Connect with us

Exebatovica – Amazonkovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Exebatovica – Amazonkovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 189 )
  • Autor
    ZOMBY
    Účastník (Participant)

prijemnu zabavu prajem ja som skoro mohol prist ale musel som sa vratit do irska kvolu bytu no byt mam krasny takze aspon nieco.

neopite sa mi aby ste tam hluposti nevyvadzali! 🙄

AMIS
    Účastník (Participant)

Zombi škoda už som sa tešil , že uvidím niečo iné, než tvoje nerezové trubky 😁

doctor
    Účastník (Participant)

Tak zajtra vas navstivim asi aj ja ale neviem ak bude taketo na prd pocasie prichili ma niekto?

Nejde niekto v sobotu z okolia Bratislavy?Mohol by som sa pridat aby som nesiel sam.

Do zajtra uz nebudem na nete tak ma skuste prezvonit na 0904430878.Dik a zatial dobru zabavu!

senior
    Účastník (Participant)

Dnes okolo štvrtej príde najdrsnejší z drsných motorkárov 😁 😁 😁 na prdkáči 😀 .

kacatko
    Účastník (Participant)

ja uz som doma s precistenymi crievkami 😁 bolo squelle , akcia sa podarila na 110 %

konecne som spoznala nove hovada.. dakujem pekne za super vikend a dobru zabavu 😉

andoo
    Účastník (Participant)

ano ano pripajam sa ku kladnemu ohlasu, velmi dobre bolo.. tesim sa na fotky..

raptor
    Účastník (Participant)

pravdepodobnost ze na takejto akcii bude zle je ako hovori egreš, citujem „nula celá nula nula p**a!! “ koniec citatu :75:

káčatko som ti hovoril ze nepi vodu z bublifuku a ty vraj ze sa do toho nerozumiem a potom si pustala bubliny cez nos 😀

kacatko
    Účastník (Participant)

haha 😁 😁 to kvoli egresovi , svatojanskym muskam /ktore existuju/ a dorazila to tvoja poznamka o mojom ementale .. a keby ti chybal .. mam tvoj tvaletak banan a jablko 😁

raptor
    Účastník (Participant)

do p**e… moj hajzel papier 🙁 ja som vedel ze som si tam nieco zabudol… ja som tam mal banany len dva a dva som aj zozral… jablko si kludne schrumkaj.. ako hovori bohur lepsie sa ti budu grckat supky 😁

prosim ta bud rada ze mas emental.. ja ked sa v lete vyzujem z motociziem tak olomoucke syrecky do riti..

svatojanske musky jednoznacne existuju.. ak egres tvrdil nieco ine tak si robil prdel

amazonka
    Účastník (Participant)

Dakujem všetkým hovadám za najkrajsie narodeniny v živote 🙂 🙂 😘 😘

Môžem ubezpečiť všetkých, ktoí sa boja starnúť, že s vekom rozum neprichádza 😀 😀

Dakujem 😉

pedros
    Účastník (Participant)

Vďaka organizátorom, Evičke, Amazonke a všetkým zúčastneným hovädám, bolo supeeeer. Už sa na Vás teším nabudúce. Sani, Vierka, dobre ste sa vyspali? Boškávam vás platonicky (na dialku), keď už sme sa nemohli rozlúčiť. Ahoj Pedros.

evicka
    Účastník (Participant)

🙄 😉 🙄 boli ste všetci súúúúúúper, som rada ,že som sa s Vami stretla,aj RADKA a Vladko pozdravuje všetkých,ktorí bývajú všade tam, kde sa niečo deje ,kde je sranda, spev a dosťtých, čo majú chuť oslavovať AMAZONKA ďakujeme za to, že si 😉 😀 😉 A snáď len PS: aj Oskarovi díííík boli ste 😁 😁 PERFEKTNÍ 😁 😁 🙄

Vierka
    Účastník (Participant)

😀 😁 😁 Úžasná akcia, v poriadku sme prišli domov s menšími zmoknutiami, ale vyrehotaní, Šani bez hlasu, ale spokojný. Práve teraz vyberá niektoré z veľkého množstva fotiek, je ťažké vybrať niečo slušné… Všetkým veľká vďaka za účasť, organizátorom ( čiže Evičke a Vladkovi a Amazonke ) veľké ĎAKUJEMEEEE!!!! 😀 😘 😉

Vierka a Šani.

evicka
    Účastník (Participant)

😘 😛 🤐 zlatíčka naše zmoknuté na budúce doleťte na lietadle 🤐 🤐 značky HONDA 🤐 🤐 so štyrmi kolesami ,ale tam nám vôbec nevadilo, že pršalo? 😁 😁 mimochodom ako chutí chivassss? 😛 😛 posielam Vám 😘 😘 😘 a vellla

evicka
    Účastník (Participant)

🙄 🙄 🙄 až viem dobre rátať 😀 bolo nás v Nedožeroch 😟 Brezanoch rovných 🙂 😉 😎 😕 🙄 6O siat 🤐 😘 😕 hovädov 🤐 😘 bolo to ako dosť, 😘 jeden by neveril 😁 🙄 😀 čo vy na to milá 🙄 OSLAVENKYŇA 🙂 😉 bol to dosť véééééélkýýýý darček? 🙂 😀 🙄

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 189 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri