8. motopárky
- Toto téma obsahuje 143 odpovedí, 33 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 8. motopárky
Co vam budem hvorit Draciatkooooo kedy su 9 motoparky
tesilo ma boli ste nadherne perfektne super opito usmiato zlaty lubim vas a som rad ze som vas stretol
Ďakujem,všetkým čo prišli.Bolo fajnovo, komu som sa ešte neospavedlnila sa ospravedlnujem 😕
Dúfam, že ste sa zabavili,najbližšie budú v Trenčíne tak Amažienka sa vyňadrí.
Pedros to dúfam že prídeš pa 😉
Foto doplním teda idem na to, aj s cenzúrov 🙂
no ja si toho moc nepametam 😕 ale nabuduce už budem 😁 som rad že som spoznal kopec dobrych ludi 🙂 pedro dej ti posepkam do uska 😁
Vyzera to na akciu, ktoru sa pokusim nabuduce nevynechat. Draciatko a tie odcenzurovane fotky sem nemozes prihodit? 😉
ozaj skoro som zabudol,
Co ma velmi milo prekvapilo bolo toto: Vecer prisla strasna chut na nejake papanie lenze v bare predavali len tycinky a cokoladky tak som sa spytal nebyho kde zozeniem papat a on ze objednat s dovozom (jak pizzu) tak sme volali do KNM aobjednali cernohorske snicle.
Za nejaku 1.5 dosli bolo to 10km na tu chatu boli 2 velkde snicle a opekane zemiacky ako priloha, tych zemiakov bolo pomenej a rozhodne nestacili k tym dvom velkym sniclom ale ked ste ich zjedli mohli ste zajedat snicel sniclou. Ja som sa napraskal poriadne a este ostalo cosi aj MartineRovi.
a teraz pozor za cele toto obcerstvenie som zaplatil aj s dovozom 117skk skoro mi oci z jamiek vypadli.. Kam sa hrabe Bratislava..
andoo aspon si sa napapal 😁 dame ti aj nabuduce ok 😉
Draciatko – nechapem za co sa ospravedlnujes.Ak budu aj dalsie akcie ktore zorganizujes take aka bola tato tak sa ti budeme az po zem klanat.
andoo – a co si nepovedal vsak aj ja by som si dal.Kua a za taku cenu!
Chata je nám zatiaľ otvorená dokorán, vôbec sa na nás nesťažovali ani lesná zver 😁 Takže ak bude aj nabudúce záujem môžeme sa tam kedy koľvek stretnúť. Bolo super aj koza ostala celá aj vlk sa ožral 😁
doctor tebe este raz pekne dakujem 😉 nabuduce sa postaram ja o teba 😁 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |