Plasty na XTZ660 Tenere
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Plasty na XTZ660 Tenere
- Toto téma obsahuje 3 odpovede, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 14 years, 8 months od
snipergun.
-
AutorPríspevky
-
31. júla 2009 o 18:33 #82237
snipergun
Účastník (Participant)Zdravim, blizi sa cas, kedy mam prejst STK s Tenerkou a kedze bez plastov nie je sanca, potrebujem vediet, ci cisto nahodou nie su plasty na XTZ 750 rovnake (na pohlad tak posobia, ale nemam moznost porovnat, ci aj uchyty su presne tam kde maju byt na 660ke) – keby bol niekto taky dobry a mohol to porovnat (jasne, da sa odfotit a nakreslit realne roztece a porovnat, ale lepsie, ked to niekto nazivo vie porovnat a spravil by to) alebo za druhe, vedel by mi niekto pozicat plasty zo 660ky, aby som si spravila laminatove kopie? z mojich nemam vsetcky casti a bez toho to nejde. idealne niekto z kosic alebo okolia, bo poste neverim ani za mak, urcite by ich poskodili. alebo ked z kosic nic, dojdem aj niekam dalej. netreba mi to surne teraz (financna kriza – je praca, ale nie su prachy), ale tako mesiac-dva uz by som to chcela mat spravene. co sa tyka robenia kopii, malo by to prejst bez poskodenia laku, ak by nahodou nie, rovno na vlastne naklady to necham prelakovat u toho isteho cloveka, co mi spravi kopie. dakujem zatial a do konca sezony prajem vsetkym pevnu stopu
16. júna 2010 o 8:51 #82238satanokky
Účastník (Participant)Ak vieš po nemecky skús túto stránku: [linka]
No s tými plastami je to trochu zložitejšie. Ja mám XTZ 660 ročník 1991 a tá ma vpredu jedno svetlo. Od roku 1995 sú už na Teneré 660 použité nové kapotáže a vpredu sú dve svetlá.
Čiže na nových modeloch je iná predná maska, a aj bočné plasty a aj spôsob uchytenia prednej kapotáže na nádrž. Navyše na starých ročníkoch (do 1994) sú na prednej maske na stranách priskrutkovaná dva kusy trojuholníkových kapotáži ( [linka] ), ale na ročníkoch od 1995 sú tieto trojuholníkove kapotáže súčasťou bočných plastov ( [linka] ).
Ako je to s možnosťou použiť kapoty z XTZ 750 ( [linka] ) tak to neviem. Vyzerajú na pohľad rovnako, ale môžu sa líšiť v rozmeroch.11. augusta 2010 o 12:53 #82239gabriel1
Účastník (Participant)Mal som xtz660 asi 4roky.kamos mal xtz750 takze ti mozem potvrdit ze plasty nepasuju 😠
14. augusta 2010 o 12:12 #82240snipergun
Účastník (Participant)gabriel1 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

Honda ohlasuje 6 ročnú záruku pre motocykle a skútre

Nové Triumph Endurá: TF 450-E a TF 250-E 2025

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

BMW R 1300 R 2025: Surová sila a technologická precíznosť v čistej podobe

Lukáš Tomšík – Slovenský motorkár, ktorý robí dabléra pre Toma Cruisa

Ducati Desmo450 MX – talianske srdce v motokrosovom svete

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST Days a Safety Training: Honda štartuje sezónu 2025 vo veľkom štýle – príď sa povoziť!

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule