Odpoveď na: Neskúsený :))
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Neskúsený :)) › Odpoveď na: Neskúsený :))
poznam tuto stranku uz dlhsie, zaregistroval som sa(este pred precitanim prispevku) preto lebo som tiez zaciatocnik ako aver (nemam vela skusenosti s vacsimi kubaturami) a tiez si budem chciet dat v niecom poradit a pod. vidim teda citam ze jazdis dlhsie, teda mas viac skusenosti (aj admin a ostatni) ako ja a kazda rada je predsa dobra. na jesen si idem kupit bandit600 a po precitani si tvojej debaty s averom som usudil, ze pre nu pojdem tiez asi na nejakej dodavke 🙂
na tvoju vfr som sa pytal len tak, par rokov dozadu som pri strkovci pred parkoviskom stretaval jednu cervenu vfr, ten isty model, len ze ci si to nebol ty…
a s vadimovym buldog-om, na autosalone sa mi zapacila jedna bunda v jeho stanku, ze si ju pojdem kupit k nemu do predajne, uz ich nemal a akurat sa mi vysmial ze si neviem nasadit prilbu na hlavu 🙂
Benda Chinchilla 500: Pohoda na dvoch kolesách
Burácanie motorov ovládne Inchebu: Najväčší sviatok motocyklov štartuje už 12. marca!
HLADKÝ ŠTART: Ako PRIPRAVIŤ MOTORKU NA SEZÓNU
TEST: BMW F 900 R Vs. F 900 XR (2025): Dvojičky s charakterom
Nový bod na motomape Slovenska: SOLID MOTO vo Zvolene stavia na „solídnych“ skúsenostiach
TEST: KTM 390 Adventure R 2025 – Keď to s tým blatom myslíš vážne
Hlasujte za svojich favoritov: Anketa Motocykel roka 2026 je v plnom prúde!
MOTOCYKEL AUTO MOTOR CARAVAN SHOW 2026
Test Yamaha Ténéré 700 Rally 2025: Keď sa legenda stretne s budúcnosťou
Ducati Formula 73 – moderný café racer ako pocta legende zo sedemdesiatych rokov
Ducati Formula 73 – moderný café racer ako pocta legende zo sedemdesiatych rokov
Nový bod na motomape Slovenska: SOLID MOTO vo Zvolene stavia na „solídnych“ skúsenostiach
Triumph Trident 800 2026 – nový míľnik strednej triedy
Benda Chinchilla 500: Pohoda na dvoch kolesách
HLADKÝ ŠTART: Ako PRIPRAVIŤ MOTORKU NA SEZÓNU
Test Yamaha Ténéré 700 Rally 2025: Keď sa legenda stretne s budúcnosťou
MOTOCYKEL AUTO MOTOR CARAVAN SHOW 2026
TEST: BMW F 900 R Vs. F 900 XR (2025): Dvojičky s charakterom
TEST: KTM 390 Adventure R 2025 – Keď to s tým blatom myslíš vážne