Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,666 až 10,680 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Papi,,celé zle 👎 👎 ….žiadne dekoració neberem a keď budem akože prísť tak to nebude dekoració ale plnohodnotný f dunaji vychladený bifík 👍 ,takže tak, moj milý papišibal 😛  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Fíha, Bobo, tak to som fakt posral. Ja som to navyše chladil v chladničke.

Veď čo už, ostaň doma, obetujem sa.

Ja to vypijem… 😁

theo
    Účastník (Participant)

Kuakua, poplashna sprava, ČÚD nebude, sceme tam byť sámi, romantika u Dunája, nechodťťe tam bude zle, zima, dážď, veď už ste tam urkite boli…  😇  😈  😁  🤐  👎 

5 papikoff dodržaných…

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nie neboli a kedze my musime pracovat ani nebudeme

fikus
    Účastník (Participant)

Ako papi perfektna vecička.kalap dolu.

theo
    Účastník (Participant)

Dobrá správa, mlha nebude, nechoťťe tam… 😈  😁 

plechofKÁRI tiez nechoťťe, okrem Krámpusa, ten bude mat drahocenný náklad pinďúroff na pinďúrovho capa… 😁 👍

je to moto akcia, nie autoakcia, uz to konecne pochoppte , autisti.  😎  😈  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Šak ani ja tam nejdem.

Už som tam bol. 😈

theo
    Účastník (Participant)

Papi, teba tam ane nessceme, ty si tam PNG /persóna non grattavá/, ved počkaj ty kotlikový žeriavnik… 😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Veru,veru theo máš pravdu 👍 ,nech len ten papišibeník ostane doma a vychľamstá ten patok,,já som aj tak absolvent,,kua abstinent, šak šecí to vedzá a ešče ani mlha nembude, tak čo by som tam robil mezi takím lístím,,toho je dosť aj v pažravej dosť,škoda tam chodzit,,aj tak som tam už bol 😛

theo
    Účastník (Participant)

Kua , navrhujem ze papi nech tam nedojde, lebo len pokazi celý koloryť akcie, lebo určite tam už ból a to by už bolo od neho take farizéjske, že sa tam preháňa na šarkánkovi a my tam mame teraz stanovat? boh vie kade tam kakal a pišal a MY tam mame stanovať??? To nyee, som prdko protti… 😈  😁  😇

theo
    Účastník (Participant)

No, dost bolo srandy – lečo beriem.  😘

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi tam ist nemusi ked tam byva  😁

fikus
    Účastník (Participant)

Kua to je kosa !!!
    Saman robiš dačo?

maguma
    Účastník (Participant)

Fikus, u nás je už teplo, dole v Komárne nad Ižou musí byť hic, neviem kde na tú zimu chodíš, nemáš ty otvorené dvere na mrazničke???? Alebo si zabudol vypnuť klímu 😈

maguma
    Účastník (Participant)

Vážení a ctení ČuDáci, po skúsenostiach s čupmi, čulmi, čudmi, r66 atď. by som vám chcel doporučiť tento môj návrh. Neberte na ČuD žiadne chleby, slaniny, klobásy, salámy a podobné veci a keď už to veľmi chcete mať, tak naozaj len trochu. Dôvod je ten, že po každej akcii zostáva veľmi veľa potravín a aj takých čo sa rýchlo kazia, navnivoč. Príklad, na ČuP-e nás bolo osem a zostalo sedem a pol chleba, kopa načatých a nedojedených slanín a klobás, no a čo s tým, už ani šťuky v Hrone to nechcú 🙁 podobne to bolo aj na ČuL-e, ale tam to zostalo aspoň čosi v chladničke a jeden z chlebov sme pribalili s dedkovi a ten ho cestou domov úspešne stratil, na 66-ke mi zostal v pave balík bobových špekáčkov, tak som s nimi chcel nakŕmiť nmjr. Ronyslava, ale ten všivák ich oňuchal, divným pohľadom na mňa pozrela a viac sa ich nedotkol, išli do koša, taktiež kopa načatých slanín a klobás. Bude lepšie keď na mieste zistíme koľko nás je a tam sa dohodneme čo ďalej. :looser:

teraz k ČuD-u

Larson sa už nevie dočkať kedy bude robiť to Uzbekistanské čudo, vyzerá to veľmi dobre :))

dedooto nepríde, ale kompletná poľná kuchyňa je u mňa a bude k dispozícii po celý čas, je PB bomba nám vydrží :hugg:

zemiaky a cibuľa sú už nachystané, prinesiem cibajskú bryndzu, slaninu, klobásu, v piatok budú bryndzové halušky a lá ČuL 2014/2

yoffo je výhradným ČuDáckym dodávateľom kečupu do tataráku, na ostatných potencionálnych dodávateľov kepuču sú uvalené sankcie

vo štvrtok bude Larson experimentovať s uzbekistanom a poistíme to tatarským biftekom

v piatok by možno mohli byť aj ryby, ale to dohodneme na mieste

variče nosiť nemusíte, bude tam veľký plynový varič, ten by mal stačiť

každý nech si donesie ešus a príbor, šálku na kavej alebo teju

jeden večer bude kotlíkový puding, vyberte si akú má mať príchuť

bude aj papiho tradičné koleno v jeho netradičnom čude

môžem urobiť aj pečenú papriku, ak by bola na to chuť

papi sa dopytuje na punčáky

tesco v Komárome je otvorené 24 hodín zulu

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,666 až 10,680 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri