40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
3. októbra 2013 o 6:00 #85358
majanko
Účastník (Participant)Veru treba jazdiť pokiaľ sa dá. Ja včera na moto cca 200km, keď som vyrážal pekných +16°C, len pri príjazde večer okolo 22.00 ma trošku striasalo /tenké termo a oblečko bez tep. vložiek/. A potom som zistil, že je neuveriteľných +2°C. Tak dám hrubé termo nabudúce. 😕
3. októbra 2013 o 6:04 #85359AIR
Účastník (Participant)Tak mne rano ukazoval teplomer -4, ale teraz je uz 0…. ide sa jazdit dnes, treba vyuzit posledne slnecne dni… mam v plane kuknut Bansku Štiavnicu, Dudince, Velky Krtíš…. a dalej uz asi nezajdem, lebo tma ma donuti sa vratit domov … taze ahoj na ceste 👋 👋 👋
3. októbra 2013 o 6:24 #85360przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Yoffis, neviem, de sme ešče neboli , lebo na okolí sme už boli všade – aj keď si už presne nepamätám, s kým. 😀
Problém je v tom , čo tu píšu vyššie, ráno kosa, večer kosa, dni sa skracujú a na väčšie výpravy to už nie je.
Asi tu nie som ten hlavný vyplakávač ohľadom zdravotného stavu, ale problém je aj v tom, že momentálne som totálne zasoplený a na nejakých 600 km sa nejak necítim. 😀 Keď som písal, že víkend je v suchu, myslel som práve na svoje neodolateľne krásne, od potu vlhké telo pod duchnami… 😀
Ale zas v sobotu také menšie Rakovice by som si dal, Mlhoš tam chodí pravideľne a keby si prišiel aj ty, necháme postaviť ring. Ten zápas by som aj polomŕtvy chcel vidieť… Veď to je na našej bande krásne, že nás zaujíma, čo sa deje s tým druhým, ta ne? 😀3. októbra 2013 o 6:47 #85361WIKINO
Účastník (Participant)Kade sa motáš po Rajčanoch. On je už na Nitrianskej Strede. 🙄 Práve je terazky pri obchode v Čeladinciach a rozmieňa drobné za Bororo. 😀 . Tie Rakovice sa mne tiež pozdávajú. Ale čo povie VVOS ešte neviem ? 😟
3. októbra 2013 o 7:56 #85362yoffo
Účastník (Participant)No, já viem, že šecci majú terazky slintačku a príde aj krívačka 😀 🤣
Papi, tak sa kurýruj a nechoď nikde. Do soboty času dosť. 🤣
Zopár otázok pre deda Vševeda:
A ozzaj, de sú tie Klepetákofce ???
A čo tam je ???
A kade sa tam ide ???
A…oné….už som zabudol. 😶 😈3. októbra 2013 o 8:07 #85363WIKINO
Účastník (Participant)Yoffo nevieš kde sú Klepetákovce, predsa pri JEBO / Jadrové elektrárne Bohunice/. Vplačo tam bude, nezáleží čo , ale budeme tam predsa oko povie GT. Ná šecky cesty vedú do Rakovíc 🙄 👋
3. októbra 2013 o 8:10 #85364motobabka
Účastník (Participant)Ahojte, možno poradíte
chýba mi tu posun …návrat na začiatok temy, tak ako to fungovalo na MR…asi som antitalent na počítrač3. októbra 2013 o 8:31 #85365przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😉 Babi, a čo tak tu dole kliknúť na číslo strany, ktorú by si chcela čítať?
3. októbra 2013 o 8:36 #85366krampus
Účastník (Participant)Hehe – môj zdravotný stav sa radikálne zlepšuje, takže kontúry Chrenovca-Brusna nadobúdajú jasnejší obraz. 👋
3. októbra 2013 o 9:37 #85367maguma
Účastník (Participant)krampus povedz rovno, že ťa to myká a nemôžeš doma obsedieť a nemúť nám tu hlavy o jasnejších obrazoch 🙄 🙄 🙄 ( Viktor, uvedom si, že ty nie si kačička) 👋 👋 👋
3. októbra 2013 o 9:38 #85368maguma
Účastník (Participant)Aha, chcelo by to menej burčáku 😈 😈 😈 😀 😀
3. októbra 2013 o 10:04 #85369amper
Účastník (Participant)Mtb, návrat na začiatok strany je HOME a na koniec END, či to si vedela ?, tak potom ništ 👋
3. októbra 2013 o 10:08 #85370amper
Účastník (Participant)yoffo , f pjatok ideme na ten Tvoj ketchup, rajčiny som zohnal priáámo do zelovocu, v tom našom nemdorástli, slabo som kúril 😕 😕 , potom dáme report ketchupovi 👍 🤣
3. októbra 2013 o 11:16 #85371maguma
Účastník (Participant)solim , čo si onemel 😶 😶 😶 🙄 🙄 🙄
3. októbra 2013 o 11:17 #85372maguma
Účastník (Participant)Kukám, že aj oslepol 😶 😶 😶 😈 😈 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji