8. motopárky
- Toto téma obsahuje 143 odpovedí, 33 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 8. motopárky
nooo, tusim by sa aj teta packy ukazala, ak ju vezmete do partie, zatial moju ucast vidim tak na 70%, co je dost moc, na to ze som toto leto presvihla asi vsetko, co sa dalo… Prave som sa rozhodla – aj ked cez mrtvoly, ale pridem!!! 🙄 😁
vy ste hovada…. 😁 nepojdem predsa bud.rok na stuzkovu…! 😀 ved sa uvidime potom…a ked pojdem za dracatkom,tak budem na vas myslet…
cbr900 aj ja sa opijem za vas…. 😁
Caute ALL !!! Rad pridem, dufam ze pridete vsetci. Cim viac hovad, tym viac hovadin 😁
cbr900 .. hej, 2 -3 hodinky – to ja mooooooooožem 😁
packy dúfam, že sa stretneme 😉
Casperr .. chyť miesto vedľa teba :o)) (stačí pre mňa, cbr je komunikatívny, niečo si nájde 😀 😁
Vidím že sa to tu rozrastá, ako rakovina 😁
Chatova kapacita je 150-170ľudí a otvárajú kôli nám tak len aby nás bolo minimálne 15 😁
Súhalíte s gulášom? Aby som vedela kotel zajednať 😁
Draciatko a to ubytko sa da zajednat u teba??? 🙄
JJ o bytko sa neboj je tam kopec miesta ešte musím zistiť kolko postelové sú tam izby 🙄
🙂 A kedy bude uvarený guláš? Aby som neodišiel hladný, ako z Tajova. 😀 😀 😀
senior ☹️ ☹️ To je tvoj problém že si odišiel hladný. Mal si ostať .Gulášu bolo aj na druhý deň. A nachovali sa aj nové hladné krky. 😁
🙂 Nie je to žiadny problém, ale som si to zapríčinil sám, na nikoho vinu neváľam. Ale fakt som nemohol ostať. 😎
no ked to je tak blisko tak to musiim dojst 😁
je dobre ze hovadka sa strenu aj na kysuciach…
draciatko
no a to je de tych 5km….ostrom….neviem si to vysklonovat 😁
PS:co keby ma niekto prisiel vyzdvihnut na stanicu?,akoze nic by sa nestalo… 🤐
pogicko 😀 🙄 no ja som už bol
dajte sem niekto mapku nech aj my sedliaci z bratislavy vieme kde to asi priblizne na mape je
Dračiatko už by som vás všetkých asi mal spoznať. Ja budem mať už po sezone, teda termin mam voľný. Nie som ale ešte pevne rozhodnutý.
jaRRo 😀 no hej a poviem ze si jazdil velmi pekne…
iked si mal za sebu 100 kg aaaale nevadii… 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |