Kam cez víkend, Hovadá ?
- This topic has 94 odpovedí, 31 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kam cez víkend, Hovadá ?
Ak nepôjdem už skôr 😉 lebo Bohur pôjde poza "humná" a sľúbil sommu že ho prídem čakať aspoň do ZV!!
Hlásim účasť 😁
.. fíííha! … tu sa to celkom rozbehlo… šetrite si energiu, ešte sa zíde 😉 😈
Amazonka uviaž psa susedom o kľučku a dojdi!
Chnypa .. podľa rozhodnutia je hneď vidieť, že hlava je hlavička 😁
puma energie mam habakuk, som si dnes bola aj novy stan pri tej prilezitosti kupit 😁 len dufam, ze napednem v sobotu vecer jak kabela 😁
JOSE tak idz skôr, ale daj potom vedieť. Alebo sa stavím zajtra u teba?
ALL Jaa dojdem v Paatek do je vaac? 😛 😶 😁 😁 😁
Ja a zuzka asi v sobotu z ba prida sa niekto? roland ty hovado 😁 😁 😁
Roland Ja uz som 12 KM od hrinovej Kto je vááác 😁
Ja som váááác určite keď som ešte doma 😁
Hovada tak sa bavte….zase padnu hektolitre alkoholu a inych fajnych mokov uz to vidim 😈
Nasa mini banda hovad z Bardejova Vas neprideme podporit v piti 😕 ..planujeme velky mimo Slovensky vyjazd roka 😎 …tak vydareny vikend Vam vsetkym….seeya mafia
Hriňová 😉
HRINOVÁ Tešš sa 😈 😶 😶 😶 😈 😛 😁 😁 😁
Už… už… uuuuuuuuuuuuuž… sa to blíži… 😈 😁
bola som tam v piatok..a dobre bolo..odporucam 😉 bude zabava
Som rad ze som tam bol aspon na chvilu. trochu som nepochopil ten vstup a to ze som tam Cakal 3 a pol hodiny no nic,Kazdopadne som rad ze som stretol aspon pár hoväd ale mrzi ma ze som nebol s Cbrkom a s heavym. snad nabuduce.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |