40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,925 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 rokmi, 3 mesiacmi od
maco.
-
AutorPríspevky
-
26. novembra 2018 o 18:21 #101798
Retro
Účastník (Participant)Minule ste tu viedli reči vo východniarčine, tak niečo z KE novín z r.1910.
26. novembra 2018 o 18:23 #101799Retro
Účastník (Participant)A ešte vačšia pakáreň od koňarov:-)
26. novembra 2018 o 18:55 #101800przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Ahojko, šak ja tiež neviem, o čom tam točíme.
To mi však nebráni v tom aby som niečo aj ja tam niečo „nepritočil“, šak ma poznáte…
Šajnu ale mám, tipujem, že Reeno chcel doporučiť eXeBaTovi, aby to naše losovanie roztočil, že švacne kladivom po tej jeho PC-rulete.
😈
Nudím sa, prší, zima je, tma je, takže kým mi pamäť slúži, kulturellní vokénko:V scifi-filme ARMAGEDDON vystrelili Bruca Willisa, Bena Afflecka a ďalších méždunaródnych renegátov na nasratý asteroid, kerý chcel zničiť zemeguľu (vrátane mojich gúľ).
Mali navrtať dieru do asteroidu, do diery atómovú bombu s časovačom. Oni by prileteli späť a bomba by rozmetala asteroid na prach.
(mimochodom, tak mu treba, svini… 🙂 )Moje nervy, lenže šecko sa posralo, čo sa posrať mohlo, aj časovač bomby…
Tak sám veľký Brúswillis tam ostal časovať.
Ostatní mali pár už len sekúnd naštartovat ko(z)mickú loď a odletieť, ale centrálny počítač nechcel spustiť motory. Súdružka riaditeľka výpravy chcela v poslednej sekunde počítač opraviť, ale sa jej nedarilo.
Tak Rus, člen posádky, ju odsunul, že on vie, ako na to – ale baba oponovala, že hulvát jeden, počítača sa nesmie sa ani dotknúť, sú tam najdrahšie ruské a americké súčiastky.
Rus na to vyhlásil niečo také, že či ruské, či americké, aj tak je to šecko tajvan, chytil nejakú železnú tyč, je bol po centrálnom mozočku, všetko naskočilo a poslednom momente (keď už všetci diváci v kine dostali infarkt) odleteli.
Mali tam tí renegáti ale kua-šťastie, že posledná sekunda v amerických filmoch trvá minimálne päť minút.
Brúsvillis tam neostal tiež, lebo sa rozletel aj s asteroidom, zachránil tak okrem zemegule veľa ďalších gúľ, za čo mu patrí vrelé ďíky. 👍
Ale možno, Reeno to myslel úplne inak, šak jak to mám vedieť ja, dôchodca… 😈
Ozaj, keď už, ospravedlňujem sa všetkým babám, ale toto musím:
Že prečo sú blondínky múdrejšie, keď práve fajčia?
Lebo sú napojené na centrálny mozog…(Smajla nedám, lebo to nie je vtip 😁 )26. novembra 2018 o 18:59 #101801Retro
Účastník (Participant)Papi, to bolo čo???:-) Čo si nemnormáliš???:-))))
26. novembra 2018 o 19:08 #101802ahojko
Účastník (Participant)Papi,
mja blondinka by ti odpovedala ze z vlastnej skusenosti vraj vie,
ze ked sa ta „fajka mieru“ fajci, ten „centralny modzog“ sa vraj zastavi..
🤐 😁
27. novembra 2018 o 19:29 #101803Retro
Účastník (Participant)Papííí, verejne sa ospravedlňujem pred nastúpenou jednokou za ten „nenormáliš“. Nechal som sa uniesť:-)
27. novembra 2018 o 20:40 #101804Goldy
Účastník (Participant)Retro šak nahaj nech sa papi realizuje. 👍 Ja osobne by som privítal zostrihy aj ďalších „umeleckých“ výtvorov Holyvúdu. Ušetrím čas a peňáze za kino 😁
27. novembra 2018 o 20:47 #101805przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Čo je? Čo je? Čo je? 😁
27. novembra 2018 o 20:50 #101806Retro
Účastník (Participant)Goldy len ja nemám takú plastickú fantáziu, tak nič mi to nedá:-)))
27. novembra 2018 o 21:01 #101807przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 To Ahojko je na vine, lebo jeho otázka súvisela s témou „Pozastavenie lotérie“ tam totiž nepochopil posledné príspevky.
Keby sa pýtal tam, odpovedal by som tam a vyznelo by to možno inak. 😁Ak chcete ušetriť za lístok do kina, za polovičnú cenu vstupenky vám spravím referáty zo šeckých filmov sveta.
Nemajte obavy, to, že som ich možno nevidel, nie je žiadny problém… 😈27. novembra 2018 o 21:08 #101808Retro
Účastník (Participant)Filmárik…:-)
Tak povedz nejaké pre teba zlomové filmy ktoré si vieš pozrieť hocikedy a ktoré považuješ za naj.
Nesrandujem.27. novembra 2018 o 21:24 #101809ahojko
Účastník (Participant)Že prečo sú blondínky múdrejšie, keď práve fajčia?
Lebo sú napojené na centrálny mozog…to bolo čo???:-) Čo si nemnormáliš???:-))))
Nechal som sa uniesť…
Čo je? Čo je? Čo je?…
To Ahojko je na víne…
Kva!
Paraada!! Dedo Mraz s Jeziskom sa este ani nezobudili,
a my ich uz „oslavujeme“ dalekooo dopredu…
No Slovač, čo dodat???
😈
27. novembra 2018 o 22:05 #101810przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko, ja ešte nič neoslavujem, ani včera som nič neoslavoval, len mi vypadlo rande, tak som sa nudil. 😁
Retro, zlomové filmy mal z nás asi každý, pamätám si pomerne presne tú s prvým pravým jazýčkovým, potom aj tú, ktorej som prvýkrát siahol do nohavičiek, no a a podobné zlomové udalosti puberťácke.
Z filmov si žiaľ, nepamätám ani názov, ale veď koho to vtedy zaujímalo? 😁28. novembra 2018 o 9:02 #101811apa
Účastník (Participant)Papi krásne si to napísal s tými nohavičkami 🙂 , normálne mám živé spomienky, len som to neskúsil v kine ale na lavičke v parku, ale koho to zaujíma? 😁
28. novembra 2018 o 10:36 #101812maco
Účastník (Participant)Apa, ja som to skúsil za komančov na MNV, keď tam nebol richtár 🙂 Teraz sa rátam za disidenta 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Kawasaki Z900 SE 2025 – jemná evolúcia, ostrá esencia

BMW R 1300 R – Čistý výkon, inžinierska presnosť a jazdecký minimalizmus

Boli sme pri tom: Moto Test Camp 2025 – Prvý ročník veľkého testovania na Slovensku

Moto Morini X-Cape 700 – keď taliansky dizajn stretáva čínsku techniku

BMW R 1300 GS Adventure 2025 Triple Black – temný svetobežník

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

BMW R 1300 GS Adventure 2025 Triple Black – temný svetobežník

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Boli sme pri tom: Moto Test Camp 2025 – Prvý ročník veľkého testovania na Slovensku

Moto Morini X-Cape 700 – keď taliansky dizajn stretáva čínsku techniku

Kawasaki Z900 SE 2025 – jemná evolúcia, ostrá esencia