Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,426 až 10,440 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja bohužiaľ na 69 nejdem, križujú sa mi práve v tomto termíne 2 veľké rodinné udalosti, čo mi je ľúto, ale tak som sa rozhodol. Takže chcem povedať, že mi je jedno kade sa pôjde a kedy, na mňa ohľad nemusíte brať.
    Ale v každom prípade účastníkov „zájazdu“ R66 pozdravujeme aj s Kr.Mery a MoMo Sapiensom, a snáď ročník 2015 bude aj s našou účasťou, AD.

kingston
    Účastník (Participant)

Bobsik na 69 ísť nemusíš veď nem bude v stredu – stačí keď prídeš na 66 v piátok   😛 .

Mlhos
    Účastník (Participant)

Dekuju pani  👍

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen,

Mlhos terazky ta ale silno ocakavam na najblizsich akciach aj ked si tam uz bol.

Zivot je kratky a este sme sa doteraz nestretli. 

A chcel by som poobdivovat aj Goldwinga 🙂  👍 .

Mlhos
    Účastník (Participant)

No na R66 nejdem nie preto ze nacelnik zavelil na motorajde ze geriatria sice ide na R66 ale nie po R66 lebo tak rozhodli na cule  TI ISTI  😁 ale preto ze v piatok odchadzam na goldasovi do Italie na original pizzu  👍 ved potem by este mal by CUL  jesenny ved potrebujem aj rozlozit novy stan co mam uz dva roky v skrini  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

maguma
    Účastník (Participant)

Mlhoš, odteraz sa na čuloch a podobných akciách budeme riadiť radami tých čo tam vôbec nie sú prítomní, podľa teba to bude asi najlepší systém. Nebol si tam a teda ani nevieš o čom točíš, v Taliansku si nedaj pizzu, je tam asi najhoršia na svete a došiel som na to tak, že tiež som tam nebol, preto najlepšie viem čo je tam pre teba dobré, určite tam majú vynikajúci segedínský guláš, ten si daj, dupľovaný, s piatimi knedľami.

Ak si si nevšimol, v mojom návrhu je táto veta – Je vecou každého akú jazdu si vyberie a kedy vyštartuje z Hokoviec. – Keď sa tam objavíš a navrhneš inú trasu a bude mi vyhovovať, pôjdem tade. Nemusíme predsa chodiť každý rok po tej istej ceste, v blízkom okolí sú našťastie aj iné cesty a 66-ku som už prešiel trikrát za tri roky. Najlepšie by si urobil, keby si v piatok prišiel medzi nás na záverečné rozhodnutie o trase a poradil nám kade máme ísť, potom môžeš do Talianska na segedín. My ti naoplátku poradíme kadiaľ do Talianska.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Po týždni BANu od môjho rútra vás zdravím, ORANGE mi núkal nový za cca 170 evri, ešte že som nekúpil. Ich ďalšie ochota sa vyčerpala v cca 25 ponukách iného balíku služieb, samozrejme drahšieho…  😈

Gizka sa vrátila včera od Bundesov a vytiahla zo zásuvky fungl nový, v krabičke. 😁
    Zapnem – a fachčí to.

Takže máte smolu, mládenci, som tu znova.  😈
    Večer dám nejaké armádne fotky z tých Píšťan.

Mlhoš: Gratule, no a to tie také držiaky vpredu, to je korman, tak toho sa pevne drž, veľa šťastia ti praje jeden list z teho lístia…  👍  🙂

kingston
    Účastník (Participant)

😁 aké finom diplomatikuš podj*bávanie tu prebieha 😁 .

papi a že aký fajnšmeker – Gizke nechá aby mu vytiahla rúter 😈 🙂 😁 .

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,

mne tiež odišiel starý Belkin, ktorý nemal dosah po celom dome. Tak som nabehol do obchodu, kede mi ZAPOŽIČALI nový dvojanténkový NT-LINK. Je rýchlejší a má dosah v celom dome a po celej záhrade. Cena 23,-€

Takže ďakujem starému routru že zhorel, urobil dobre.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Môj je WiFi na 3G SIM-kartu, rýchlosť postačujúca aj s troma PC, ale po 4 rokoch sa poúčal. Tento „nový“ je taký istý, doma stačí.
    Signál výborný po celom dome, aj sused sa napojí… 😁

Hog
    Účastník (Participant)

Vážení Geriatrici !

Jak je možné, když takový niktoš jako je Mlhoš si otírá svoji nevymáchanou hubu o náčalnika
    a nikdo z Vás se ho nezastane!
    Zatím co jsem viděl, on by za Vás dýchal a udělá, co Vám vidí na očích !!

Je mě Vás tak trochu  l í t o  !!   😠                                                          Hog 🙂 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 HOGu, a ty máš tak rád to virtuálne mlátenie prázdnej slamy? 😈

Nás už to moc nebaví, už sme múdri, ako líška v Malom princovi:

To hlavné je očiam neviditeľné…

😉

kingston
    Účastník (Participant)

Jirko,

sme deti nevďačné 🙂  😁 ale nemaj obavy, načelnika keby šlo do tuhého (52% a vyššie) si nedáme.

10 RA begin
    20 ja ho mám rád 😘 
    30 ale báť sa o Wilibáčiho netreba
    40 RA end

RA = reaktalny alpinizmuš

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Geriatrické Piešťany, teraz v nedeľu:

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,426 až 10,440 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri