8. motopárky
- Toto téma obsahuje 143 odpovedí, 33 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 8. motopárky
pogicko … na ktorej „exebatovici“ by som ja chýbal?? ja som skalný… 😁 (dúfam, že mi to vyjde)…
draciatko … 😀 .. že s tvrdým! .. to si pekne napísala… s mäkkým sa nedá veľa riešiť 😀
andoo .. ja to tvoje heslo poznám inak : Nie je všetko zlato, čo sa vyští … 😁
… inak – vyzerá to na pekné stretko … keď vás tak „počúvam“ 😁
jaj, vidite, to som sa este chcela spytat – niekto z vas, co ste z dolnakov, nepojdete cez PB??? Pokial by mal niekto moznost vziat jednu stoparku, tak sa hlasim…. 😁
paum ale houby dá len to dlhšie trvá 😁
Parada, som raz ze ste vsetci zdravy a vypoteny a podobne, tak vydrzime hore v Sobotu aspon do tej jedenastej vecer nie ?? 😀 😁
Lorenzo
no hm dohodneme sa tak ze radsej tam budeme bludit spolu
a kto sa nam prihovori ten. bo ja tam nikoho nepoznam 😁
cbr900
aha?,no ved hej sak ty musis byt vsade..hm tak tam dojdeme ja a CHACKY v lnej zostave…
stisknem rulu potom tebe…. 😁
🙂
Po akcii ako bola bojna by som bol blbec keby som takuto akciu vynechal.Ale asi by som dosiel az v sobotu.
andoo – ak by ti to vyhovovalo, zoberiem ta ale pojdem na motorke
cbr – aby som ta celeho nezasadroval ked ma naseres 😁
packy – ak by som isiel sam, urcite idem cez PB lebo inac ani nemozem.Dohodni sa s Andoom.Rad ta zoberem.
doctor: dikes moc ale na taku akciu musim ist uz v piatok 😀 aj ked by som siel busom. a na motorku ja sadnut este nemozem 😠
doctor … nie zatial nechcem…mal som raz zasádrovaný palec a rovno 2 mesiace, tak som si nadbehol 😀
Packy , ja Ťa odveziem. ok?
draciatko .. noo, tak to sa nechám poučiť :o)) vysvetlíš mi to dúfam .. ?? 😉
draciatko a puma nezabúdajte na Heavyho heslo: Každá žena chce trtkať, ale k***ty máme my a zaslúži si ho len tá, ktorá ho dokáže postaviť 😀 😁 😁 … HEAVY, HEAVY, kde ty na to chodíš ?? 😁 😀
cbr900 : akože kde na to chodím? Predsa na zrazy a motopárky…
ALL: Je šanca (asi 0,0001%) že sa na párkoch v sobotu objavím. Ak sa tak stane, tak sa teším na Vás a na kone a na voz plný papúč za 4.50… 😉
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |