Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,411 až 10,425 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    fikus
    Účastník (Participant)

Tak nema ani love 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Kto by chcel ísť zajtra do vojenského múzea v Piešťanoch, môže ísť s nami, máme vstup o 13:00 presne, idem tam s partiou Bystričanov, z TO odchádzame asi o 12:00 zulu

malylapaj
    Účastník (Participant)

Goldy žiješ?

Goldy
    Účastník (Participant)

🙂 Ále žijem, žijem. Moto Lidl som sÍce nenašiel, vás som stratil, ( alebo vy mňa )  😠 Trochen som zmokol,(ľahký letný dáždik) ,dokopy som nabehal 350 km a o 17.30 som bol doma. 😈 Len ma mrzí, že stále neviem, kde je najznámejší moto-lidl. 😠

Mlhos
    Účastník (Participant)

Bopsik goldas je uz doma ziadna kolotocarska vybava sa nemontuje ak stihne prist zelena karta tak idem 1.8. na nom do talianska a ked nie pojdem na novom aute ww golf 1.6tdi

kingston
    Účastník (Participant)

Gutentág,

tichý bonz:

duo Lapi-papi bolo videné dnes o cca 11:50 ZULU v Šali.

Podľa agentúry ItarTASS sa plíživým plazivým presunom 36,69 km/h premiestňovali do vojenského múzea Pőšťén.

krampus
    Účastník (Participant)

Mlhy – šak dočkaj, až ti prídu na to ako predávaš ušetrenú elektriku na konečných, budeš sedieť doma a nie tárať sa po Itálii kade-tade. 😈 

Ak už máš golďasa prihláseného, tak máš už aj PZP naň a vôbec nevadí, že je písaná rukou.
    Po pridelení EVČ tam ju len dopíšeš a hotovson, kedy príde vytlačená biela a zelená karta máš na háku. Kapito?

WIKINO
    Účastník (Participant)

Mlhoš
    Ak ozaj je to pravda , že si sa stal majitelom Golďasa , prajem ti veľa pohodových kilometrov bez poruchy a užívaj si jazdu bez nehody. 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Hmlistý,
    možno Ti aj trošku závidím. Uži si tu motorečku v zdraví, a dávaj pozor na Beátku.  👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Krampus má pravdu. Zelenú kartu by si mal mať rukou vypísanú – je platná. Ak ju nemáš, choď za agentom s teplou vodou, čo s Tebou spisoval zmluvu, on Ti ju musí vystaviť.

bobolak
    Účastník (Participant)

Hmlhoš aspoň kokdrila si drbni na blatnik 🙂 😁 to ako ťa spoznáme keď nahodou sa pôjdeš povoziť na autobuse???? 😛  😛

malylapaj
    Účastník (Participant)

Goldy máš ss.
    Miloš, veľa pekných km s golďasom.

maguma
    Účastník (Participant)

Po vlaňajších skúsenostiach s jazdou na 66-ke sme sa dohodli, že pôjdeme pred hlavným pelotónom, ktorý štartuje o 10:00 z Hokoviec. GTX by odštartovalo už o 9:00 a dávam sem návrh na novú trasu. Išli by sme po trase Hokovce, Senohrad, Hriňová, Kokava nad Rimavicou, tu by bola prestávka na údajne vynikajúcu zmrzlinu, ďalej na Tisovec, cez Muránsku planinu, tam by sme si mohli pozrieť ich chov koní, pri Červenej skale sa napojíme na cestu 66, pred Telgártom sa môžeme zastaviť a pozrieť si meandre Hrona, je to pri ceste a na konci cesty 66 by podľa Larsona mali stáť nejaké kulisy na tému R66, kde sa urobilo zopár foto a pokračovali by sme do Račkovej doliny.

Chcel by som podotknuť, že toto nie je žiadna direktíva ale môj návrh, ktorý sme už preberali naposledy na ČULe. Trasu som navrhol aj kvôli tomu, že obídeme Krupinu, Zvolen, Banskú Bystricu aj Brezno. Je vecou každého akú jazdu si vyberie a kedy vyštartuje z Hokoviec. Nechávam to na posúdenie širokému publiku a záverečné rozhodnutie padne aj tak v piatok v kempe v Hokovciach. 😉

Hog
    Účastník (Participant)

Howgh! 😛 

Goldy
    Účastník (Participant)

Lapaj, hľadaj odpoveď. ( esesákom).

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,411 až 10,425 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri