Sebko, kua toto mi nerob…
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Sebko, kua toto mi nerob…
- This topic has 221 odpovedí, 54 hlasov, and was last updated pred 16 years, 7 months by Ariel.
-
AutorPríspevky
-
27. apríla 2007 o 18:31 #73439pitbulkaÚčastník (Participant)
Skoro by som zabudla 🙄
samozrejme ďakujem aj roentgenovi za to, že nám zisťoval v nemocnici stav nášho kamaráta 🙂 a podal info, ktoré by sme z doktora nedostali 😈
27. apríla 2007 o 18:33 #73440kukyÚčastník (Participant)SEBKO,drz sa 😉
27. apríla 2007 o 18:42 #73441raptorÚčastník (Participant)Toho som sa presne bal… ze to bude totalka.. zuzka mi to povedala do telefonu 🙁
tak dufam ze s poistovnou to bude mat kratsie ako som mal jaale aj tak si myslim ze nezanevrie na motorky a pri kupe dalsej by mu tieto peniazky pomohli
macoLM – vsak som napisal, kazdy podla svojich moznosti
27. apríla 2007 o 18:54 #73442raptorÚčastník (Participant)Charym: ak sa robi zbierka na opravu sebkovej moto kam poslat love niesom na sk tak to mozem …
odpoved pre charyma este nikam love neposielaj, zistujem ci nie som sam s coolermanom kto je ochotny obetovat cast svojich penazi pre sebka
ak sa mame do toho zapojit len dvaja nebude to mat taky konecny efekt ako ked sa do toho zapoji 100 ludi
27. apríla 2007 o 18:54 #73443kukyÚčastník (Participant)Som zabudol..jasne ze so zbierkou suhlasim..sebko bol vzdy ochotny pomoct…..
27. apríla 2007 o 18:59 #73444jaRRoÚčastník (Participant)Fuha fakt neprijemna sprava skore uzdravenie prajem 🙂
27. apríla 2007 o 19:09 #73445atlantisÚčastník (Participant)Ja s andoom sa tiez k zbierke v ramci moznosti pridame 🙂 🙂 🙂
27. apríla 2007 o 19:14 #73446pitbulkaÚčastník (Participant)Ja som takisto za 🙂 naše chlapča si to zaslúži 😉
27. apríla 2007 o 19:19 #73447KwasakÚčastník (Participant)Takze to zhrniem. Sebko si prisiel do servisu pre moto(k mojmu muzovi Bobikovi a kamosovi Mirovi), na Ivanskej ceste. Priviezol sa s kolegami autom. Tesil sa – moto po servise, este hovoril, ze to ide dat do garaze, ze dnes nema ani cas sa vozit.
Rozlucili sme sa a o minutu mi volal jeho kolega, ktory isiel za nim autom, ze mal havarku na Galvaniho. Okamzite som skocila do auta a sla tam. Sanitka prisla rychlo. Dvaja debilkovia zo 112 si to tam natacali, pchali sa s kamerou a mikrofonom uplne vsade!
Momentalne maju lekari jeho stav pod kontrolou. Boli sme za nim, akurat ho doviezli z Fakultnej nemocnice, kam ho brali na CT, lebo v Ruzinove sa im prave pokazilo! Stretli sme sa s nim dolu na centralnom prijme, aj nas pozdravil. Velka vdaka Rontgenovi za pomoc a info. Podla slov lekarky, ktora s nim isla v sanitke bude v poriadku, ak nenastanu nejake komplikacie. Nad takym ale vobec nerozmyslam a verim, ze sa z toho v pohode dostane.
Drzme mu vsetci palce, takych dobrych, milych a ochotnych ludi ako je on je malo…
Sebko, rychlo sa uzdrav, lubime ta!27. apríla 2007 o 19:26 #73448KwasakÚčastník (Participant)Velmi podstatnu vec som zabudla a to, ze Sebko isiel v pravom pruhu rovno a auto z protismeru sa mu zrazu otocilo rovno pred moto. Vodic auta (arogantny clovek, ktory neprejavil ani naznak sucitu alebo snahu pomoct zranenemu Sebkovi) sam vyhlasil, ze ho nevidel…. Policajti ma ubezpecili v tom, ze na vine je vodic auta, lebo som mala obavy, aby ako vzdy nehodili vinu na motorkara.
27. apríla 2007 o 19:26 #73449mirolcÚčastník (Participant)Je to hrôza čo sa deje na cestách, aj ja som dnes mal na mále a už ste tu mohli pisať o mne 😕 . Prajem skoré uzdravnenie 😟
27. apríla 2007 o 19:28 #73450pitbulkaÚčastník (Participant)Kwasak, veru arogantný….žiadny súcit a ešte sa aj vyhrážal k***t ☹️
27. apríla 2007 o 19:29 #73451CoolermanÚčastník (Participant)raptor zase musím s Tebou súhlasiť dvaja je málo 100 a viac je už lepšie 😉
27. apríla 2007 o 19:33 #73452KwasakÚčastník (Participant)Pitbulka, sak ja jemu viac! ☹️ ☹️ ☹️
27. apríla 2007 o 19:36 #73453CoolermanÚčastník (Participant)Kwasak dík za info a tých zo 112 by som nakopal do riti,že by obehli zemeguľu a vratili by sa so snehom v topánkach a banánom v ruke ☹️
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.