40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
28. júla 2014 o 11:45 #96682BopsikÚčastník (Participant)
Ja bohužiaľ na 69 nejdem, križujú sa mi práve v tomto termíne 2 veľké rodinné udalosti, čo mi je ľúto, ale tak som sa rozhodol. Takže chcem povedať, že mi je jedno kade sa pôjde a kedy, na mňa ohľad nemusíte brať.
Ale v každom prípade účastníkov „zájazdu“ R66 pozdravujeme aj s Kr.Mery a MoMo Sapiensom, a snáď ročník 2015 bude aj s našou účasťou, AD.28. júla 2014 o 11:56 #96683kingstonÚčastník (Participant)Bobsik na 69 ísť nemusíš veď nem bude v stredu – stačí keď prídeš na 66 v piátok 😛 .
28. júla 2014 o 22:56 #96685MlhosÚčastník (Participant)Dekuju pani 👍
29. júla 2014 o 2:49 #96687kingstonÚčastník (Participant)Gutenmorgen,
Mlhos terazky ta ale silno ocakavam na najblizsich akciach aj ked si tam uz bol.
Zivot je kratky a este sme sa doteraz nestretli.
A chcel by som poobdivovat aj Goldwinga 🙂 👍 .
29. júla 2014 o 8:41 #96688MlhosÚčastník (Participant)No na R66 nejdem nie preto ze nacelnik zavelil na motorajde ze geriatria sice ide na R66 ale nie po R66 lebo tak rozhodli na cule TI ISTI 😁 ale preto ze v piatok odchadzam na goldasovi do Italie na original pizzu 👍 ved potem by este mal by CUL jesenny ved potrebujem aj rozlozit novy stan co mam uz dva roky v skrini 😁
29. júla 2014 o 8:52 #96690MlhosÚčastník (Participant)29. júla 2014 o 9:48 #96691magumaÚčastník (Participant)Mlhoš, odteraz sa na čuloch a podobných akciách budeme riadiť radami tých čo tam vôbec nie sú prítomní, podľa teba to bude asi najlepší systém. Nebol si tam a teda ani nevieš o čom točíš, v Taliansku si nedaj pizzu, je tam asi najhoršia na svete a došiel som na to tak, že tiež som tam nebol, preto najlepšie viem čo je tam pre teba dobré, určite tam majú vynikajúci segedínský guláš, ten si daj, dupľovaný, s piatimi knedľami.
Ak si si nevšimol, v mojom návrhu je táto veta – Je vecou každého akú jazdu si vyberie a kedy vyštartuje z Hokoviec. – Keď sa tam objavíš a navrhneš inú trasu a bude mi vyhovovať, pôjdem tade. Nemusíme predsa chodiť každý rok po tej istej ceste, v blízkom okolí sú našťastie aj iné cesty a 66-ku som už prešiel trikrát za tri roky. Najlepšie by si urobil, keby si v piatok prišiel medzi nás na záverečné rozhodnutie o trase a poradil nám kade máme ísť, potom môžeš do Talianska na segedín. My ti naoplátku poradíme kadiaľ do Talianska.
29. júla 2014 o 10:14 #96692przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Po týždni BANu od môjho rútra vás zdravím, ORANGE mi núkal nový za cca 170 evri, ešte že som nekúpil. Ich ďalšie ochota sa vyčerpala v cca 25 ponukách iného balíku služieb, samozrejme drahšieho… 😈
Gizka sa vrátila včera od Bundesov a vytiahla zo zásuvky fungl nový, v krabičke. 😁
Zapnem – a fachčí to.Takže máte smolu, mládenci, som tu znova. 😈
Večer dám nejaké armádne fotky z tých Píšťan.Mlhoš: Gratule, no a to tie také držiaky vpredu, to je korman, tak toho sa pevne drž, veľa šťastia ti praje jeden list z teho lístia… 👍 🙂
29. júla 2014 o 10:37 #96693kingstonÚčastník (Participant)😁 aké finom diplomatikuš podj*bávanie tu prebieha 😁 .
papi a že aký fajnšmeker – Gizke nechá aby mu vytiahla rúter 😈 🙂 😁 .
29. júla 2014 o 10:37 #96694BopsikÚčastník (Participant)Papi,
mne tiež odišiel starý Belkin, ktorý nemal dosah po celom dome. Tak som nabehol do obchodu, kede mi ZAPOŽIČALI nový dvojanténkový NT-LINK. Je rýchlejší a má dosah v celom dome a po celej záhrade. Cena 23,-€Takže ďakujem starému routru že zhorel, urobil dobre.
29. júla 2014 o 11:07 #96695przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Môj je WiFi na 3G SIM-kartu, rýchlosť postačujúca aj s troma PC, ale po 4 rokoch sa poúčal. Tento „nový“ je taký istý, doma stačí.
Signál výborný po celom dome, aj sused sa napojí… 😁29. júla 2014 o 11:15 #96698HogÚčastník (Participant)Vážení Geriatrici !
Jak je možné, když takový niktoš jako je Mlhoš si otírá svoji nevymáchanou hubu o náčalnika
a nikdo z Vás se ho nezastane!
Zatím co jsem viděl, on by za Vás dýchal a udělá, co Vám vidí na očích !!Je mě Vás tak trochu l í t o !! 😠 Hog 🙂
29. júla 2014 o 11:29 #96700przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 HOGu, a ty máš tak rád to virtuálne mlátenie prázdnej slamy? 😈
Nás už to moc nebaví, už sme múdri, ako líška v Malom princovi:
To hlavné je očiam neviditeľné…
😉
29. júla 2014 o 12:29 #96702kingstonÚčastník (Participant)Jirko,
sme deti nevďačné 🙂 😁 ale nemaj obavy, načelnika keby šlo do tuhého (52% a vyššie) si nedáme.
10 RA begin
20 ja ho mám rád 😘
30 ale báť sa o Wilibáčiho netreba
40 RA endRA = reaktalny alpinizmuš
29. júla 2014 o 17:11 #96704przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Geriatrické Piešťany, teraz v nedeľu:
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.