Exebatovica – Salašnícka guma
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Salašnícka guma
- This topic has 91 odpovedí, 29 hlasov, and was last updated pred 17 years, 9 months by doctor.
-
AutorPríspevky
-
7. marca 2007 o 8:46 #71259MontyÚčastník (Participant)
cbr 900 Je možné aj lyžovať . Ešte je sneh. To či zoderieš gumu nechám na Teba 😁 😁 😁 Podľa toho čo budeš robiť v noci. 😁 😁 😁
7. marca 2007 o 8:47 #71260cbr900Účastník (Participant)Monty ja sa budem šmýkať nonstop 😀 … možno už od 7 večer pôjdem na fleku celým víkendom 😁
8. marca 2007 o 20:20 #71261doctorÚčastník (Participant)cbr900 – kamos uzi si tu zabavu a vsetko co k tomu patri lebo ked dojdem ja ti odtrhnem gule.Kam do prdele si ma to poslal?Som preklial celu Bratislavu asi 100 krat.Keby si ich dal urobit hoci kde na svete, poslal UPS to vide menej ako benzin ktory som minul na tych fasa bratislavskych paradne oznacenych uliciach.
9. marca 2007 o 6:48 #71262cbr900Účastník (Participant)doctor 🤐 🤐 🤐 ☹️ beriem si proti tebe suspenzor 😀 … neboj, vyriešime to dáko…. ja som nevedel, že že máte tam na západe neoznačené ulice 😀
9. marca 2007 o 17:25 #71263klasikÚčastník (Participant)😟 musím s poľutovaním oznámiť že kvôli služobným povinnostiam sa nedostavím, a keďže som mal doviesť aj MartineR-ovcov tak ani oni, bude mi smutno a v práci si na vás spomeniem 😠
tak nech vám to vyjde ….. kone vóóóóz
…….komu som sľúbil ožieračku vynahradím v najbližšom možnom termíne 🙂9. marca 2007 o 17:33 #71264kxbiboÚčastník (Participant)klasik idem s tebu 🙂
9. marca 2007 o 19:35 #71265doctorÚčastník (Participant)cbr – mi sa bavime o Bratislave a to je kapitola sama o sebe.
10. marca 2007 o 17:40 #71266jaRRoÚčastník (Participant)bol super aj tu kratku chvilku co som tam bol a je mi luto ze som musel odist asi viem ako je vam teraz… 😁
Monty tak dufam ze uz chystas aj dalsiu akciu dalsi datum atd ucast povinna jaRRo 😉11. marca 2007 o 13:06 #71267doctorÚčastník (Participant)jaRRo – fakt skoda ze si neostal.Mohli sme zazit zabavi este viac.
11. marca 2007 o 17:27 #71268LucijaÚčastník (Participant)Ahojte,
tak sme všetci traja šťastne dorazili domov. A doma zase pre zmenu dorážame rum. 😁
Bolo super, výborne sme sa zabavili a na počudovanie aj oddýchli. Vrelá vďaka Montymu za zvládnutú akciu, ubytovanie a celková úroveň tohoto zrazu nás veľmi ale naozaj veľmi ohúrili, sme nadmieru spokojní. 🙂 A ja duplovane-pohár sa už ligoce v obývačke, cigary mi skoro zabavil otec, ale som ich ustrážila. A tí čo neboli možu ľutovať, lebo nemali takú super zábavu, diskotéku, neobsluhovala ich veľmi milá obsluha a nejedli také super mňamky ako my! A ani sa neválali po zemi v spoločenskej miestnosti, že Doctor??? 😁 😁 😁 A tak isto neochutnali ani megaslamkovú transfúziu fernetu pod doctorským dohľadom. 😛 Nabudúce berieme okrem Viky aj náhradné struny pre majstra Šaniho.Takže to zhrniem ešte raz – klobúk dole pred touto vydarenou akciou. 😉
PS: Temný, tričko už mááááááááááám 😛 😀
11. marca 2007 o 17:30 #71269blueeyesÚčastník (Participant)veľmi skvelý víkendík to bol 😁 naozaj klobúk dole Monty….tvoje akcie nemajú chyby 😁
11. marca 2007 o 18:54 #71270VierkaÚčastník (Participant)No aj my sme už dorazili domov, s kratšou zastávkou na Donovaloch. Tie snehové správy nekecajú, naozaj tam bola super lyžovačka, keďže kvôli mojej sobotňajšej indispozícii ( konkrétne poopičný stav ) sme sa nezúčastnili úžasných gumových pretekov. Ďakujeme všetkým zúčastneným, a hlavne organizátorovi Montymu, ktorému prináležia slávnostné fanfáry za skvelú akciu. 😘 😘 😘 všetkým !!!!
12. marca 2007 o 7:10 #71271cbr900Účastník (Participant)… takže Monty…. ako si nás už nie raz prekvapil svojimi akciami, musíme uznať, že aj táto sa ti vydarila….super zorganizovaná 🙂 , bolo tam všetko, čo má byť… aj ked sme toho veľa nenaspali ale po víkende sme sa cítili oddýchnutí…. ďakujeme všetkým zúčastneným hovadám, čo podporili akciu… dobre nám to padlo, opať po zime sa s vami stretnúť a stráviť aspon pár spoločných chvíľ….
… pre zúčastnených: menšia porucha auta…. prerazené tesnenie na bloku, takže to bolo už len na odťah (2 hod) cesta domov… doctor dík za Pumin odvoz domov…máš to u mňa 😉
… nájomníci izby č. 1 😀 …. cbrovci alias pumovci
12. marca 2007 o 9:13 #71272pumaÚčastník (Participant)cbr900 😘 😘 😘 … ešte raz ďakujem za viac ako veľa …
Monty, akcia sa ti vydarila! … fakt super organizácia, tiež prostredie a o raňajšom chlebíku ani nehovorím 😁 … Vďaka 😘
12. marca 2007 o 9:16 #71273pumaÚčastník (Participant)jaRRo … rada som ťa spoznala, dúfam, že na ďalšej akcii sa zdržíš dlhšie ..
doctor .. vidím, že si sem niečo popísal, takže cesta domov, bola úspešná 😁 ..
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.