Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,621 až 10,635 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Hlásenia od VNC

1, Zajtra ráno zahajujem útok na križiacky hrad Malbork v mene inkvizície IT GTX, tak nám pánboh pomáhaj 15 aug 20:58

2, Dnes sme porazili križiakov na hrade Malbork až bdo posledného, potom ma za to Vanuča dala do klady (bude foto) pokračovali sme do dediny Drulity, kde sme chceli pozrieť raritu prepravy lodí po koľajniciach, volá sa to Pochylni kanalu elblaskiego. Domáca pani v potravinách mi povedala, že tam nič neuvidíme, lebo to už dva roky rekonšruujú, ale vraj pozrieť sa tam môžeme. Tak som jej pekne poďakoval, pomyslel si svoje do cholery  začal som zasa meniť cestovný poriadok a na rad prišlo dobytie Mazurských jazier, Dobyli sme ich a teraz už mám pri písaní tejto sms polohu LHK. stop  16 aug 19:23

3, Ešte dodatok, yoffo nech sa škerí od škodoradosti, od Drulit po Mazurské nepremoky značky VANUCCI 16 aug 19:26

4, Bývame od včera v Mikolajkach priamo na Mazurských jazerách. Dnes sme prepadli Wilczy Szaniec, preklad Vlčí brloh toho fúzatého hajzla Hitlera v Gierlozi či sa tam neskrýva nejaký fricek od vojny, ale už je to čisté. Inak sánka dolu šéfe, toto sa oplatí vidieť, je to fascinujúce čo dokázali pre toho hajzla vybudovať aby prežil a ešte ma aj šťastie aj ten stôl bol taký silný, že ho bomba atentátnika nevykončila, je to tak, zlá zelina nevyhynie dokiaľ rusa nenaserieš. Inak bude hromada foto z toho betónového mesta a kúpil som aj veľmi zaujímavé DVD. potom sme ešte dobyli Mazurlandiu ktorá je o kilometerďalej sú tam miniatúry atď. Bude foto, teraz idem pod sprchu, dám nejaký patok, pivo a ňamóku. Stop
    17 aug 16:20

toto sú posledné správy od cestovateľov, nemohol som ich skôr prepísať, nemal som telefón, zostal v aute a to som požičal aj s vozíkom, vrátili mi ho včera večer.

maguma
    Účastník (Participant)

Od VNC

Dnes je bufeťácky deň v Mikolajkach pri vode, zajtra ťaháme domov

18 aug  08:42

bacaono
    Účastník (Participant)

Tak dam tiez jednu sobotnajsiu kompovu co som teraz nasiel. Nefotil som ju ja, ale ucastnik tajnych pretekov s cislom 2 Marek.

Marek dakujem.

maguma
    Účastník (Participant)

Včera som si prezrel ižanský chotár, vyzerá to tak, že ak sa dovtedy nevyleje Dunaj, bude sa tam dať ČuD-ovať 😁 neviem prečo sem papi nedá fotky z tých lokalít, aby ste videli do čoho pôjdeme 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Vilo, ak si tu ozaj behal, prečo si sa neozval, humaj? 😈 

Fotky budú, ak už komisia určí definitívny flek. Ale nemôže určiť, kým nie sú fotky.
    (doporučená literatúra – Joseph Heller: Hlava 22 😁  ).

Vyderžáj, Piaňjér, času dosť, ČUD bude, koordináty včas upresním.
    Určite to bude nejaká dedinka pri Dunaji na tri

Moja predstava je nejaká takáto:

– Príjazd bude možný už vo štvrtok, 28.8.2014 od cca 12:00 (ZULU, samozrejme)
    – Všetko riešime vo vlastnej réžii, kto ako sa o seba postará, alebo teda na čo sa poskladáme, to bude mať. Drevo a nejaký kotlík bude, stanovanie nadivoko, kapacita cca 10, 20, až 3500 stanov… 😈  Žiadna zastrešená plocha tam ale nie je.
    – V piatok a v nedeľu možné nejaké výjazdy, upresníme podľa počasia, ponuky budú vyvesené od začiatku akcie.
    – V sobotu raňajky, potom presun na Pionier-preteky do Bajču, potom už len varenie-pečenie a blablabla pri Dunaji.

– V pondelok zjeme všetko, čo ostalo – a potom kade ľahšie… 😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No, tag tu je čerstvá fotka, komisia ( 👍  ) ešte ani nedorazila domov.

Dúfam, že som dosť operatívny, či jak sa temu iniciatívovi nadáva… 😁
    (Po stiahnutí sa fotka zväčší 🙂  )

fikus
    Účastník (Participant)

Papikam navrhoválny tebe čudoboss funkcio:-)

theo
    Účastník (Participant)

Fikus, vybav opiérku na deti a psy a s Kačou na ČUDe by si nemal chýbať, už máš tolko neospravedlnených hodín, že to je aj na trojku zo srávania… 😈  😁 

Upravené 20:29, dôvod úpravy bolo tam správania.

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, nemal som tlf, ale stretol som v Iži aj iného Zoliho a to Zoliho Németha (doteraz som si myslel, že si v Iži jediný 😶 😶 ) a Norberta Bekeho, to je miestný hasič, nechcel som ťa upozorniť dopredu, lebo by si tam začal stavať potemkinovskú dedinu 😟 a to by skreslilo výber miesta, takto to tam bude dobré, 🙂 už len dovez tie vyhrievané tojtoje a bude fertig 😈 . (keby ste vy máárhy hnilé dnes lepšie stopovali, uvideli by ste moju stopu a taký kanadský traper ahojko by podľa nej vedel určiť aj farbu motorky a počet jazdcov)

theo
    Účastník (Participant)

Maguma, to je dobre ze si bol tak inkogkinitó, lebo si nebol oplyneny róznymi plynmi, a ani nepodplateny nejakymi kozorožcami plechovými, a takto možeš potvrdiť alebo vyzvrácať či tá samozvana komissió nekecala ze vsettko je hotove na to ČUDo.  😶  😈  😁

theo
    Účastník (Participant)

Maguma, len mam obawu, ze to v IŽI teraz dopanne ako slunce seno a erotika, paaanenko marie podsrpenska…  😶  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Od nášho vyslaného spravodaja VNC

Dnešný bufet skončil, ráno taháme na juh

18 aug 17:50

maguma
    Účastník (Participant)

Theo, tentoraz ctená komisia nekecala, mala výnimočne pravdu, aj keď si myslím, že to iba preto, že bol s nimi akýsi občan z KSSR 😈

zefototh
    Účastník (Participant)

Theo,čo začnú maluvať fasády??? 😁

theo
    Účastník (Participant)

Zefo, aj fas aj ády  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,621 až 10,635 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri