Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,856 až 9,870 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    sdedko
    Účastník (Participant)

Hej, pár šraubov a žiaroviek som na tom kostitrase doplnil

maguma
    Účastník (Participant)

Dedo, nekoktaj a pekne píš ďalej, nemusíš to opakovať 😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 sdedko, náhodou tie Krampusove opálovou šotolinou posypané necesty si zvládal úplne bravúrne na tom svojom kostitrase.  👍  A doma bác, no toto … 😈  Dúfam, že si celý.

Boli ste traja, o ktorých som cez tie kopce mal trochu obavy, a to ty na CafeRaceri, Fosters so svojou päťapol metrov dlhou prednou vidlou a Monča, ktorá sa vždy bála štrku, ako čert svätenej vody… Ale bolo to v pohode.

Monča doma vyhlásila, že Dážď? Malina. Štrk, šotolina? Sem s ním! Pcccche… 😁 
    Zlepšujeme sa, no. Ale aj tak len opatrne…

Zase by ma ani nenapadlo, že veľký bahniak Lapaj to opre o afto, ale zas keď Bobolak mu nechcel dať dole to plexi, tak to dal dole sám, čo už… 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Papi dobre vravis… 🙂 , tohorocny Kaportour sa niesol v zmysle hesla ,, ked ta niekto neda dole daš sa sám,,  😁 , vsetko prebehlo podla ocakavani, nikto nesklamal…  😈 

no akurat Bopsik, vykabloval sa na bizóňa… 👎

Bopsik
    Účastník (Participant)

Už začínam rozmýšľať nad plastelínou. To by bolo asi najjednoduhšie riešenie. Len neviem čo na to Yooffik Normandský, či by akceptoval…
    Ešte by sa to dalo odliať do sádry a nafarbiť „živými farbami“, no, neviem, neviem…

maguma
    Účastník (Participant)

Yoffo ma požiadal aby som sa stal počas jeho cestovania, jeho hovorcom alebo lepšie povedané pisárom. Tu je prvá cestovná informácia od yoffa, v plnom znení aj s titulkami:

YOFFO, sms č. 1

Tak som sa dotrtošil pred 17,00 zulu do Vaduzu v Lichtenštajnsku. Cesta pohodowaq, iba potom som 2 (dve) hodziny „šukal“ ubytko. DPČ. Ale čul si s ospršeným telesom ležím v duchnoch, varím buyón a vonku je howadská búrka. ZDRAVÍM CELU GTX BANDU!

Ako vidíte. prvá etapa VGC je úspešne za nami, yoffo prešiel 730 km zulu

*** VGC (veľká geriatrická cesta)

kingston
    Účastník (Participant)

No teda, v zivote som za jeden den tolko km na motorke nedal.

Yoffis IronButovič Železná R.i.ť  👍  🙂 😁  

P.S. Len to nepreháňaj. A tešíme sa na správy od teba.

theo
    Účastník (Participant)

Je to dost trapne ked niekto prejde tolko km na motorke, ked sa to da v pohode zvladnut na gugel strít vjú… 😶  😈  😁 

yoffo, ideeeeš…  👍

kingston
    Účastník (Participant)

theo ty chameleónmárha jedna, som myslel že to mlhy písal, úúplne jeho štýl 😁  😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo pravdu maš, 👍 načo sa trtoší keď na gugeľi strít by to mal aj lacnejšie aj na nealko pifko v tescu by mu zostalo cháááá 😁  😁 

Mlhos
    Účastník (Participant)

KINGSTON BA Dubravka- Bibinie (Chorvatsko ) na motorke s manzelkou prestavky len na tankovanie  podla gugla 721 km podla tachometra cez 800  v pohode da sa  👍 ked je clovek rozsedeny dal by aj viac kludne az na Makarsku aj dalej

theo
    Účastník (Participant)

Ale gugel je bezpecnejsi, a hlavne lacnejsi a da sa rozkukat dookola, v tom vidim  velke plus  👍

theo
    Účastník (Participant)

Som zabudol este…ani gumy sa nederu… 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 A ja len 123, to je zatiaľ môj maximum…  😁

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen 123 papirekord a ja som ta k nemu popotiahol 3-mi tiež 😶  😟  😁 tak dúfam že aj ty mi popotiahneš!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,856 až 9,870 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri