40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
13. apríla 2014 o 6:09 #94090przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Bopsik, keby si mal celú riť od oleja, aj ty by si utekal rýchlejšie. 😁
13. apríla 2014 o 6:14 #94093WIKINOÚčastník (Participant)Kingstan kedy vyrážaš počkal by som v Nitre
13. apríla 2014 o 6:26 #94095VANUCCIÚčastník (Participant)Kua ešte dobre, že tu máme ahojka aspoň občas čosi po slovensky, mal som pocit, že som na Hungaroringu stránke 😁
13. apríla 2014 o 6:31 #94097BopsikÚčastník (Participant)Papi,
feferónový šalát by lepšie zabral. Od oleja by sa mi šmýkalo.13. apríla 2014 o 7:46 #94098krampusÚčastník (Participant)@ajrbegovič – pre mňa zamňa, kaporturerowski itineráriuš môžeš vyrutiť. 😁 😈
13. apríla 2014 o 11:11 #94100DedoOtoÚčastník (Participant)Papiii,
zda sa mi to ako vynikajuci napad, ked sa nepodari zorganizovat „velku skupinu“, prisli by sme aj jednotlivo (vyrastal som na Dunaji, presiel som ho od Suliny po Vieden, niekolkokrat, okrem toho kazde leto s kamosmi obzrieme Cenkovsky ostrov).
Daj len vediet,
Dedo.Oto13. apríla 2014 o 14:45 #94102MlhosÚčastník (Participant)Papikam ja sem to pochpil 😀 nepochopil som iba nac pohanat pripojne a nie tazne vozidlo 😀 lebo aj onakvejsi konstruktery na onakvejsich navesoch a privesoch vobec nerozmyslaju nad tym ako dat na ne pohon a to ani vtedy ked dobre vedia ze taky sturec a pridavny pohon na 3 napravach navesu v zime by bolo onakvejsie fajnove 😁
13. apríla 2014 o 15:43 #94104ahojkoÚčastník (Participant)VANUCCI
prave o tom som pisal, ze poslednym prispevkom na konci strany 180 som nerozumel ani „ň“
😶 😶 😶
a potom mi to tu prilohu zhltlo…13. apríla 2014 o 15:52 #94106przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😘 👍 Dneska počasíčko, partia, nálada, klídek, pohoda, tabáček, len tak ďalej…
Nie, jak dal raz jeden v auguste otázku, že kedy začne sezóna… 😁
Takže dnešný výjazd, Kemence, HU.
Určite budú aj pekné fotky, tieto sú zase rýchle: 😉
13. apríla 2014 o 16:12 #94108bacaonoÚčastník (Participant)„…nepochopil som iba nac pohanat pripojne a nie tazne vozidlo 😀 lebo aj onakvejsi konstruktery na onakvejsich navesoch a privesoch vobec nerozmyslaju nad tym ako dat na ne pohon a to ani vtedy ked dobre vedia ze taky sturec a pridavny pohon na 3 napravach navesu v zime by bolo onakvejsie fajnove“
Ale rozmyslaju, aj ked priemerny jedinec nechape a nema o ani tucha, dokonc to nevie ani vyguglit, ale pise jak keby tomu rozumel. 😁
Lenze onekvejsi konstrukteri to robia tam kde to ma aj zmysel a je to potrebne a návratne.http://www.poclain-hydraulics.com/en/systems/construction/enhanced-mobility-trailer-wheel-assistance-ref27
http://www.poclain-hydraulics.com/en/systems/construction/additional-mobility-trailer-wheel-assistance-ref30
http://www.palmmach.com/pto-driven-trailer.html
http://www.4wdonline.com/Mil/LandRover/FC101/powered.trailer.html
13. apríla 2014 o 16:28 #94110BopsikÚčastník (Participant)… no lebo Solim má „iba“ 800 kubíkov, a keď pôjde hore briškom s nablýskaným PAV-om a zdochnutou líškou, tak nebude vládať, tudom? Preto potrebuje Papiov prídavný elektropohon PAV-a.
13. apríla 2014 o 16:29 #94112przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ale, veď Mlhoš naštartuje gúgla a pozerá sa na bežné veci nás dlhé roky obklopujúce, ako novorodenec… 😈
Na jednom futbalovom ihrisku som videl pred cca 30-mi rokmi malotraktor Gutbrod, bola k nemu kosa, radlica a kadejaké voloviny, napríklad aj dvojkolesový príves, kde sa od kardanu traktora poháňala aj náprava prívesu. Výkon vzrástol o 300 kW, samozrejme… 😈13. apríla 2014 o 16:40 #94114bobolakÚčastník (Participant)Kua fix a ja tam vidím iba samé hydraulicke motory to je pre mňa 😶 návod 👍 oleja ma kompresor na rozdávanie tak nech ten prebytočný olejček behá v hydromotore v mojom pavovi a šolim nech dá el.pohon …papi daj šolimovi licenciu!!!! 😛 😛 bo pójdeš 👎
13. apríla 2014 o 16:50 #94116przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dobrý kompresor má odlučovač oleja a pohon PAVky na stlačený vzduch 😁
13. apríla 2014 o 17:00 #94119yoffoÚčastník (Participant)Dnes bolo fassa.
Povozili sme si riťku (aj na HUvláčiku), celý čas dízlowal po maďarszky,
nem.rozzumel som ani houno, ale nevadí, doučím.
Vďaka za nápad, super výletík.A do Rózembergských (zdochnutých) líščičiek prosím nevrtať, ONI presne vedia,
prečo ich nosia………lebo stačí letmý kuk
a
ebonitová tyčka
jest stoporená
jako buk.Potprecceda-olejnička-gumošúchač-kompressorowič:
Už to máš opravené, alebo derieš gumku ďalej ???Fottó z dnes nedám dnes, lebo ma Papikám predhonil a nesce sa mi.
Aj záftra jest deň.
😘 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.