Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,376 až 12,390 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    apa
    Účastník (Participant)

Platí staré pravidlo Všetci sme si rovní, ale niektorí sme si rovnejší  👎 😟

Nejaký pán V.Z. tam má rezervovaný nick a my nerovná holota a lístie nyšt bzmk.  😛 😈 😇 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Som už veľký chlapec, pipíka už mám chlpatého a viem sa o seba postarať aj sám.

Môžte sa do toho nicku nasťahovať a písať, čo len chcete. 😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi to si myslíš len ty,ale my nemveríme! 😟 ofoť že to tag je!! 😛  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Očuj, ty pravá ruka kohosi, a čo sa ti zachcelo, po ftákoch pozerať?

Račej naštartuj to Pjádžo, zaves PaF-ku a makaj zajtra do Kaflándu.

Budú mať Bifíka po 9,99 evri … 😁 😁 😁

apa
    Účastník (Participant)

No ftákov pozerať ani ja nemusím ale celkom chlpatého som ešte nem videl. Pridávam sa k bobovej požiadavke  😈  😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Hlapecovia, s niekým si ma pletiete, ja ňi exhibicionista. 😁

Prezlečte sa za mladú 16ročnú kočku a hladajte večer v parku nejakého Colomba v balonke. 
    Možno, sa zadarí.   😈

Alebo v najhoršom prípade sa musíte zaregistrovať na stránke ornitológo.v 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  v nedeľu ráno štartujeme nový ročník 🙂  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Som zvedavý, ako bude fungovať ten nový vyraďovací systém v kvalifikácii.
    A to šachovanie s gumami vôbec už nechápem. Pakáreň.
    Navyše všetky pneu od jedného výrobcu.

Chápem, že sa predpismi zvyšujú šance pre chudobných (niekoho predsa tí najbohatší musia poraziť… 😁  ), ale aj tak si myslím, že to boli iné časy, keď sa na pneu objavovali rôzne nápisy v jednom preteku, ako napr.  Firestone, GoodYear, Michelin, Pirelli alebo hocičo. Ani vtedy zbytočne nikto nepostával v boxoch…

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Nová kvalifikácia je blbosť a šahko sa môže stať, že v tretej runde už nebude skoro nikto jazdiť.
    S gumami taktiež chumajovina, ako píšeš, blbosť, zrušené tankovanie a dokonca šetrenie paliva, to je už totálne choré a je tam toho viacej 😎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Čo by nejazdil, však podstatou je, že v troch etapách postupne vypadáva najslabší čas – ale len po jednom. Merajú sa ale presne časovo vymedzené intervaly, preto hovorím, že pakáreň, kto má v danom momente smolu, je vonku z ďalšej hry.
    Takže aj v tretej etape vypadávajú postupne, kým aj z najrýchlejších dvoch jazdcov vypadne jeden (pomalší) – a kto ostane, vyhral kvalifikáciu.
    Poradie na rošte teda ostáva podľa časov v etape, ale ja očakávam do toho väčší-nenší chaos, vyplakávania, že kto komu prekážal v jazde, protesty a tak. Hlavne v prvej etape, keď tam ešte  budú šecci, aj údržbár na traktore… 😁 
    Ale veď ani neviem, či som ten princip správne pochopil.
    Zajtra ráno o 07:00 SEČovského času sa už jazdí kvalifikácia, budeme múdrejší… 😈

P.S. – je však šanca, že kvalifikácia bude dobrá zábava a na pretekoch trebárs veľké esá budú štartovať z posledných radov, bude sa viac predbiehať.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Tak takáto kvalifikácia je riadny blvajz.  Vôbec to nebolo napínavé, ako pred tým a ako som vravel na konci už nemal kto jazdiť. 👎 
    Aspoň, že preteky zostali ako boli, dúfam, že aspoň tam bude na čo pozerať, takže ráno ideme na to. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Čo sa dostali do poslednej tretiny, vybehli všetci, ale kto nedal hneď dobrý čas, už mal veľmi malú šancu dokončiť kolo v časovom limite. Obrali ho o k tomu potrebný čas.

Bolo oveľa lepšie po starom, keď až do konca kvalifikácie mali možnosť vylepšovať svoje časy všetci, čo sa do toho kola dostali.

Sa mi zdá, že tento systém bezo zmien dlho nevydrží, polovica teamov takto kvalifikáciu odignorovala, aj keď trebárs  mohli byť ešte na trati. Vettel mal ešte nejaké 4 minúty, a už vystúpil z vozu? Kvalifikácia ani neskočila, a on už promenáduje v rifliach po boxe? 👍  😁 
    Pakáreň… 😈

malylapaj
    Účastník (Participant)

Možno by pomohlo keby dostávali nejaké body aj za kvalifikáciu, nič to však nezmení na tom, že si v nedeľu pekne pospím pri pretekoch 😉

Goldy
    Účastník (Participant)

Jazdci to kritizovali už pred mesiacom. 😟 Každá novinka prinesie vlnu kritiky, treba počkať na praktické dopady, kompetentní vyhodnotia a keď zistia, že poklesla sledovanosť, vymyslí sa ďalší mačkopes na  zvýšenie sledovanosti, lebo v konečnom dôsledku vždy ide iba o peniaze. 😈 Ak nezaspím,, kuknem. 😶

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Mali by to všetko vrátiť na roky 1996 – 2003. Vtedy boli aj pravidlá akotak, aj taktika, aj bezpečnosť. Kua, keď chcú až tak šetriť, nech nejdú do F1 a založia trebárs šachový turnaj. F1 by nikdy nemala byť o šetrení, je to predsa kráľovský šport!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,376 až 12,390 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri