Kam cez víkend, Hovadá ?
- This topic has 94 odpovedí, 31 hlasov, and was last updated pred 16 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kam cez víkend, Hovadá ?
Naskytá sa otázka, kde sa spácha stretnutie Hovád tento víkend? Bojná, alebo Hriňová?
MartineR jeeej, to je česť pre mňa reagovať prvý 😁 …. tohtovíkendové súradnice cbr900 a Pumy sú v okolí ZV, keďže tam máme jazdu za zosnulých motorkárov , tak to vypadá na HRIŇOVÚ… 🙂
Aj ja budem na Hriňovej 🙂 😈
Ak plany nic nezmeni tak hrinova.. 😈
MartineR … účasť prisľúbil aj bRRat RR … jaRRo … 😉
Uz som sa zlokol, ze nebudem mat s kym pit feRRnet … KuPreZaK 😈
Ja nepijem, mne je to jedno 😇
Furby nepiješ??? … my vieme…odkedy vedrá vynašli a pridal si sa k HOVADAM, tak chlasceš jedno za druhým 😀 … čo akcia, to Furby rozbitý 😁
… takže volal som organizátorovi:
ubytovanie:
v triedach … (nutnosť karimatiek a spacákov) … v triedach môže prespať 10 ľudí…. dala by sa vyčleniť samostatná trieda… … v prípade spania v triedach, nutný menovitý zoznam a počet
v stanoch … ľubovoľný počet stanov, osôb v ňom …
Ze by som sa pridal hmmm ale na jazdu za death bikerov sa berem 😇
cbr900 No trošku môôôžem popiť keď núkajú… 😁
Tak si rezervujem vlastnú hovadskú triedu 🙂 😈
Piatok ci sobota? ci oba? 😁
reeko až do nedeléééééééééééééé 😈
…v sobotu najprv jazda za zosnulých, potom na otočku do Žiliny a potom smer Hriňová….do nedelééé, do nedelééé, do nedeléééé….kone moje hijéééééé 😈
No ja by som tiez sla… tak hovadska trieda hej??? zeby som to uprednostnila pred stanom? 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |