Kam cez víkend, Hovadá ?
- This topic has 94 odpovedí, 31 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kam cez víkend, Hovadá ?
siuzen – aká škoda, že nie som Stano… 😁 😁 😁 😁 😁
PS: Bude to Hovadsky dobrá trieda… 😈
A ja v sobotu robím 😠 😠 😠
A to nikto nejde do Bojnej???? bo tam by som aj siel ale neviem ci nebudem robit 😕
A my sme si tak pekne bojnu naplanovali a teraz si musim hlavicku dilemou lamat – hrinova je pekna – boli sme tam na chate a ked sa tam maju aj hovada vyskytovat, tak neviem, neviem. 😁 asi sa na to musim vyspat 😁
chnypa – aká dilema? Teraz Holopupkári a na jeseň Bojná… 🙂
Kto rezervuje nejakú VIP Hovadskú triedu?? 😎
Furby – akože kto? No predsa, kto tam bude prvý… 😈
Heavy ok, takže kto tam bude prvý, nech rezervuje jednu triedu pre ostatné hovada 😇
Furby …pochopil si to správne, len aby to pochopil aj ten prvý… 😇
Len ten prvý nech to oznámy asi do stredy ak sa dobre pamätám, čiže do zajtra aby mohli vynosiť lavice a tak 😉 😁
mirolc – máš to v trubke, na lavice si ľahneme a stoličkami sa prikryjeme… 😁
mirolc To bude vynášať ten prvý, preto sa ja ponáhľať nebudem 😁 🤐
Heavy A ako zistí ten prvý, že je prvý? 😈
Kua dost skoro ste rozbehli tuto debatu.Ja to vidim v praci.Dobre sa bavte!
Ked príde druhý tak mu to povie 😀
Kamosovi na zahradu do bazenu a popritom sa vozit na novej motorke a chlastat pivo a dalsi den na Zelenej vode mame rybarske griles party , jednoducho vozieranie, kupanie a vozenie sa 😎
ale pravda je, ze by som to secko vymenil za mrdanie 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |