Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,021 až 10,035 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bacaono
    Účastník (Participant)

Tu organizaciu nereba brat az tak vazne.
    Podla mna to bolo len oznamenie alebo navrh. Tu nepotrebuje vediet lava ruka co robi prava. Kazdy ide na vlastne triko. Komu sa chce a ma chut a naladu nech pride. Je jedno ci na jednu noc, na dve, ci na dve hodiny.
    Staci ze sa zidu dvaja, maju o com pokecat, co popit a pojest a moze z toho byt pohodovka. Ked sa pridaju viaceri o to lepsie.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Majanko, je mi ľúto, že sa to takto vymklo z rúk.

A ja mám čo povedať? 😈 

Odriekol som ryby, pôvodne  objednané na štvrtok poobede, s tým, že prídem pre ne až v piatok.

Ten chumaj ich však takto predal, že kľud, dnes mu donesú nové.

Teraz som pre ne bol, nedoniesli. 😈 

Takže namiesto 4 kusov trojkilových (+1x sumec) som horko-ťažko zohnal 10 kusov cca kilových kapríkov, také aj rybáry-pytliaci hádžu späť do vody. 10 kusov vážilo 12,5 kg.  😠

Ešte žijú, rastú mi na dvore vo vani.  😈

Teda takto budú aj kosti, ľutujem. Z týchto sa nedajú naporcovať len pekné „bôčik-plátky“, z týchto  sa musí použiť celá podkova.  Hádam, to prežijete… 😈  

Mlhoš, je mi jedno, čo ťa trápi, len slovo „bicigel“ by som používal opatrnejšie, keby som sa  dlhé roky vychvaloval s čínskym šrotom, na blatníku s plastovým kokodrillom… 😁  😁  😁

majanko
    Účastník (Participant)

No dnešok je skutočne o ničom…keď už ani na základných veciach sa pár ľudí nedokáže zhodnúť.

bobolak
    Účastník (Participant)

čaute,,no kcel som sem hodiť dake foto,ale nemôžem zaboha si spomenúť de som odrbal foťák,no čo už aspoň sme tu kawu statočne pokrstili,,aj ten fotbal sme pozerali,len tí brazilci mali zlé kamery alebo čičo lebo obraz bol akísi rozmazaný 😛 tak foto ništ ale zajtra bude kawa vystavená na fotografovanie na psiaroch,šecci paparacci jednotný poplatok 1foto=1bifík 😛  😛 

kingston
    Účastník (Participant)

bača to presne vystihol 👍 

Nejde o život.

bobo nemser s bifikom, na Kaporoch som núkal hore dole a nikto tú patoku nechcel 😛  😟  😈 😁 ja mam zajtra fotó satarmo aj s venovaním od sdedka. 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ten cinsky srot dlhe roky jazdil bez jedinej poruchy neodpadavali z neho skrutky a kadeco vratane jazdca ako z legendarnej znacky  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Miesto ryb vam bobovlak moze doniest zabacie stehienka ved byva na zabacom majeri

kingston
    Účastník (Participant)

Mlhy ked som pred cca  10 rokmi kupoval prvy scooter uz som skoro kupil činsky Adamoto 125ccm

Predavajuci ma opijal rohlikom – Na tomto skutri už odideš v pohode hocikde.

O tom že som ho nakoniec nekúpil rozhodla poznámka jedného lístia: Ano odíde. Len či sa aj vráti…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Každému musí byť jasné, že Yuki Regal Raptor Kokodrill je lepsia mašina, ako HD, veď Jukina má za 5 rokov najazdené hádam aj 3000 km a už tretí rok stojí v garáži bez poruchy. Šak majiteľ nepotrebuje byť v každej riti… 😈 
    A aké to bolo lacné!

Mlhoš, výnimočne ti dám za pravdu. Veď HD za sto rokov nedokázal vyriešiť ani to, aby z neho nepadali skrutky a nekvapkal olej.  😈

Ale Sdedkova Cagiva je iné kafe. Keby Yukina Kokodrill Limited Edition  dostala toľko, čo tá Cagiva vydržala (má 26 rokov…), tak by si ju už ani v Podbrezovej nepamätali… 😁

theo
    Účastník (Participant)

Najväcsiu vydrz zo vsetkeho ma papi  👍 , lebo dokaze kompetentne odpovedat na geniušoviny pol hodiny vymyšlane  😈 

guten morgen, ide sa pinďurovať  👍

inac takeho kokodrila ako je na yukine limitet edišne by som dal na pinďúra mustangoviča a pačilo by sa mu tam:
    1. jazdi nizkou rychlostou
    2. nestraca šrubky
    3. bol uz v každej riti
    4. prevažne stoji v garaži

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Chlapečku, to sa volá taktika.

S Mlhošom musíš dobre vychádzať, má to rôzne výhody.

Napríklad sa ti nevyhráža a pravdepodobne ťa potom ani nezbije.

No a vie vygugliť hovaccké citáty a vyguglí aj riešenie na každý problém, môže byť takto hocikedy aj premiérom – a potom sa ti dobré vzťahy zídu… 🙂

Ta ne? 😈

K veci: Idem baliť pomaly na Kuťiare, bo ryby mi occkákali… 😈

Pionieristom a Španiadolinistom príjemnú zábavu a veľa šťastia v láske prajem… 👍  😘  😁

lara
    Účastník (Participant)

Mažola

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papikam Yuki ma ma najazdene za 4 roky 29  000 km celorocne  prevazne po meste na kratke trasy prakticky na studeny motor ale uz je odhlasena nebudem platit stk a poistku ked uz na nej rok nejazdim 

to dalsie co pises je tak ze ja robim iba rozruch asi takto  😁

kavis
    Účastník (Participant)

Húrá antiHDisti radujte sa, dnes som sa musel vrátiť späť do garáže bo som zistil že som stratil dva šróby. Teda zistil som to doma ale musel som ísť oznámiť partii že nejdem s nima bo vedome jazdiť že my chýbajú skrutky to na pohode nedá. A musím sa hambiť bo po týždni drnčania sa rozhodnúť obzrieť motorku že prečo drnčí tak to je neospravedlniteľné. Nechápem ale ako môžu sa vyšróbovať samy od seba dve skrutky dĺžky 1 1/4 cólu no ale budiž sláva obchodu v Trnave že o 11:55h som dokázal kúpiť skrutky 3/8 na 16 Whitwort  😇

Bopsik
    Účastník (Participant)

Kavis,
    si veľký človek, keď dokážeš sypať popol na vlastnú hlavu a pritom recitovať:
    „Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa…“

A ešte otázka: Akým kľúčom si to dotiahol?
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,021 až 10,035 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri