Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,016 až 9,030 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bopsik, keby si mal celú riť od oleja, aj ty by si utekal rýchlejšie. 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kingstan kedy vyrážaš počkal by som v Nitre

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Kua ešte dobre, že tu máme ahojka aspoň občas čosi po slovensky, mal som pocit, že som na Hungaroringu stránke 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    feferónový šalát by lepšie zabral. Od oleja by sa mi šmýkalo.

krampus
    Účastník (Participant)

@ajrbegovič – pre mňa zamňa, kaporturerowski itineráriuš môžeš vyrutiť. 😁  😈 

DedoOto
    Účastník (Participant)

Papiii,
    zda sa mi to ako vynikajuci napad, ked sa nepodari zorganizovat „velku skupinu“, prisli by sme aj jednotlivo (vyrastal som na Dunaji, presiel som ho od Suliny po Vieden, niekolkokrat, okrem toho kazde leto s kamosmi obzrieme Cenkovsky ostrov).
    Daj len vediet,
    Dedo.Oto

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papikam ja sem to pochpil 😀 nepochopil som iba nac pohanat pripojne a nie tazne vozidlo 😀 lebo aj onakvejsi konstruktery na onakvejsich navesoch a privesoch vobec nerozmyslaju nad tym ako dat na ne pohon a to ani vtedy ked dobre vedia ze taky sturec a pridavny pohon na 3 napravach navesu v zime by bolo onakvejsie fajnove  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

VANUCCI

prave o tom som pisal, ze poslednym prispevkom na konci strany 180 som nerozumel ani „ň“
    😶 😶  😶 
    a potom mi to tu prilohu zhltlo…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😘 👍  Dneska počasíčko, partia, nálada, klídek, pohoda, tabáček, len tak ďalej… 

Nie, jak dal raz jeden v auguste otázku, že kedy začne sezóna… 😁

Takže dnešný výjazd, Kemence, HU.

Určite budú aj pekné fotky, tieto sú zase rýchle: 😉 

bacaono
    Účastník (Participant)

„…nepochopil som iba nac pohanat pripojne a nie tazne vozidlo 😀 lebo aj onakvejsi konstruktery na onakvejsich navesoch a privesoch vobec nerozmyslaju nad tym ako dat na ne pohon a to ani vtedy ked dobre vedia ze taky sturec a pridavny pohon na 3 napravach navesu v zime by bolo onakvejsie fajnove“

Ale rozmyslaju, aj ked priemerny jedinec nechape a nema o ani tucha, dokonc to nevie ani vyguglit, ale pise jak keby tomu rozumel. 😁 
    Lenze onekvejsi konstrukteri to robia tam kde to ma aj zmysel a je to potrebne a návratne.

http://www.poclain-hydraulics.com/en/systems/construction/enhanced-mobility-trailer-wheel-assistance-ref27

http://www.poclain-hydraulics.com/en/systems/construction/additional-mobility-trailer-wheel-assistance-ref30

http://www.palmmach.com/pto-driven-trailer.html

http://www.4wdonline.com/Mil/LandRover/FC101/powered.trailer.html

Bopsik
    Účastník (Participant)

… no lebo Solim má „iba“ 800 kubíkov, a keď pôjde hore briškom s nablýskaným PAV-om a zdochnutou líškou, tak nebude vládať, tudom? Preto potrebuje Papiov prídavný elektropohon PAV-a.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ale, veď Mlhoš naštartuje gúgla a pozerá sa na bežné veci nás dlhé roky obklopujúce, ako novorodenec… 😈
    Na jednom futbalovom ihrisku som videl pred cca 30-mi rokmi malotraktor Gutbrod, bola k nemu kosa, radlica a kadejaké voloviny, napríklad aj dvojkolesový príves, kde sa od kardanu traktora poháňala aj náprava prívesu.  Výkon vzrástol o 300 kW, samozrejme… 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua fix a ja tam vidím iba samé hydraulicke motory to je pre mňa 😶 návod 👍 oleja ma kompresor na rozdávanie tak nech ten prebytočný olejček behá v hydromotore v mojom  pavovi a šolim nech dá el.pohon …papi daj šolimovi  licenciu!!!! 😛  😛 bo pójdeš  👎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Dobrý kompresor má odlučovač oleja a pohon PAVky na stlačený vzduch 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Dnes bolo fassa.

Povozili sme si riťku (aj na HUvláčiku), celý čas dízlowal po maďarszky,
    nem.rozzumel som ani houno, ale nevadí, doučím.
    Vďaka za nápad, super výletík.

A do Rózembergských (zdochnutých) líščičiek prosím nevrtať, ONI presne vedia,
    prečo ich nosia………

lebo stačí letmý kuk
    a
    ebonitová tyčka
    jest stoporená
    jako buk.

Potprecceda-olejnička-gumošúchač-kompressorowič:
    Už to máš opravené, alebo derieš gumku ďalej ???

Fottó z dnes nedám dnes, lebo ma Papikám predhonil a nesce sa mi.
    Aj záftra jest deň.
    😘

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,016 až 9,030 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri