Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,581 až 11,595 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Tunak
    Účastník (Participant)

Bopsik: drz sa chlape 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Krampus, mohol by si mi vysvetliť, ako so dospel k tomuto:

od papiho si na všetko treba vypýtať dovolenie

apa
    Účastník (Participant)

Gutenmoorgen,

papi ani mne sa to nezdalo, asi si ťa Viktorko pletie s niekým kto chce povolenie na zverejnenie verejne zverejnených fotiek.

Ale už neviem s kým   😇  🤐 .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

WIKINO, čítam ťa na motoride-vodka-eská

Z fotrovho pravekého skútra Tatran 125, chceš?
    Sú zo zdravej prevodovky po cca 2800 km, motor bol rozobratý kvôli klukovke a už nikdy poskladaný nebol.

Nebude to samozrejme zadarmo, ale zas zaplatené to už máš punčákmi, čo po tebe Anka poslala nám getrošom na ČUD, ňam-ňam-ňam 😘 👍 😈 …

theo
    Účastník (Participant)

Ajajaaj, papi púščá perie, asi nebude tuhá zima…  👍  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Papi toho má stále dosť, nech sa to zužitkuje, nie?

Theo, a ty čo, stabilák funguje? 😈 

To bolo už predsa vytýčené nejaké zlepšenie, nie ?

Čakal som ťa už teda na pódium, a ty sa len smutne hrabeš v nose… 😁 

(Šlohnuté z motoride, bo náčelník sa asi unavil pri prezúvaní topoľčianskeho okresu…) 😈

Teda link na fotky a výsledky tu:
     Pioniery Budimír

theo
    Účastník (Participant)

Papi, neboj , stabilak som udržal, dufam ze bolo aj nejake zlepsenie, vies 85 kg to tazko pinďúr ťahá, a co ja mam potrebu sa niekde dolamať? No vrtam sa v nose, dolujem šušne, nemal som tam polovičku čo by ma kontroluvala lebo ochorela, tak nebolo sa ani pred kym predvadzať ale keby si tam bol, to by som inak pretekal… 😈  😁  aj život by som dal v tom boji divokom..  😁

maguma
    Účastník (Participant)
    ahojko
    Účastník (Participant)

papi!

…“Krampus, mohol by si mi vysvetliť, ako so dospel k tomuto:… „od papiho si na všetko treba vypýtať dovolenie …“

Ved sa uz tolko necuduj, vsak sam vies ze to je tam „Kolotočáreň“… ale fasacka, a to nezmeni nikto…
    A bud rad, ze si sem dal aj z motorajdu clanok o 5 hodin skor ako Krampus v kolotočárni,.
    Skratka mas to pod palcom!! 👍 

krampus
    Účastník (Participant)

papi – ako si si všimol už dosť dlhú dobu sem neprispievam a pravdu povediac ani často nechodím, lebo  … , tentokrát urobím výnimku, iba kôli Tebe.

😈  vypakoval si sa z RJS pravdu povediac ani neviem prečo,že by preto, že ktosi bez tvoho vedomia flákol tvoju galériu na iný server? Ak sa mýlim,oprav ma, nech neumriem v omyle. 😈 
    A kauza Milhaus a fb? OK, to bolo riadne cez a plným právom si rozčúlil.

Pozn:
    Ak píšeš príspevok, tak si v podstate taký „minispisovateľ“ a ako spisovateľovi ti je možné použiť nadsázku, ne? 😉 🙂
    Náčelník dáva infošky o dianí v kmeni na 3 stránky, je to normálne? Do 3,14či aj zo „skupinkami“ kua. 😶 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No nazdar, ešte že som prišiel kúpiť los… 😈 

Krampusovo vyjadrenie mi trochu vadí, veď na rozdiel od iných práve ja hlásam od Cees-začiatkov, že žiadna iná podmienka, ako vek nad 40 tu neexistuje.

Nepamätám si nič také, že by som mal či nemal niekomu niečo dovoliť alebo nedovoliť,  tak sa ma to trochu dotklo. Ale asi sa nedozviem, čo je za tým, tak už serem na to…  😎

No, ale pome na dôležitejšie veci: idem kúpiť ten los… 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No aha, medzitým prišiel Krampus…

Očuj, ty k***t, podmienky práve kladol Yoffo, počnúc holobriadkom tuná, potom žiadal vylúčenuíe Mlhoša, či čo, potom napadol náčelníka, ako to že išiel na Slavín s vlkmi a poslednou kvapkou pre mňa bolo, že ho napadol aj pre to, že dal jeho (Ýoffove)  fotky na iné servery bez „povolenia“…
    To bola pre mňa posledná kvapka a opustil som LUNAPARK.

Kaď som sa tu objavil, práveže som oznámil, že moje fotky môžete vždy a všade pridávať, nech tí členovia úbohej a  stonásobne rozbitej skupiny vedia, že stojíme o ne.
    Nie len tí majú právo vidieť, ktorí sledovali Yoffa do LUNAPARKU… 😈

Ak chceš, prečítaj všetko znova, alebo trebárs nie a si mysli, čo chceš, ja už serem na všetko, od nikoho nič nečakám… Píšte si, čo chcete… 😈  😈  😈

apa
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen,

A potom že papiho nik/č nenaserie. Použijem egrešove  slovo:

© trt ®

😶  😟 

Škoda kvôli takej hlúposti, prišli sme v lunaparku o dobré príspevky.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Papi samozrejme tie ND prevodovkové podrž. Mne sa zídu. Ak budem niekde okolo sa ohlásim. Samozrejme za barter , za punčáky. 🙂  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

WIKINO, boli nejakých 40 rokov v zásuvke. Neboj, ešte chvíľu vydržia… 😉

Apa, nasratý nie som, aj keď som trochu smutný z toho celého.
    Moc zas nie, veď vidím, že ste spokojní s postupom „budovania“ skupiny 40+… 😁 

Bože chráň, aby som v tom prekážal… 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,581 až 11,595 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri