Exebatovica – Salašnícka guma
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Salašnícka guma
- This topic has 91 odpovedí, 29 hlasov, and was last updated pred 17 years, 9 months by doctor.
-
AutorPríspevky
-
27. februára 2007 o 12:22 #71229AlikÚčastník (Participant)
je mi prevelice luuuto, ale nemozem sa zucastnit a teda ani vyhrat, sakra
pekne si to uzite
27. februára 2007 o 13:13 #71230blueeyesÚčastník (Participant)Puma- veru príď…také povzbudenie vždy pomôže a poteší 😁 🙂
27. februára 2007 o 13:14 #71231cbr900Účastník (Participant)puma povzbudzovať?? takých tam bude veľa…príď si s nami štrngnúť 😉
27. februára 2007 o 14:28 #71232cbr900Účastník (Participant)Monty …tak oficiálne ti oznamujem, že cbrovci alias pumovci potvrdzujú svoju účasť od soboty poobedia do nedele… týmto si poznač 2 lôžkovú izbu … tešíme sa na vás 😉
27. februára 2007 o 18:58 #71233LucijaÚčastník (Participant)Dobrý deň vážená motorkárska pospolitosť. Hlásim sa do tímu+jeden 😉 A budete čučať akú „gumu“ budeme mať!!! 😀
Teším sa na Vás.
Monty, zatial platí ako sme sa dohodli, v stredu Ti poviem, či pribudnú ďalší dvaja. Zaujal ma Amisov príspevok…ako to vyzerá s nocovaním štvornohých??? (a teraz nemyslím seba po 15-tom rume 🤐 😀 😀 😀 )
27. februára 2007 o 19:57 #71234mirolcÚčastník (Participant)pravdepodobne sa pridám aj ja vidim to na nejakých 70 %
28. februára 2007 o 19:11 #71235SaniÚčastník (Participant)Asi ideme.
Tešíme.28. februára 2007 o 19:53 #71236cbr900Účastník (Participant)VAROVANIE !! TENTO OBSAH NIE JE URČENÝ PRE ŠTUDENTOV !!
… nakoľko som telefonoval so Šanim a povedal mu, že ak že príde v piatok večer na chatu, tak prídem aj ja, a vykašlem sa na skúšku (život nie je len o škole – ale hlavne o ľuďoch s ktorými sme radi)… a on beťár ma prekvapil a zabil… jasnééé, v piatok večer sme tam na 90% 😀 a zaskočil ma…takže chlapa robí slovo a ja si za svojím stojím … takže ste nás Šani a Vierka potešili 😁 tešíme sa na Vás… fúúúj, ale sa kazím v škole 😀 …ale aspoň si predĺžim mladosť 😀
… Puma, lieč sa, lebo ak nebudeš fit, tak pôjdeme len v sobotu 😁
28. februára 2007 o 20:45 #71237SaniÚčastník (Participant)TENTO OBSAH JE URČENÝ PRE ŠTUDENTOV !!!
Len sa mi nepretrhnite na tých vysokých školách, ja mám dve a jazdím na 10 – ročnej motorke 😕 😉 . Tiež by som chcel na novú. 😁 Život, to je asi z každého trošku …
1. marca 2007 o 11:54 #71238MontyÚčastník (Participant)POZOR POZOR POZOR !!!!
Zmena ubytovania.
Vzhľadom k tomu ,že hoci som mal rezerváciu ubytovania priamo pri svahu ,vzhľadom k lyžiarskej sezóne a neskorému nahlasovaniu ľudí mi rezerváciu zrušili.
Ubytovanie som preto zaistil v Penzióne Pod Horou priamo v dedine Staré Hory.
Cena ubytovania + polpenzia je 450 Sk.Predbežný zoznam záujemcov:
lucija + 1
dedko + 1
cbr 900 + puma
Sani + Vierka
doctor
lanie
blueeyes
kalupko + 1
amis + 1
jaRRo
andoo + atlantis
sorentto
mirolc
traver
rowl
crazymanAk niekto z nahlásených nepríde dajte mi to tiež vedieť. Díky.
Ak má ešte niekto záujem dajte vedieť čo najskôr. Pripadne či len na sobotu alebo celý víkend.
Kto neskoro chodí …. tak mu treba.
1. marca 2007 o 11:59 #71239MontyÚčastník (Participant)Doplňujem zoznam:
klasik + 1 od soboty
martineR + 1 od soboty1. marca 2007 o 14:26 #71240doctorÚčastník (Participant)monty – aj ja mozem az od soboty lebo este v piatok mam dennu.Tak v sobotu ma cakaj.
1. marca 2007 o 20:45 #71241SaniÚčastník (Participant)To je jedno, kde sa stretneme, hlavne že sa uvidíme.
Zo St. Hôr chodí ku zjazdovke autobus, že ?2. marca 2007 o 4:45 #71242MontyÚčastník (Participant)Sani Bohužial nie. Je to ku zjazdovke cca 7 km. Nikde bližšie sa mi nepodarilo nič zohnať. Ale ak to bude takto pokračovať doneste si aj kajaky. Tu stále prší.
4. marca 2007 o 9:15 #71243DracikÚčastník (Participant)Montik, cau. Je mi to luto, ale bohuzial, ani tentokrat mi to nevyjde…napisem ti, preco nie….
dedko, dakujem, ze sa ti to pacilo…mne tiez…xixi. a aj KEBY….momentalne by som ju aj tak nepotrebovala…nemala by som totiz….no…obet 😁 😁 😁
Uzite si to tam a davajte si pozor…bez zraneni. blueeyes, davaj na nich pozor, lebo to su NADHERY…tazko ustrazitelne.
PS: tie kajaky asi nebudu stacit…ti, co pojdete z jednej oblasti, stavajte si noemovu archu…
PS2: ale hlasia pekne pocasie…do soboty xixi…ale budem drzat prsty, aby aj potom papa 🙄 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.