40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
10. júna 2014 o 16:06 #95849mirelÚčastník (Participant)
Hlásim sa na mini ČUP:
1) maguma
2) kingkong
3) papi + v piatok večer halászlé
4) majanko + chemická zrzka :
5) mirel10. júna 2014 o 17:02 #95851kingstonÚčastník (Participant)Wilibáči idevele 🙂 😁
10. júna 2014 o 17:28 #95853przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Mlhoš, ak niekde nemusíš byť, nekomentuj, ser na to. Aleb
10. júna 2014 o 17:38 #95855przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 No, vyhodilo ma to. Asi zásah od Aštara Šerana. 😈 Chápem, starec, ďakujem… Nemám sa čo baviť s Mlhošom, to preto. 😁
Čo sa nejakého rekordu týka, dal som KN – Lloret de Mar (Esp) za jeden deň, cca 2000 km – tak makajte, aby ste to prešťali. 😁 😁 😁
Ja už to ale nikdy nezopakujem, bola to volovina najvyššieho stupňa. 😈
A nech žije miniČUP, ryby sú pripravené, krásne, zatiaľ živé.
😁 Že pozdravujú… 😁
10. júna 2014 o 17:49 #95858krivoklatÚčastník (Participant)Asi som si už viac vypil, tak prispejem…..
Aštar Šeran všetko vidí, no nie všetkému chápe…..
keby som nešiel cez weekend von /Bulharsko/, tak by som chcel byť tam, kde sú niektorí vždy za každú cenu
a k súťaži o najdlhšiu štreku sa vyjadrujem nerád, lebo som potom za debila, len tak námatkovo……. New Castle cez Stonegenge, Dover a potom už Šala….. kilometre si spočítajte….. asi 26 hodín…ale ano, tiež to bola blbosť, no vtedy som to tak nevidel…… 🙂
10. júna 2014 o 18:00 #95860przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Krivoklat 👍
Ale to sa neráta, ty si motorkár, ale my sme len adolescenti z LUNAPARKu 😁
Teraz, keď sme „ťahali“ z kaporov domov, prvých 100 km sme stáli asi päťkrát, k tomu boli aj výhrady od posádky, že na pumpe nie sú stoličky, že je teplo, že je zima – a potom sme aj zmokli.
I tak še dá… 😁
10. júna 2014 o 19:16 #95862kingstonÚčastník (Participant)A raz aj kvôli nanuku sme zastali na ďalšej pumpe lebo sa Lapimu minulo palivo a na predchádzajúcej pumpe 15km od nanukovej (kde sme tiež stáli) ešte palivo mal.
Ta jamaha mu nejak kua žere 😈 .
10. júna 2014 o 19:21 #95864kingstonÚčastník (Participant)Asi kvoli odmontovanemu plexi ma vysoky „R“ vzduchu alebo.
10. júna 2014 o 19:38 #95866magumaÚčastník (Participant)Kingston, palivo mal, de nemal jégkrém, aby so nezabudol, máš tam ďalší úryvok 😁
10. júna 2014 o 20:37 #95868krivoklatÚčastník (Participant)Dzetiska moje osprostené, mám vás rád, aj ked sa nevidíme, je radosť si vás ráno a večer prečítať a niekedy občas stretnúť, nie že by som nechcel, len som ešte v pomere a ked nepomerujem tak pijem, a ked pijem, tak nemôžem byť tam kde ste všetci, čo musia byť nasilu všade kde sa dá……..
a ked nepomerujem a ani nepijem, tak som niekde úplne v Renoulte, aj pár tisíc kilometrov inde ako ste vy, ale verím, že príde čas, že budem furt tam, kde musia byť všetci, že aj Mlhoša z toho jebne a bude pokoj…….. 🙂s láskou a úctou, krivoklát, vlastnou rukou……….
10. júna 2014 o 21:20 #95870bacaonoÚčastník (Participant)Kua klatik, jaky ma jazyk rozuzluvany. 😈
Ked sa sobotu po nocnej vychrapem a odejdu mi majstri murarsky z domu, a NGŠT da VOP, tak by som sa rad v sobotu podvečer na ČUPe ukazal.
10. júna 2014 o 21:25 #95871przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bača, v sobotu je neskoro, pekne v piatok poobede sa chytte s Jožom za ruky a dobehnite, bez obáv, javisko tam nebude, program žiadny, recitovať nemusíte… 😁
Len spievať… 😈10. júna 2014 o 21:29 #95874bacaonoÚčastník (Participant)Hmmm…cele zle. Ja to mam furt take roz..jekazene. V patek idem do nocnej. 😟
Ja vim ze v noci roba len ku*vy, kmini a zandari, 😎 ale …..sak aj plyn musi ist.10. júna 2014 o 21:54 #95876krivoklatÚčastník (Participant)Kua, chlapci, ja musím byť v sobotu ráno o ôsmej vo Vlčanoch, jasné OK, dá sa to stihnúť, len, že predsa idem na 10 dní, aj psov musím mamke zveriť, aj vyspať pred cestou by nevadilo…. takže prepáčte, zase sa nezúčastním………. 🙁
ale je to už môj posledný výlet, som sľúbil manželke, takže sa určite v budúcnosti ujde aj nejaký voľný weekend na spoločné aktivity 40 +
10. júna 2014 o 22:45 #95878MlhosÚčastník (Participant)Ja neviem co sa vam furt nepaci keby som tu sem tam nieco nezadrel co vymyslam aspon pol hodiny tak ani nemate o com pisat teda tu sa clovek fakt vdaky nedocka 👎
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.