Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,566 až 11,580 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Dnes bolo krásne, poobede sme boli nastrihať materiál pre štvrtinkine nové lietadlo značky Metlolet turbo… 😈 

Inak pamätáte si tú metlu pre Granatku? Stratilo sa mi okolo 20 tisíc fotiek, nemám ani tú metlu, pošlite mi niekto aspoň jednu metlo-foťku, ak máte.  😁 

malylapaj
    Účastník (Participant)

papi Nimbus 3000GRNTK je na ceste k tvojmu PC

Mlhos
    Účastník (Participant)

Že nereagujem na Mlhoša, neznamená, že s ním súhlasím   👍  Papi spravne kazdy ma pravo na svoj nazor a pochybujem ze by Mlhos niekomu ten svoj nasilim pretlacal a nie je ani nutne ako to je stale mu jeho nazor vsemozne vyvracat .

p.s. falosny nick sa neda dat lebo server vyhodi ze nick uz existuje takze tazko by som si mohol dat nick Papi a pisat za teba jedine ze by som zistil tvoje heslo a prihlasil sa na tvoj ucet 

snazil si sa sice mi nejake nicky priradit ale zial po sty raz ti musim zopakovat ze som s nimi nemal nic spolocne ale kludne si to mysli dalej ja ti nazory nebudem vyvracat

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mesidž pre Thea:
    Coolerman sa zaobíde bezo mňa, ale ty musíš pripraviť červený koberec a krkovičku pre vyhladovaného operenca Topoľčáňiho…

theo
    Účastník (Participant)

Mesidž pre papiho  😈 

operenec prileti strelou Horalky – sedita. stop.
    určite už od včera nič nejedol. stop.
    doleti ohnerabacunda aby nebol priliš ťažký. stop.
    clrmn bude smutný, ale aspon ta ohovorime. stop.  😁  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Len tak, pre trpiacich nespavosťou, príležitosť trochu to napraviť:
    Tento víkend sa jazdí predposledný tohtoročný  pretek F1, Brazília.
    Kvalifikácia SEČovského ZULU dnes od 17:00, preteky zajtra tak isto od 17:00.
    Pekné sny vám želá bernyeklstón & co. 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mlhoš,
    ja som ťa nikdy neurážal, ani nokoho, ale netvrdím že s Tebou súhlasím. Tvoje príspevky sú väčšinou jemne povedané nevhodné

Dieťa zeme, kelňa – super. Záhradník je potom dieťa kvetov.

Ups na jar u lojza vyfasuje aj on, ups? Si dávam pozor na jazyk, ale možno som dačo posral, sory

Mlhos
    Účastník (Participant)

Neboj sa Bopsik na rozdiel od inych ja nie som urazlivy obcas ma sice niekto vytoci ale za chvilu zase schladnem a moje nevhodne prispevky zvycajne su iba odpovedov na zrejme vhodne prispevky tych rovnejsich ako rovnych 

ak napisem ze som rad ze si uz v poriadku po operacii dufam ze to bude tiez nevhodny prispevok a pripadne ma mozes arogantne zotret co sa do teba staram

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bopsik, ale drotári sa ti už nepáči?
    GEO-deti sú deti zeme, ale hipáci sú prečo záhradníkmi? 😈 
    No a u Lojza vyfasujú všetci, hádam, nechceš byť výnimkou?

Kupujte losy, nebuďte, jak ten KingKong… 😈

apa
    Účastník (Participant)

papi – boy jeden, toto bol   a b s o l u t n e   nevhodný  a   u r á ž a j ú c i  príspevok  .

Ma vyviedol z miery že aj gutenmorgen som zabudol napísať.

Gutenmoorgn

Jediné čo ma ukľudňuje, včera som kosačkou pozbieral a zlikvidoval všetkých falošných kamarátov holotu lístie v záhrade a drbol ho na kompost.

😛 😈 😁  

Goldy
    Účastník (Participant)

Tak že, kvalda v Brazílii po starom, pretek asi taky tak,  😈 chcelo by to na budúcu sez=onu angažovať scenáristu z Moto GP, nech napíše lepší scenár. 😛

Goldy
    Účastník (Participant)

Tak že, kvalda v Brazílii po starom, pretek asi taky tak,  😈 chcelo by to na budúcu sez=onu angažovať scenáristu z Moto GP, nech napíše lepší scenár. 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Ten Parkinson je fakt sviňa… 😁

zefototh
    Účastník (Participant)
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Mlhoš, 
    ďakujem. Ja proti Tebe nič nemám, prečo by som Ťa zotieral? Mňa si (zatiaľ) nikde nezaregistroval, a ani to nerob.

Papi,
    Geo-deti, až teraz mi dokapčalo, mám podzápal.
    Dostať nechcem, ja už SOM Dostál.
    Drotár sa predstavujem už dávno, na východe aj drucikár.

Ak Vás to zaujíma, zotavujem sa po operácii, každý deň je kuz lepšie, ešte budú dôležité výsledky z histológie.
    Každý si nesieme nejaký svoj kríž, väčší, či menší……….

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,566 až 11,580 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri