Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Tanec Slnka Dubník 25.-27.7.08
klasik , pracovne povinnosti…takze nas prichod zajtra poobede, drzte fleka na stan 😈
Sani ,hanbu mu spravíme jak na správne Hovadá patrí 😈
doctor nem vadí, hlavne že sa uvidíme
amazonka OK držíme miesto na stan a pri výčape,
Taaak,natankovane,pneu dofukane a možno zajtra rano,ked sa zobudim tak hura na cestu,ak budu v radiu hlasit že nejaky motorkar zavadzia kamionom na dialnici Ba-Nove mesto tak som to ja 90 a ani o chlp viac 🤣
klasik – bol som tam do nejakej 23.30 ale akosy kym vy ste sa odniekial vymotali tak sme sa nakoniec ani nestretli.Amazonku a ich partu som stretol ale nikoho viac.
doctor ja som tam došiel kvôli tech. problémom s kufrom 22:10 rozbalil som stan (ako vždy po tme) potom došiel Divoch tak som čakal kým sa vybalí a keď sme sa vydali na cestu k pódiu tak som stretol teba ako si odchádzal 😕 tak možno nabudúce
klasik – a kde si ma stretol?ja som ta nevidel vsak si mal kricat.
ALL Hovadá – tak už sa nesťažujte kto koho kde nestredol a v piatok pobaľte saky-paky a frčíme do Jasenskej až do nedelééé, do nedeléééé, do nedeléééé… 😈 😉
Heavy ja uz nevladzem tolko cez vikendy s Vami pit 😁 😇
Heavy – teraz sa k vam nepridam ani ja ani na sekundu lebo ani ja uz nevladzem chlastat jak hovado.Totiz od dnes som abstinent a rozhodol som sa ze pivo pit nebudem a tvrde len z decakov.
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |