Kam cez víkend, Hovadá ?
- This topic has 94 odpovedí, 31 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Kam cez víkend, Hovadá ?
andoo : co bolo nepochopitelne na vstupe?a na co si tak dlho cakal? 😉
Ďakujeme organizátorom za krásnu akciu, a aj že nás izolovali od Andaa.
Čo sa stará,
pixx stará,
hát
Hovadá, už sa tešíme na nabudúce.
Skúsim nejaké fotečky.
Ď. všetkým, stálo to za to.
Taktize dakujem organizatorom aj pani riaditelke ze nas vydrzala
a vsetkym hovadam s ktore tam boli a ktore nie tak dufam ze nabuduce
ALL ZOMBY SIEL 40 KM DOMOV NA RR 😀
a na zaver link pytala sa jedna pani preco chodim …..ný 😀
[linka]
Bolo uplne super uz sa tesime na dalsiu akciu 😈 😉
jaRRo mimochodom ide presedlat na chopra 😁 bolo fajne a nabuduce si pripravym nejake starsie vtipi 😁 KVANTANAMERA! kokos a skusim ukecat modrooko nech mi daruje tie roskozne teplacky! 😁
inak sa mi lubelo jak sme najebany prevazali decka bez heliem a jak jaro gumoval na strku a decka kukali jak odletuje strk! Inak jarro je sukromnik 120 kilove dievcatko nechcel povozit 😁 lebo ze pil 😁
ZOMBY 😀 😀 😀 😀 😀
jaRRo 🙄 🙄 🙄 🙄 no teda sa nehanbis robit taketo rozdiely?… si ju mohol povozit 😈 😁 😁
…bolo super… 😉
No, co uz povedat? Asi iba – zatlieskajme organizátorom aj sebe – TRI-ŠTÝÝÝRI 😁 😁
Ďakujem organizátorom, super, super akcia. Naozaj priam nadľudský výkon a v tej kombinácii so školou som mal obavy, ale dopadlo to super. Hovadá, nezapreli ste sa. Prečo sa s Vami tak dobre cítim? Dúfam, že ste všetci šťastne prišli domov. Dajte sem foto a dôfam že čoskoro sa opäť vidíme. 😀
pedros snami sa citis dobre lebo chlastas 😁 skola bola super a inak s jarrom sme nadviazali kontakt aj s riaditelku! 😉 tak jak tam scete dostat decko na skolo s jarrom mozeme za pivo vybavit.
Jééééžiš, ja som si zabudol vypýtať pivo za vstupenku. Lebo Pedros povedal včera večer, keď kupoval pri pípe, že nabudúce.
Dúfam, že to bude nabudúce platiť. 😁
Prispejem aj ja .
Za tento krasny zraz by som chcel podakovat vsetkym zvukarom, osvetlovacom, producentom rpdine a hlavne vsetkym hovadam ktore sa podielaly na tomto projekte. Mam s neho velmi vela pocitu a ak to chces tak pojd si tu.
DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM s s
PS:
Pozdravujem ALL SAINTS ( HOVADAAA )
Aj ja veeeľmi pekne ďakujem za krásny víkend…vlastne s hovadami iný ani nemôže byť 😁
Superflanker: pretoze ma nepustili lebo som nedosiel na motorke.. cize 220km som isiel zbytocne? 😶 tak som pockal kym sa vratia vsetci zo sturca a potom ma martiner previezol ako ladvinku na siuzeninej masinke
Andoo: no vidis ze si si nasiel sposob. pravidlo znelo: vstup povoleny len pre posadky motocyklov
Ako by si inak vyselektoval rozne zivly? tých sa tam mimochodom hrnulo neurekom a boli vypoklonkovani len preto aby sme sa v klude bavili my – motorkari. Mal si smolu ze si dosiel akurat ked sme boli na mototuristike – inac by ma boli ludia zo vstupu zavolali a ja by som ta pustil bez problemov. 😉
Ved to je jasné. aspon tam nebolo more ocumovacov. ale aj tu chvilu co som tam bol sa mi tam pacilo 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |