Kam cez víkend, Hovadá ?
- This topic has 94 odpovedí, 31 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kam cez víkend, Hovadá ?
Furby si smiesny…… az mi je doplacu…. ze este aj takyto zijuuuu 😠 😈 😈
A mozno to povie az treti tomu druhemu,ze ten prvy tam je prvy…. 😁 😁
Ze mam volno v patek rano este do BA a potom hrinova az donedele do nedele 😈 fRRcime
SETHE tak zomri!! 😀 😀 😀 😛
Mne stačilo keď som si prečítal tie Tvoje zápoty na čete:
[01:30] SETHE: ved vy ani mafia nemozete byt…taa mala ine pravidlaa…. a Vy ste v tomto filme/zivote/ slabý herci
[01:28] SETHE: neviete nic viac len pocuvat rozkazy…. nemate ani stipku ludskosti…. a uz nehovorim o Rozume!!!! Chudacky skorumpovana spolocnost… slovenskych *bossov* a posratych niektorych policajtov.. Vy ste Srabi—- nieMuzi!! aj ked mate vyse30 😈
[01:26] SETHE: fuck all bastards….. loosers… a the men without their own mind…
[01:25] SETHE: TYY CO SA SMEJUU SA SMEJU LEN TERAZ…. ALE MY SA BUDEME SMIAT NA KOCI 😁heee!!! Casey
P.S.: NEFETUUUUJ 🙂 😁
siuzen … pred Stanom??? … ktorým?? 😀
Heavy … že by som ťa prekrstil, Stano ??? 😁
all ahaaaa, to má aj druhú stranu?? 😁 … no dobre, ale ak dobehneme prví, tak to nám dúfam dojde 😀
Heavy 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😈
cbr900 zoznamim ta s nim chces???? 😁 😁 😁 😁 😁
…. tak si teda rezervujem malicke miesto v tej hovadskej triede 🙄 😈 😇
siuzen chceš byť v strede?? 😈 😁
Furby v strede budes ty a Tvoja rit zazije stRRedovek 😈
MartineR keby som ho zažil zakaždým ako mi to sľubujete, tak už serem hovná a priemere 30 cm… 😀 😀 😀 😛
Furby ked mi mame radi sukRRomie … i ked … dobRRy gRRupac nikdy nemoze byt zly … 😈
MartineR 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😈
Furby no jasne ale vzhladom na ten stredovek asi ostanem radsej v stane 🙄 😇 😇 😇
MartineR ale keď ja by som sa bál, že by som 3x fajčil a ani raz by som nej**l 😁 🤐
siuzen No dobre, môžme zostať aj v stane… 😈 😁
Furby 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😶 😈 pocula som ze hlasia prsat tak male miestecko mi predsa len rezervujte…ja vela miesta nezaberiem 🙄 😇
siuzen ok, chceš byť hore alebo dole?? 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |