8. motopárky
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 8. motopárky
- This topic has 143 odpovedí, 33 hlasov, and was last updated pred 18 years, 2 months by nimo.
-
AutorPríspevky
-
12. októbra 2006 o 19:27 #69371LanieÚčastník (Participant)
blueeyes – ked vies, ze ja som na teba zatazena, tak sa necuduj 😀 😀 😀
cbr900 – no vies, ze aj niekam chodim? 😁 striedam si akcie medzi vami a zlatokopmi 🙄 😉
pocasie bude pekne urcite, ale ja sa nedostavim…od rana mam skolu 😕 …ale mam pre teba jednu spravu, ktora ta urcite potesi…ja ked som si to uvedomila ma skoro porazilo 😁 ja som si na to slniecko uz asi zvykla…sa teda tes si ta za to podam ☹️ 😎 😁
uzite si motoparky aj napriek tomu co sa stalo chudatku Gipsy… 😟 😟 a spravte aspon fotky, nech mame co zavidiet 😉13. októbra 2006 o 6:23 #69372LorenzoÚčastník (Participant)Kamaráti, prepáčte, ja neprídem.
Packy , Tabe som to už vysvetlil prečo neprídem
Dračiatko nehnevaj sa, na buduce som tam
CBR900 na budúce sa porozprávameMusim jazdiť, aby som to ukončil čo najneskôr
13. októbra 2006 o 7:51 #69373jaRRoÚčastník (Participant)zmena nastala robim len piatok a v nedelu v nocnom bare takze zajtra rano pridem domov a ak by som sa zdravu nudil mozem prist kuk.na sobotu dufam ze je tam signal ak budem volat chcem byt s vami
draciatko a potom by sme mohli dohodnut aj pondelok 😟13. októbra 2006 o 14:40 #69374doctorÚčastník (Participant)jaRRo – to je jasne pridi.Aspon pokecame a ostanes aj v noci aby si mohol aj nieco lupnut.
packy – daj kontakt a ked pojdem ti zavolam lebo este stale neviem ci dojdem na motorke alebo aute.Ak na moto tak mam miesto volne a ak sa chces povozit tak ta zoberiem.Cislo mam 090443087813. októbra 2006 o 15:19 #69375amazonkaÚčastník (Participant)Packy: ja pojdem tak okolo 10 -11 z Novej, ak chces zavolaj 09057938735.
Tesim sa na vas
😘13. októbra 2006 o 17:29 #69376packyÚčastník (Participant)este sa chcem spytat: volakde som tu videla taku mapku, ako sa tam presne dostat a neviem ju teraz najst – neviete niekto, kde to bolo?? fakt som hlava derava na taketo veci… pliiiz, hodte niekto link. vdaka 🙄
13. októbra 2006 o 18:04 #6937713. októbra 2006 o 19:16 #69378packyÚčastník (Participant)andoo, velky cmuk 😘 😁
15. októbra 2006 o 13:16 #69379MontyÚčastník (Participant).. Ako obyčajne . Vydarená akcia. Keďže som skoro posledný prišiel ,zrejme som aj prvý odišiel a všetci ste ešte sladko hajali chcel som sa s vami aspoň takto rozlúčiť.Teším sa na ďalšiu akciu. doctor Kua toho dreva čo si v noci napílil….. nestíhal so ho vyhadzovať cez okno.
15. októbra 2006 o 13:30 #69380jaRRoÚčastník (Participant)doctor prepac kamosko ani som domov nestihol prist z prace a vyspat sa uz ma tam zas volali aj teraz idem ale zajtra sa vidime v BA tak zatial 😉
15. októbra 2006 o 14:00 #69381doctorÚčastník (Participant)Monty – do slaka ja som vedel ze ked si dam nejake piva tak budem chrapat.Ospravedlnujem sa kazdemu v izbe.
jaRRo – aspon v BA ked uz na akcie nechces chodit.15. októbra 2006 o 14:24 #69382packyÚčastník (Participant)no caute… sorry, ak som niekoho nevhodne bozkavala alebo co – to ja od samej radosti, ze som bola konecne medzi hovadami, ale priznavam, ze aj alkohol ma na tom zasluhu😀😀😀😀😀
15. októbra 2006 o 15:00 #69383doctorÚčastník (Participant)Tu su nejake fotky
[linka]
bohuzial to je vsetko lebo baterky vo fotaku vyhlasili strajk a nahradne ktore som doniesol boli vybite.Jasne ze nabite ostali doma.15. októbra 2006 o 15:01 #69384HeavyÚčastník (Participant)Milé Hovadá aj nehovadá, máme za sebou zase jednu vydarenú akciu.V Bojnej sme sezónu uzavreli, a teraz sme otvorili sezónu „Motopárky“ 🙂 Myslím, že sme sa vybláznili statočne. Ja som sa ráno nerozlúčil, lebo všetci ešte spali, pretože som chcel ísť čím skôr – než sa objavia na cestách príslušníci – asi by neocenili môj výkon pri meraní alkoholu… 🙄 😁
Dračiatko – výborná akcia – ĎAKUJEME… 😘
Amazonka – Monty odišiel skoro? To ste ho s Monikou vyhnali?? 😁
Andoo – …po koncertéééé 😉
Temný – hudobná produkcia bola na vysokej úrovni, len ma dnes akosi boli krk – ktovie prečo? 😁
Packy – vôbec to nebolo nevhodné… 😉
Doctor – ďakujem za dostatočný prísun alkoholu z rúk lekára… 😁
Kenny – a klobúk môžeš sem tam nosiť… 🙂
Káčatko – …máš chleba?? 😀TO ALL… 😘 😘 😘
15. októbra 2006 o 15:02 #69385doctorÚčastník (Participant)packy – aj nabuduce mozes dojst medzi hovada.A toho koho si borkavala ti co na to povedal ze ho bozkavas?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.