Connect with us

Tanec Slnka Dubník 25.-27.7.08

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Tanec Slnka Dubník 25.-27.7.08

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 39 )
  • Autor
    Slon
    Účastník (Participant)

Spider neboj vytiahne,a okrem toho pomaly dalej zájdeš 😉 👋

doctor
    Účastník (Participant)

Matooo – kua chlape ale ja sa necitim ist s tebou lebo jazdis jak k***t.To povedal aj Heavy.

bandit – ti zavolam ak mam na teba cislo a pokecame.

klasik – ak by som tadial siel v piatok urcite ti volam.

AMIS
    Účastník (Participant)

Matooo je v pohode to ty Doctor všetkým zdrháš 🤣)))

Ak tam budete v sobotu večer prídem Vás kuken len tak na otočku , počkám až bude tma a s UFOm tam pristaneme 😈 😈 😈

klasik
    Účastník (Participant)

doctor budem čakať, a žeby sme dali aj Kalašnikov??? 🤣

AMIS určite sa zastav, som zvedavý na prekonvertovaný taxi na UFO

kurňá a z TN neide nikto??? Divoch, Amazonka, MatrineR a ostatný kde sa flákate??? a predseda by tiež mohol cez TN cestovať,

kxbibo šak tam prejdeš aj cez horu či ne?

amazonka
    Účastník (Participant)

klasik , no uz ma Divoch lamal, nič nie je vylucene, moje rozhodnutie bude spontanne 😈

Matooo
    Účastník (Participant)

doctor ja som sa iba Heavym nechal uniest, a ked jedna honda prefrcala okolo mna dalsia honda ju chcela ist kus ponahanat, co ja s tym? 😇 Mozem ja zato ze ty radis len do 3 😁

klasik
    Účastník (Participant)

amazonka tak sa spontánne rozhodni že ideš a hotovo, nech tam majú Hovadá poriadne zastúpenie, možno si aj ohradíme VIP zónu kde bude vstup iba pre tých čo vedia hymnu zaspievať alebo nevedia inam trafiť 😁 😁 😁 tak či onak zrazy sú o partii takže nech ťa ani dlho neprehováram, pekne sa už začni baliť, bude to taká moja malá rozlúčka so slobodou 😀

doctor
    Účastník (Participant)

klasik – ok ozvem sa este si ale necham prejst hlavou ci pojdem zajtra a prespim a dame toho kalasnikova alebo sa pojdem len v sobotu pozriet a vecer upalujem domov

Matooo – tak ked zaradis 3 ti odmontujem packu a pojdemem konecne aj spolu

AMIS
    Účastník (Participant)

Aby si neplakal na jeho trojke ti bude hádzať kamienky do xichtu 🤣))))

Sani
    Účastník (Participant)

Po tom, ako sme včera s Vierkou odbočili z plánovanej dovolenkovej trasy a po cca 500 km v daždi, vetre a tme utiekli a dovrčali domov, už nám veci schnú. Asi sa v sobotu navečer ukážeme. 👋

doctor
    Účastník (Participant)

Pruser jak svina!Neviem najst stan!

amazonka
    Účastník (Participant)

😈 klasik , no mna si tymto padom presvedcil, som sa teraz spontanne rozhodla a idem lamat Schumachera…..je kosa a potrebujem stan a ludske teplo a on je ten pravy na oboje 😈 😈

Sani
    Účastník (Participant)

Doctor, spacák stačí, vraj sa budú cez deň psi biť o chládok. 😁

Mali by sme tomu Klasikovi spraviť nejakú hanbu. Nech sa teší, že sa lúči so slobodou. 😈

klasik
    Účastník (Participant)

doctor zober si aspoň plachtu postavíme pred teba striptérku a ak si zdravý chlap tak máš stanovačku jak sa patrí 😁

amazonka ani nevieš ako si ma potešila,

Sani myslíš že sa ti podarí zahanbiť Hovado? ešte aby som nespravil hanbu ja 😀

doctor
    Účastník (Participant)

klasik – dnes tam idem ale sa aj vratim vecer domov.Pozrem nejaky program, pozdravim hovada ktore stretnem aspon.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 39 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri