8. motopárky
- This topic has 143 odpovedí, 33 hlasov, and was last updated pred 18 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 8. motopárky
heavy to je tych o.o p**a percent? som rad ze sa tam uvidime 😁
cbr900 😎 😁 … takých hercov už bolo … 😀
doctor .. s tým Mišovým sadrovaním to nebol až taký zlý nápad… 😉
puma 😠 … ty by si ma aj na súčiastky rozobrala ?? 😀
doctor … v tomto ju nepočúvaj…my chlapi (teda aj ja ako hrdina, dub, stroj 😀 ) musíme držať spolu
no teda fakt to vyzera na skvelu akciu a aj vas tam bude,tak sa riadne zabavte a dajte si pivo aj za mna 😉
😁
Uz sa vie kto bude ten gulas varit? Prideme teda asi na motorke, len neviem kade, tak sa potom ozvem..
cbr – v poriadku ze chlapi maju drzat spolu.Ale vies ked sa usmeje na mna dievca s peknym usmevom clovek tazkom odola!
puma – to uvidim podla usmevu
blueeyes – to &si pis ak tam budemem tak si dame pivo aj za teba
blueeyes Ja idem autom tak jedno miesto rezervujem pre Teba. 😉 Dúfam,že ma neohrdneš? 🙄
Domino vie sa ja 😁
Tak bola som tam kuknúť miesta veľa a bar bude otvorený 😁
a mna by si monty nezobral? Mám volný stan.
doctor 😉 😘 … už teraz poctivo trénujem 😀
dedko Jasné že Ťa zveziem 😁 Aj povysávam auto 😁 😁 😁
puma – tak to si ho poriadne natrenuj aby bol perfektny.Sice uz je ale aj tak treningu neni nikdy dost. 😉
draciatko Začiatok je v piatok alebo toho 14-teho ??? 😕 O koľkej je možné doraziť? Je potrebné rezervovať ubytko? Ak treba mám kotol cca 40 litrov. To je 10O porcií. 😛
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |