude slušne platiť, urobím to… 😁
28. marca 2014 o 8:00 #93095majankoÚčastník (Participant)No ja čumím…že dospelí ľudia…yoffo, mlhoš, každý sme nejaký, tak trošku úcty aj k sebe by nezaškodilo. Zajtra tu nemusí byť nikto z nás, život je krátky, treba sa radovať a nie napádať, vyhrážať, osočovať…fakt trapáreň… 😟 A pritom osobne je to iné, vyzeráte normálne, dá sa aj pokecať… neviem, prečo si dokazujete svoje egá na fórach a cez klávesnice. Testosteron je sviňa…aj keď klesá, aj keď je ho veľa… Hafo rozčarovaných smajlíkov ! 😟
Keď sa chcete vybúriť príďte ku mne, potrebujem nakopať, premiestniť a rozhrnúť cca 15 kubíkov tvrdej navážky. A to zadarmo ! Keď už sa tu tak buduje a je tu toľko silných rečí. 😉
28. marca 2014 o 8:08 #93096krampusÚčastník (Participant)papi – och ty čort adin, ty miňa bystro pregavaril. 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.