Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 961 až 975 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    majanko
    Účastník (Participant)

Veru treba jazdiť pokiaľ sa dá. Ja včera na moto cca 200km, keď som vyrážal pekných +16°C, len pri príjazde večer okolo 22.00 ma trošku striasalo /tenké termo a oblečko bez tep. vložiek/. A potom som zistil, že je neuveriteľných +2°C. Tak dám hrubé termo nabudúce. 😕

AIR
    Účastník (Participant)

Tak mne rano ukazoval teplomer -4, ale teraz je uz 0…. ide sa jazdit dnes, treba vyuzit posledne slnecne dni… mam v plane kuknut Bansku Štiavnicu, Dudince, Velky Krtíš…. a dalej uz asi nezajdem, lebo tma ma donuti sa vratit domov … taze ahoj na ceste 👋 👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Yoffis, neviem, de sme ešče neboli , lebo na okolí sme už boli všade – aj keď si už presne nepamätám, s kým. 😀

Problém je v tom , čo tu píšu vyššie, ráno kosa, večer kosa, dni sa skracujú a na väčšie výpravy to už nie je.

Asi tu nie som ten hlavný vyplakávač ohľadom zdravotného stavu, ale problém je aj v tom, že momentálne som totálne zasoplený a na nejakých 600 km sa nejak necítim. 😀 Keď som písal, že víkend je v suchu, myslel som práve na svoje neodolateľne krásne, od potu vlhké telo pod duchnami… 😀

Ale zas v sobotu také menšie Rakovice by som si dal, Mlhoš tam chodí pravideľne a keby si prišiel aj ty, necháme postaviť ring. Ten zápas by som aj polomŕtvy chcel vidieť… Veď to je na našej bande krásne, že nás zaujíma, čo sa deje s tým druhým, ta ne? 😀

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kade sa motáš po Rajčanoch. On je už na Nitrianskej Strede. 🙄 Práve je terazky pri obchode v Čeladinciach a rozmieňa drobné za Bororo. 😀 . Tie Rakovice sa mne tiež pozdávajú. Ale čo povie VVOS ešte neviem ? 😟

yoffo
    Účastník (Participant)

No, já viem, že šecci majú terazky slintačku a príde aj krívačka 😀 🤣

Papi, tak sa kurýruj a nechoď nikde. Do soboty času dosť. 🤣

Zopár otázok pre deda Vševeda:

A ozzaj, de sú tie Klepetákofce ???

A čo tam je ???

A kade sa tam ide ???

A…oné….už som zabudol. 😶 😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Yoffo nevieš kde sú Klepetákovce, predsa pri JEBO / Jadrové elektrárne Bohunice/. Vplačo tam bude, nezáleží čo , ale budeme tam predsa oko povie GT. Ná šecky cesty vedú do Rakovíc 🙄 👋

motobabka
    Účastník (Participant)

Ahojte, možno poradíte

chýba mi tu posun …návrat na začiatok temy, tak ako to fungovalo na MR…asi som antitalent na počítrač

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 Babi, a čo tak tu dole kliknúť na číslo strany, ktorú by si chcela čítať?

krampus
    Účastník (Participant)

Hehe – môj zdravotný stav sa radikálne zlepšuje, takže kontúry Chrenovca-Brusna nadobúdajú jasnejší obraz. 👋

maguma
    Účastník (Participant)

krampus povedz rovno, že ťa to myká a nemôžeš doma obsedieť a nemúť nám tu hlavy o jasnejších obrazoch 🙄 🙄 🙄 ( Viktor, uvedom si, že ty nie si kačička) 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Aha, chcelo by to menej burčáku 😈 😈 😈 😀 😀

amper
    Účastník (Participant)

Mtb, návrat na začiatok strany je HOME a na koniec END, či to si vedela ?, tak potom ništ 👋

amper
    Účastník (Participant)

yoffo , f pjatok ideme na ten Tvoj ketchup, rajčiny som zohnal priáámo do zelovocu, v tom našom nemdorástli, slabo som kúril 😕 😕 , potom dáme report ketchupovi 👍 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

solim , čo si onemel 😶 😶 😶 🙄 🙄 🙄

maguma
    Účastník (Participant)

Kukám, že aj oslepol 😶 😶 😶 😈 😈 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 961 až 975 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri