Tanec Slnka Dubník 25.-27.7.08
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Tanec Slnka Dubník 25.-27.7.08
- Toto téma obsahuje 38 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 9 mesiacmi od
doctor.
-
AutorPríspevky
-
24. júla 2008 o 7:42 #79969
Slon
Účastník (Participant)Spider neboj vytiahne,a okrem toho pomaly dalej zájdeš 😉 👋
24. júla 2008 o 9:54 #79970doctor
Účastník (Participant)Matooo – kua chlape ale ja sa necitim ist s tebou lebo jazdis jak k***t.To povedal aj Heavy.
bandit – ti zavolam ak mam na teba cislo a pokecame.
klasik – ak by som tadial siel v piatok urcite ti volam.24. júla 2008 o 10:07 #79971AMIS
Účastník (Participant)Matooo je v pohode to ty Doctor všetkým zdrháš 🤣)))
Ak tam budete v sobotu večer prídem Vás kuken len tak na otočku , počkám až bude tma a s UFOm tam pristaneme 😈 😈 😈24. júla 2008 o 10:17 #79972klasik
Účastník (Participant)doctor budem čakať, a žeby sme dali aj Kalašnikov??? 🤣
AMIS určite sa zastav, som zvedavý na prekonvertovaný taxi na UFO
kurňá a z TN neide nikto??? Divoch, Amazonka, MatrineR a ostatný kde sa flákate??? a predseda by tiež mohol cez TN cestovať,
kxbibo šak tam prejdeš aj cez horu či ne?24. júla 2008 o 11:34 #79973amazonka
Účastník (Participant)klasik , no uz ma Divoch lamal, nič nie je vylucene, moje rozhodnutie bude spontanne 😈
24. júla 2008 o 11:42 #79974Matooo
Účastník (Participant)doctor ja som sa iba Heavym nechal uniest, a ked jedna honda prefrcala okolo mna dalsia honda ju chcela ist kus ponahanat, co ja s tym? 😇 Mozem ja zato ze ty radis len do 3 😁
24. júla 2008 o 12:36 #79975klasik
Účastník (Participant)amazonka tak sa spontánne rozhodni že ideš a hotovo, nech tam majú Hovadá poriadne zastúpenie, možno si aj ohradíme VIP zónu kde bude vstup iba pre tých čo vedia hymnu zaspievať alebo nevedia inam trafiť 😁 😁 😁 tak či onak zrazy sú o partii takže nech ťa ani dlho neprehováram, pekne sa už začni baliť, bude to taká moja malá rozlúčka so slobodou 😀
24. júla 2008 o 13:20 #79976doctor
Účastník (Participant)klasik – ok ozvem sa este si ale necham prejst hlavou ci pojdem zajtra a prespim a dame toho kalasnikova alebo sa pojdem len v sobotu pozriet a vecer upalujem domov
Matooo – tak ked zaradis 3 ti odmontujem packu a pojdemem konecne aj spolu24. júla 2008 o 14:29 #79977AMIS
Účastník (Participant)Aby si neplakal na jeho trojke ti bude hádzať kamienky do xichtu 🤣))))
24. júla 2008 o 15:41 #79978Sani
Účastník (Participant)Po tom, ako sme včera s Vierkou odbočili z plánovanej dovolenkovej trasy a po cca 500 km v daždi, vetre a tme utiekli a dovrčali domov, už nám veci schnú. Asi sa v sobotu navečer ukážeme. 👋
24. júla 2008 o 16:00 #79979doctor
Účastník (Participant)Pruser jak svina!Neviem najst stan!
24. júla 2008 o 18:01 #79980amazonka
Účastník (Participant)😈 klasik , no mna si tymto padom presvedcil, som sa teraz spontanne rozhodla a idem lamat Schumachera…..je kosa a potrebujem stan a ludske teplo a on je ten pravy na oboje 😈 😈
24. júla 2008 o 20:26 #79981Sani
Účastník (Participant)Doctor, spacák stačí, vraj sa budú cez deň psi biť o chládok. 😁
Mali by sme tomu Klasikovi spraviť nejakú hanbu. Nech sa teší, že sa lúči so slobodou. 😈25. júla 2008 o 8:30 #79982klasik
Účastník (Participant)doctor zober si aspoň plachtu postavíme pred teba striptérku a ak si zdravý chlap tak máš stanovačku jak sa patrí 😁
amazonka ani nevieš ako si ma potešila,
Sani myslíš že sa ti podarí zahanbiť Hovado? ešte aby som nespravil hanbu ja 😀25. júla 2008 o 8:49 #79983doctor
Účastník (Participant)klasik – dnes tam idem ale sa aj vratim vecer domov.Pozrem nejaky program, pozdravim hovada ktore stretnem aspon.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji