Connect with us

Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

eXeBaT
Účastník (Participant)

psik

exebat.sk nepreberá žiadne články z motoride.sk !!

Užívatelia si ich uverejňujú podľa svojho zváženia, kde uznajú za vhodné. Nepotrebujem súhlas nikoho z motoride.sk, aby som ich mohol uverejňovať po tom, ako ich užívatelia priamo zadajú do formulára na pridávanie článkov na exebat.sk, tak prosím ťa nezavádzaj čitateľov a nesnaž sa pošpiniť meno tohto portálu !

Tvoje články uverejnené na exebat.sk nie sú od teba zapožičané a mám pocit, že tvoja prosba je skôr detinská. Ale keď už si načrel, nedá mi nespomenúť, aby aj ostatní boli v obraze. [linka] som ti do „takmer“ dnešnej podoby urobil JA a bolo by smiešne, keby som žiadal o to isté, ako práve ty o stiahnutie článkov. Obaja sme to robili pre toho druhého bez honorára! Kamarátska protislužba!

A za tvoje články som ti uverejňoval reklamu na exebate, samozrejme zadarmo, kamarátska protislužba. Ty niečo pre mňa, ja zase pre teba. Takže, nie som ti nič dlžný!

Neodpovedal si mi na chate na otázku: Je to pravda, že si moderátorom diskusného fóra na motoride.sk ??

Advertisement

Partneri