Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,876 až 10,890 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Šak motoride, né? Klikni „tam“ na jeho „tu“ a naskočí album. 😉

majanko
    Účastník (Participant)

🙂 …hlásim príchod  zo zrazu Varader na Dolnej Morave /Králiky, Hanušovice/ . Výborné počasie, len piatok akási hmla, ale ani nepršalo. Prečo to sem píšem? Lebo je tam nádherná príroda, výborné cesty, samé kopčeky, zákruty, výhľady. V Králikách novo otvorené českoslov. opevnenie „Tvrz Hůrka“, 1500 schodov, cez 3km pod zemou niekoľko hodín. Do r.2008 to mala stále armáda. Na povrchu niekoľko obrovských delostreleckých zrubov /neúspešne roizstrieľaných nemec. vojskami/. V okolí pekný kláštor kde boli o.i. väznení batmeni v 50-tych rokoch a nádherné drevenice. Dolní Morava ako lyžiarske stredisko-môžem len odporučiť. To čo je tam na jednom mieste žiaľ na Slovensku nemáme v celých Tatrách… 🙁

majanko
    Účastník (Participant)

….áááá pri spiatočnej ceste policajná razia, dôsledná kotrola motoriek, dokladov a na záver otázka že k akému moto gangu patríme. Varadero a Geriatria kmeň….že to v zozname nemajú, ani nás ako osoby, a s úsmevom pa, pááá, choďte a šťastnú cestu. Toľko policajtov nebolo ani v 89-tom na Václaváku… 
    http://olomoucky.denik.cz/zlociny-a-soudy/libinu-hlidaji-tezkoodenci-kvuli-motorkarum-20140927.html

RedJack
    Účastník (Participant)

Pekné fotky narobil Papi , ja som bol až na druhej strane oproti škole a potom mi volala dcéra že chce ísť ešte do Trenčína,tak som šiel skorej domov,ale bolo perfektne. Na net som sa dostal až teraz bo v ne. nebolo kedy a včera som sa preháňal na trinde po okolí Myjavy. 🙂

Mlhos
    Účastník (Participant)

Zakony statu platia pre kazdeho a to aj v pripade ze vyhlasuje ze ich nebude dodrziavat a teraz sa presvedcili ze spolocnost v ktorej ziju im ziadne excesy nebude trpiet ale kludne sa mozu zobrat a odist nikto ich tu nedrzi niekde na pustom ostrove si mozu zit podla svojich zakonov

fikus
    Účastník (Participant)

DEVILSISTER SA VYDAVA !!!

Počuli ste? Teraz v sobotu v Košicoch.
    Myslim,že niektori geriatrici ju poznate,neskočime pozdraviť?
    Na ,, motor ide ,,je tema od jej brata devil ridera.
    Ja viem,su to ešte deti 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Fikus, v sobotu uz bude neskoro.  😁  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Fokus, čítam, čítam…

Minule Kamoth, teraz Segra, moto-blondínky na tem Vyhode nejak letia. 👍  😘

krampus
    Účastník (Participant)

Tak Mončiatko nám dospelo. 😶  😉  🙂 

A do rici, ja taky čas v Brusne. 😟

krampus
    Účastník (Participant)

fikus – čo šališ, šak to f piatok, nie v sobotu, to ju pojdem ju vybočkac. 😁

fikus
    Účastník (Participant)

Šak v piatek sme šicke bile buc v roboce abo v zapche 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Fikus, ta ši nebul a ja bul. 🙂

czody
    Účastník (Participant)

Fotto dokumentácijó z Pionier Cup-u z Chrenovca  😉 

Pionier-Cup

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Len tak:

Práve čítam na motoride:

…inak dnes mam traumu, nedala som na prechode prednost cyklistovi, babku som si ani nevsimla, nie je to take lahke ako sa to na prvy krat zdalo.

Tak ma poučte, podľa akej vyhlášky majú cyklisti na prechode prednosť?  😶  😶  😶

maguma
    Účastník (Participant)

Nakoľko je medzi nami pomerne dosť majiteľov pionierov a aj jazdcov pioniercupu, už dávnejšie vznikla myšlienka usporiadať preteky v rámci GTX. Nejednalo by sa o tradičný motokros aký býva v Bajči, Budimíre alebo Chrenovci, ale skôr by sa to dalo prirovnať k motocyklovým súťažiam typu šesťdňovej. Jazdilo by sa na trati dlhej plus mínus 8 km zulu a išlo by o vytrvalostnú súťaž, pre začiatok navrhujem šesťhodinovku. Jazdci by vytvorili tými s dvomi alebo tromi jazdcami pre jeden stroj, jazdci by sa striedali po dohodnutom čase, kedy by sa aj tankovalo a porobila drobná údržba. Trať by viedla po poľných cestách, aj s krátkymi úsekmi poľných asfaltiek, bola by vybratá tak, aby sa dalo jazdiť aj na trojke, neilen striedať jedna, dva, jedna,dva, atď. V určitých úsekoch trate by boli povinné zastávky, kde by sa plnili rôzne bodované úlohy, napr. streľba zo vzduchovky, prevážanie vody, jazda po preklápacej lávke a pod, je toho viac. Na konci pretekov by bola aj jazda zručnosti a prípadne do toho zamontujeme aj nejaký geocaching. Tieto veci budú predmetom ďalších debát. Na začiatok poviem asi toľko, že včera som bol na oslave susediných narodenín a strtol som sa tam s predsedom istého JRD a keď som mu ukázal czodyho fotky z Chrenovca, tak sa mi sám ponúkol, že môžeme to na ich poľných cestách zorganizovať a ešte prisľúbil aj sponzoring a mimo toho aj kotlíkový guláš, víno, to majú vynikajúce, na záverečný ceremoniál nám dajú pečené prasa a vraj ešte dodá aj ďalších sponzorov, normálne som ho musel hamovať, lebo potom by aj depo v F1 vyzeralo ako chudobný príbuzný. Dokonca aj plány osevu by upravil. Mám sa s ním stretnuť a máme si prejsť celý chotár a vybrať si okruh, ktorý by najlepšie vyhovoval takejto súťaži.
    Po včerjších debatách s krampusom a juripkom a aj s theom, som sa rozhodol tento zámer zverejniť, aby sa mohli začať vytvárať súťažné tými, pripravovať stroje a ladiť motory. jazdiť sa bude na obyčajných pionieroch, špeciály z pioniercupu nebudú pripustené na štart. Technické veci ešte preberieme s krampusom a potom ich zverejním, takisto ďalšie veci týkajuce sa celej organizácie tohoto GTX podujatia sa budú priebežne zverejňovať. Vzhľadom k tomu, že už niektorí z vás majú vnukov a vnučky, asi vytvoríme aj nejakú menšiu súťaž aj pre nich.
    Táto akcia by bola na jeden celý deň, takže asi niečo podobné ako naše Čuxxxxxi, názov vymyslíme dodatočne, ubytovanie pod stany, puding si robíme vo vlastnej réžii, na to som sponzora nezohnal, plov robí Larson a na tatarák sa niekto nájde, dúfa, že príde amper.

Toto je pre dnešok asi všetko, budete aspoň trochu v obraze a máte pred sebou celú zimu na prichystanie závodných strojov.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,876 až 10,890 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri