40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
24. novembra 2018 o 21:42 #101783RetroÚčastník (Participant)
No jasné…triezvy vieee:-)
24. novembra 2018 o 22:10 #101784RetroÚčastník (Participant)Ahojko už aj v Kanade sa stmieva, takže už aj ty môžeš byť spitý😀 Takže dám jednu indiskrétnu otázku. Vlastne po tých rokoch už je to jedno. Akým spôsobom si sa dostal vonku? Normálny devízak do YU alebo Maďarsko potom “nejak” do YU a jednodňové vízum do Rakúska alebo dovolenka na Kube s medzipristátim v v Montreale alebo preplávanie Dunaja alebo nedajbože únos lietadla?😀
Samozrejme môžeš ma poslať do riti. Vopred sa ospravedlňijem za blbé otázky. Ale veď som len spitý východar. Vlastne košičan, to je trošku iné😀25. novembra 2018 o 6:29 #101785GoldyÚčastník (Participant)Retro boli aj príjemnejšie spôsoby. Moja sesternica sa napríklad normálne legálne vydala (za Nemca NSR v cca v 1980 r.). Po obehaní asi 10 inštitúcií a zhromaždení asi 25 pečiatok sa mohla vysťahovať a cestovať hore dole temer ako chcela. Možno to bolo akčnejšie než preplávať ten Dunaj 😈
25. novembra 2018 o 6:58 #101786ahojkoÚčastník (Participant)Retro,
mne to umoznili vlastne samotni komunisti…
Aby cestovka bola ziskova, potrebovala este
dvoch cestujucich, inak by nedostala zlavy
v hoteloch atd.. Autobusovy zajazd do Beneluxu
bol za 17 000 korun v 1981… Tak sme sa tam
s bratom dostali po echu zamestnanca tej
cestovky… Devizak a dolozka bola tym
padom automaticky schvalena.. hehe..
Takze ziadne plavanie cez Dunaj,
ani strelba na balon na teply vzduch…
Ale na hranici predklon bez treniek veru bol..
Kekesi, vsetky „tajne“ info som nechal v buse
v priehradke pred neobsadenym sedadlom…
Pod svetlom je najvaccsia tma…
25. novembra 2018 o 7:02 #101787VANUCCIÚčastník (Participant)😎 teraz vidno kto nepil, už píše, ostatní dospávajú opicu 😁
25. novembra 2018 o 7:10 #101788VANUCCIÚčastník (Participant)😎 ono po pravde povedané aj ja by som ešte leňošil, ale musím makať, včera večer som si pripravil „štartér“ no a teraz musím pripravovať cesto a budem piecť chlebíky 🙂
25. novembra 2018 o 7:48 #101789ahojkoÚčastník (Participant)…teraz vidno kto nepil, už píše, ostatní dospávajú opicu …
Vanucci,
ta ty co za vyhodnara?? Vyhodnar nema opicu!!!
Iba smäd…
Sudzim podle sebe… Ta ne?
No a ja isce nespal a mam kuscok pred trecu rano…
PS.
Aty musis toten chleb pic, ci lem
se ci chce, bo Vanucca nakazala??
😁
25. novembra 2018 o 8:06 #101790VANUCCIÚčastník (Participant)😎 ahojko bratm, to je tak, my, tote vychodňare, co nemáme klasicke vnútornosci, ale medené trubky, my še ani neznáme opic 😁 to aj s pivom je tak, že ja som lem prietokový ohrivyč na pivo 😁 no a naprav sebe hodzinky, bo je 09.05 presne treaz 😁
Chlebík pečiem preto, že chcem, je to môj koníček a keď sa vydarí je z toho radosť a fantastická vôňa.
25. novembra 2018 o 8:07 #101791VANUCCIÚčastník (Participant)😎 oprava, ohrivač
25. novembra 2018 o 9:13 #101792przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Hulákate tu už za úsvitu o desiatej a nenaháte dôchodcov spať… 😁
25. novembra 2018 o 9:14 #101793RetroÚčastník (Participant)Dobré ráno, ja neidem robiť nič lebo si mi ruky trasú… Som somár, lebo občas sa držím príslovia že pivo bez palenky – zbytočne vyrucene peňeži.😀
25. novembra 2018 o 9:56 #101794VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Papi pivo bez palenky, „to jak ľizac med cez sklo 😁 a najľepši je pivo s paľenku a calkom nakonec išče dajake vínko a máš slovenský trojboj 😈
25. novembra 2018 o 12:45 #101795przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 VANUCCI, teplí zase tvrdia, že s chlapmi to je lepšie… 😁
Lenže ja nikomu neverím, už som veľký chlapetz a viem, že pivo mi stačí.Občas si hodím aj frťana, ale to len, ak mi je čudne v žalúdku. Ale to fakt len občas, lebo mne nie je permanentne čudne v žalúdku. Som predsa abstinet. To ňi preklep, šak nie som úplný abstinent, teda som si vymyslel definíciu absti-ňet. Ani absint. 😈
Za chvíľu sa Kim-ir-aikkonen lúči s Ferrari, ale s F1 sa lúči aj Alonso.
Hotová Lúčnica, tota Abu Baby… 😈25. novembra 2018 o 13:29 #101796przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😟 Tak Kimi už skončil, zhaslo mu všetko a stojí (lap 7/55).
26. novembra 2018 o 16:51 #101797ahojkoÚčastník (Participant)Papi,
o com to vy v tom loteriovom vlakne tocite??
Nemam sajn… hehe…
a zvedavost mi neda sa nespytat…
😶
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.