40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
25. augusta 2014 o 13:55 #97076bobolakÚčastník (Participant)
Papi,,celé zle 👎 👎 ….žiadne dekoració neberem a keď budem akože prísť tak to nebude dekoració ale plnohodnotný f dunaji vychladený bifík 👍 ,takže tak, moj milý papišibal 😛 😈
25. augusta 2014 o 14:39 #97078przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Fíha, Bobo, tak to som fakt posral. Ja som to navyše chladil v chladničke.
Veď čo už, ostaň doma, obetujem sa.
Ja to vypijem… 😁
25. augusta 2014 o 17:38 #97080theoÚčastník (Participant)Kuakua, poplashna sprava, ČÚD nebude, sceme tam byť sámi, romantika u Dunája, nechodťťe tam bude zle, zima, dážď, veď už ste tam urkite boli… 😇 😈 😁 🤐 👎
5 papikoff dodržaných…
25. augusta 2014 o 18:13 #97082MlhosÚčastník (Participant)Nie neboli a kedze my musime pracovat ani nebudeme
25. augusta 2014 o 18:49 #97084fikusÚčastník (Participant)Ako papi perfektna vecička.kalap dolu.
25. augusta 2014 o 19:21 #97085theoÚčastník (Participant)Dobrá správa, mlha nebude, nechoťťe tam… 😈 😁
plechofKÁRI tiez nechoťťe, okrem Krámpusa, ten bude mat drahocenný náklad pinďúroff na pinďúrovho capa… 😁 👍
je to moto akcia, nie autoakcia, uz to konecne pochoppte , autisti. 😎 😈 😁
25. augusta 2014 o 19:43 #97086przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Šak ani ja tam nejdem.
Už som tam bol. 😈
25. augusta 2014 o 19:47 #97087theoÚčastník (Participant)Papi, teba tam ane nessceme, ty si tam PNG /persóna non grattavá/, ved počkaj ty kotlikový žeriavnik… 😁
25. augusta 2014 o 20:15 #97089bobolakÚčastník (Participant)Veru,veru theo máš pravdu 👍 ,nech len ten papišibeník ostane doma a vychľamstá ten patok,,já som aj tak absolvent,,kua abstinent, šak šecí to vedzá a ešče ani mlha nembude, tak čo by som tam robil mezi takím lístím,,toho je dosť aj v pažravej dosť,škoda tam chodzit,,aj tak som tam už bol 😛
25. augusta 2014 o 20:31 #97090theoÚčastník (Participant)Kua , navrhujem ze papi nech tam nedojde, lebo len pokazi celý koloryť akcie, lebo určite tam už ból a to by už bolo od neho take farizéjske, že sa tam preháňa na šarkánkovi a my tam mame teraz stanovat? boh vie kade tam kakal a pišal a MY tam mame stanovať??? To nyee, som prdko protti… 😈 😁 😇
26. augusta 2014 o 5:39 #97091theoÚčastník (Participant)No, dost bolo srandy – lečo beriem. 😘
26. augusta 2014 o 18:31 #97092MlhosÚčastník (Participant)Papi tam ist nemusi ked tam byva 😁
26. augusta 2014 o 18:37 #97094fikusÚčastník (Participant)Kua to je kosa !!!
Saman robiš dačo?26. augusta 2014 o 18:50 #97096magumaÚčastník (Participant)Fikus, u nás je už teplo, dole v Komárne nad Ižou musí byť hic, neviem kde na tú zimu chodíš, nemáš ty otvorené dvere na mrazničke???? Alebo si zabudol vypnuť klímu 😈
26. augusta 2014 o 19:51 #97098magumaÚčastník (Participant)Vážení a ctení ČuDáci, po skúsenostiach s čupmi, čulmi, čudmi, r66 atď. by som vám chcel doporučiť tento môj návrh. Neberte na ČuD žiadne chleby, slaniny, klobásy, salámy a podobné veci a keď už to veľmi chcete mať, tak naozaj len trochu. Dôvod je ten, že po každej akcii zostáva veľmi veľa potravín a aj takých čo sa rýchlo kazia, navnivoč. Príklad, na ČuP-e nás bolo osem a zostalo sedem a pol chleba, kopa načatých a nedojedených slanín a klobás, no a čo s tým, už ani šťuky v Hrone to nechcú 🙁 podobne to bolo aj na ČuL-e, ale tam to zostalo aspoň čosi v chladničke a jeden z chlebov sme pribalili s dedkovi a ten ho cestou domov úspešne stratil, na 66-ke mi zostal v pave balík bobových špekáčkov, tak som s nimi chcel nakŕmiť nmjr. Ronyslava, ale ten všivák ich oňuchal, divným pohľadom na mňa pozrela a viac sa ich nedotkol, išli do koša, taktiež kopa načatých slanín a klobás. Bude lepšie keď na mieste zistíme koľko nás je a tam sa dohodneme čo ďalej. :looser:
teraz k ČuD-u
Larson sa už nevie dočkať kedy bude robiť to Uzbekistanské čudo, vyzerá to veľmi dobre :))
dedooto nepríde, ale kompletná poľná kuchyňa je u mňa a bude k dispozícii po celý čas, je PB bomba nám vydrží :hugg:
zemiaky a cibuľa sú už nachystané, prinesiem cibajskú bryndzu, slaninu, klobásu, v piatok budú bryndzové halušky a lá ČuL 2014/2
yoffo je výhradným ČuDáckym dodávateľom kečupu do tataráku, na ostatných potencionálnych dodávateľov kepuču sú uvalené sankcie
vo štvrtok bude Larson experimentovať s uzbekistanom a poistíme to tatarským biftekom
v piatok by možno mohli byť aj ryby, ale to dohodneme na mieste
variče nosiť nemusíte, bude tam veľký plynový varič, ten by mal stačiť
každý nech si donesie ešus a príbor, šálku na kavej alebo teju
jeden večer bude kotlíkový puding, vyberte si akú má mať príchuť
bude aj papiho tradičné koleno v jeho netradičnom čude
môžem urobiť aj pečenú papriku, ak by bola na to chuť
papi sa dopytuje na punčáky
tesco v Komárome je otvorené 24 hodín zulu
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.