Exebatovica – Amazonkovica
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Amazonkovica
- This topic has 188 odpovedí, 43 hlasov, and was last updated pred 18 years, 4 months by cbr900.
-
AutorPríspevky
-
6. augusta 2006 o 18:51 #68155SaniÚčastník (Participant)
Civasss jue superrr, skúsim nejaké fotky pridať DO ALBUMOV. háDAM TO ZTVLáDNEM, A AK NIE, TAK VáM TIE FOTKY POPÍšEM.
kUA, čO SOM STLAčíL, žE PíšEM VEľKO ? Aha, už je to OK. 😁6. augusta 2006 o 19:30 #68156reekoÚčastník (Participant).. bolo super.. aj ked vcera som cely vecer prespal.. nejak ma naebalo za bileho dna.. 😉
6. augusta 2006 o 19:51 #68157amazonkaÚčastník (Participant)Reeko, myslím že viacerých naebalo 😀 😀 za bieleho dna a kua museli sme chlastat este do rana, to je drina ☹️
6. augusta 2006 o 21:03 #68158rowlÚčastník (Participant)Amazonke este raz vsetko naj a Evicke velka pochvala za organizaciu. Bolo supeeeer, na buduce zostavam dlhsie. Darcek chcem vidiet na motorke 😁
6. augusta 2006 o 22:21 #68159SaniÚčastník (Participant)Je tu jedno ospravedlnenie od toho môjho chňava Šaniho ( to píšem ja, Vierka – na Šaniho prihlásenie, nechcelo sa mi ho odhlásiť ). 🤐 On totiž nevie trafiť na správnu klávesu: napísal do fotoalbumu Ymaxx, a malo byť Yamaxx. Tak mu to odpusťte 🙄 , vďaka. 😁 Ale Yamaxx bol úžasný, vďaka aj jemu 🙂
7. augusta 2006 o 4:59 #68160CendinaÚčastník (Participant)Amazonko: dodatečně vše nejlepší k narozkám v tom schrumu velkých hovádek na malým prostoru nebyl moc čas se věnovat takto důležitým věcem. Navíc bylo třeba békat né.
Tobě a všem ostatním: chci moc moc poděkovat za krásný večer, ač to většina z vás netušila, vytáhli jste mě z nejhorší depky mého života. Jo…. jsou chvíle který přebijou všechno, chytnou člověka za límec, nastaví mu před vobličej to nejkrásnější co v životě existuje a s odjištěnou pistolí u spánku mu zařvou do ucha „Tak ty chceš mít depku!!!!!“ Díky za tu chvíli.
7. augusta 2006 o 6:00 #68161LucijaÚčastník (Participant)Heh…pozrela som si fotky a dala si dokopy skoro celú noc… 😁 to je úspech… 😀 Škoda, že mi to už v sobotu nevyšlo. Bolo super, ďakujem všetkýýým, ste moc moc fajn…
Strašne, ale strašne sa mi páčilo rozprávanie MartinerRa v piatok večer pri grile 😀 tomu hovorím akcent… 😁 😉
7. augusta 2006 o 7:15 #68162draciatkoÚčastník (Participant)Bolo mi s vami veľmi dobre,ďakujem evičke za organizáciu 😉
A asi to s nami nebude také zlé keď tety čakali niečo horšie 😁 Yamaxx tebe za supiš kultúrny zážitok,bol si fantastický 😉
jasné že aj svojim adoptívnym rodičom dakujem no Sani druhý krát to urobím lepšejšie 😀
Predsedovi ďakujem v doplnení môjho deficitu 😘Dúfam, že sa stretneme v takomto hojnom počte čoskoro 😉
7. augusta 2006 o 7:52 #68163MontyÚčastník (Participant)Ahojte všetci. Aj keď ani fotky nepomohli si spomenúť 😕 😕 😕 na piatkový program chcem sa aj ja poďakovať za super krásny víkend. 😎 . Zároveň sa aspoň takto chcem rozlúčiť s hovadami s ktorými som sa nestihol rozlúčiť v nedeľu. 😀 😀 . Teším sa na Vás všetkých 1.9. – 3.9. na Tajove. 😁
P.S. ..tak kua čo tedá má na voziť? seno alebo drevo? 😁 😁 😁kaciatko nedaj sa, svätojánske mušky naozaj existujú hlavne v okolí Jaslovských Bohuníc 😛
7. augusta 2006 o 8:02 #68164SaniÚčastník (Participant)Čo by som ešte dodal ? 😀 😁 😀 😁 😀 😁 😀 😁
7. augusta 2006 o 8:11 #68165egres2Účastník (Participant)Svätojánske mušky EXISTUJU. 🙂 Vozí sa DREVO 🙂 Tak s takou bandou sa dostať na tri dni na chatu tak k tomu nemám čo dodať len to, že sa s vami rozvediem ked ešte tohoto roku nezorganizujete Exebatovicu 3 slovom tretiu 😀 🙂 😉
7. augusta 2006 o 8:12 #68166seniorÚčastník (Participant)Super akcia, super ľudia, vďaka všetkým. 🙂 🙂 🙂 Dúfam, že sa mi podarí aj druhýkrát zúčastniť sa. 😉
7. augusta 2006 o 8:32 #68167Dusan1Účastník (Participant)Nemám čo dodať, už to tu za mňa povedali všetci, super, super, super. 😉 🙄 😉 🙄 Teším sa na všetkých na ďalšej exebatovici.
PS: Evičke a spol. za všetko veľmi ďakujem, mala to celý čas pevne v rukách. 🙄 😉
7. augusta 2006 o 10:42 #68168evickaÚčastník (Participant)🙂 🙂 🙂 čo dodať, škoda, že ten veekend tak ušiel 🙄 🙄 najbližšie sa stretneme v Bojnickom kempe cesta smer Šútovce , Nitrianske Rudno 🙂 🙂 🙂 pozval nás Wazbitch 🙄 🙄 Tešíme sa na Vástermín 19, 2O, 21 august 2OO6 🙄 😘 🙂 😀
7. augusta 2006 o 11:15 #68169cbr900Účastník (Participant)Zdravím všetkých skalných aj menej skalných 😀 …
na úroveň dozvukov ani nejdem reagovať, lebo sa ani nedá … väčší chliev som nevidel, ale nakoľko sme všetci HOVADA, (väčšie alebo menšie) úplne nám to vyhovovalo 😁 …. ešte teraz sa z toho spamätávam 😁 … Boli ste super a som rád, že ste Mišku tak super privítali a dobre sa s Vami cítila … (až sa mi priznala, že jej aj slzička vyšla, ked sme z chaty odchádzali…. a to hovorí za všetko !!) … ak by som na najbližšie stretko neprišiel, tak ma zabila, že som to na ňu prezradil 😀 😁 … rovnaké pocity som mal aj ja, len som hral formu, ale pri srdci ma niečo tlačilo… verím, že sa čoskoro stretneme a zopakujeme si to všetko…s pozdravom CBR 900 (ruka osudu 😀 ) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.