40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
29. júla 2014 o 18:33 #96706
Mlhos
Divák (Spectator)Vsetci vedia citat ale malokto aj rozumie pisanemu textu pretoze pismo vyznieva inak ako slovo a niekomu nepomahaju ani rehotajuce sa smajliky
Hogu s uctou k tvojim sedinam ta ziadam aby si zbytocne nerypal ked nerozumies slovensky ten NIKTOS bol prvy po Magumovi co sa s tebou bavil na prvej sihoti aj ked ta v zivote nevidel
Papi wifi router kupis v tescu aj za 5 euri 😁
29. júla 2014 o 19:00 #96707Bopsik
Účastník (Participant)Schyľuje sa k medzinárodnému konfliktu…
29. júla 2014 o 19:36 #96708bobolak
Účastník (Participant)Ahojte,,,no pekne to tu vyzerá,,Hogu nejeb do mlhoša,to je náš priateľ dokonca nás poctí aj účasťou na niektorom jesennom ČULe,a keď ho naserem tak ma nempustí do nového stanu a budem ako bezstanovec kuafix.Ale keď toho niktoša odprosíš,možno ti dovolí odfotiť sa na goľďasovi bez kokodrila, tak pre mňa to je zrada najhrubšieho zrna takto sa zachovať k svojmu talismanu!!!!a spoločníkovi na čínskom drakovi, to mu bol ftedy dobrý!!!!!a mlhy ten šerbel čo máš na hlave ti sekne k mašine,a na záver mlhoš práve mi volal precceda že na cestu do talianska ti požičá svoju navigačku s ktorou určite najdeš najlepší segedíngulaš vo Verone 😛 😈
29. júla 2014 o 19:43 #96709Bopsik
Účastník (Participant)A nechoď do Benátok, radšej choď do Venezie.
29. júla 2014 o 20:01 #96710bobolak
Účastník (Participant)Mlhy nempočúvaj bopsíka,drž sa navigačky Garmina a k tomu guľášu si drbni šesť knedlí nie 5 ako ti nedopraje lístie maguma!!!! 😛
29. júla 2014 o 21:46 #96712Mlhos
Divák (Spectator)Jedno z jedal ktore fakt nemusim az tak ze radsej budem hladny je prave segedinsky gulas a hned po nom drzkova a tretia v poradi je rybacia polievka cize halasle 😁
Bopsik k nicomu sa neschyluje mudrejsi ustupil 😁 👍
navigaciu nepotrebujem ja som stary sofer mne stacia tabule okolo cesty a do ciny nejdem 😛
30. júla 2014 o 5:20 #96713kingston
Účastník (Participant)Gutenmorgen
no kua to už musí byť nejaký víruš, môj ruter je tiež v pr*pokazený 👎 😠 aha takýto:
http://www.hej.sk/router-asus-rt-n66u-rt-n66u/
A nie je nikto kto by mi ho vytiahol odniekiaľ 😟 😟 .
Ešteže mám mobil 😎 .
30. júla 2014 o 5:21 #96714kingston
Účastník (Participant)30. júla 2014 o 5:28 #96716maguma
Účastník (Participant)Kingston, doérkezuje sem hozzám, van tu nejaký fološlegeš rúter 🙂
30. júla 2014 o 7:12 #96718przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kadejakých funkčných routerov z firmy vyradených sme mali občas plný kôš. 😈
Ale ak mi niekto vie kúpiť za 5 evri WiFi-router so slotom na 3G SIM, kus zoberem.
Hoci aj za 6 evri, nech ten znalec zarobí… 😁
30. júla 2014 o 7:19 #96720majanko
Účastník (Participant)ó dio, ako mi lezie tá hatmatilka- tie maďarizmy 😠 /o ľuďoch nepíšem nič, aby to niekto nebral osobne 🙂 / na nervy…to sa fakt nedá čítať. Potom sa nedivte, že sem nikto ani nejde. Či to bol vlastne úmysel, aby sa to tu nedalo čítať ? Potom vyšiel.
30. júla 2014 o 9:20 #96721kavis
Účastník (Participant)papi nevím čo sa drbcuješ cez 3g sieť a potom musíš drahý oný kupovať šak daj si zaviesť to sklenené oné a máš to aj oné a aj oné máš lacnejšie 😈
Vysvetlivky:
oný – router
oné – optické pripojenie na internet
oné – rýchly prenos dát
oné – router😇 😇
30. júla 2014 o 10:37 #96722bobolak
Účastník (Participant)Najanko maš pravdu….zvykli si na preklady (nye stropné) bopsíkove ,ale teraz im ozaj nichto nemrozumie 😛 😈
30. júla 2014 o 12:06 #96724przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kavis, bývam pod stožiarom a kabel by mal len 30 metrov. 😛 Mám na to konkrétnu ponuku už rok.
Plus v robote máme najrýchlejší net na svete. 😁
Plus kopec krčiem, hotelov na okolí, kde je free-wifi, dokonca aj na námestí vonku, jedna krčma tu skoro naproti, blablabla…Nie, že ma zase s tým géniom prihlásite na fasbúk. 😈
Ide mi o to, že do konca vypršania zmluvy mám cca 4 mesiace, potom mením všetko – no ale „investovať“ do tých 4 mesiacov už nechcem, vôbec nie 170 evri, ako radia odborníci z Orange… 😈
30. júla 2014 o 12:23 #96725Bopsik
Účastník (Participant)Kua, Flinston,
to načo Ti je rúter za 133 jevrej, ideš komunikovať s raketoplánom?
Normálny na domáce použitie okolo 20 európskych peňazí. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji