Exebatovica – Salašnícka guma
- Toto téma obsahuje 91 odpovedí, 29 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Salašnícka guma
pogicko Díky za mapu. 😘
Ak má niekto mapu strediska tak je to vlek F . Je len pre nás. Ja mapu mám ale neviem ju sem vložiť. 😟 😟 😟
Mapka je aj na stránke http://www.skiturecka.sk
Monty …. nach sa páči [linka] …. detailnejšie zobrazenie…. zooooooooomujte 😀
POTREBOVAL BY SOM VEDIEŤ, ASPOŃ PRIBLIŹNE, KTO SA ZÚĆASTNÍ. 😕 MUSÍM REZERVOVAŤ UBYTKO.
ja priblizne ano + atlantis
Aj mna rataj.
Aká je situácia s týmto kultúrno-spoločenským podujatím? 🙄
no ideme neee ? 🙂
veru.. a o sneh sa vôbec nemusíte báť…..do rána sa ho tu najepadalo až až
Ahojte. SMRTELNE VÁŽNE.
Potrebujem vedieť aspoň predbežnú účasť aby sa zaistilo ubytko. Máme ho síce rezervované ale je lyžiarska sezóna a ak neobsadíme 50 % kapacity ubytujú tam záujemcov lyžiarov a zrušia mi rezerváciu aj vlek. Prachy sú prachy a oni z toho žijú. Dajte mi prosím vedieť kto príde. Viac menej na 90 %. Díky.
Montovidlo, tak dufam, ze ti to vyjde. Skocila by som aj ja, neboj, dam vediet. Ked vsetko pojde, ako ma, som tam ako na koni…Ale gumu si nedonesiem…to ja take nepoznam..😀 Neboj nic, vyjde tato akcia ako s medom…hello hello zatial, idem ti zhanat nejakych ludi, ok??? 🙄
Ja by som mal dojst zatial sam.Mozno sa niekto prida.
xGABRIELAx ahoj mozme popisat o motorkach mas moto?
audi1131 Napíš jej súkromnú poštu a dohodni sa na stretnutí na chate.
monty, tentokrát na 99 */*. Iba ak by som nedaj bože na dovolenku šiel, tak nič. 🤐 😛 😘
To Dracik – S tou gumou sa mi to páči tak ako hovoríš. 🤐
žeby som vás prišla povzbudzovať?? 😉
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |