Connect with us

1.Česko-Slovenský Kawasaki sraz

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie 1.Česko-Slovenský Kawasaki sraz

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 16 až 24 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    Lech
    Účastník (Participant)
    Lech
    Účastník (Participant)

Akoto že sa chalani nehlásíte? 😉 To na Slovensku nikdo nejezdí na Kawasaki s tím že by se jel podívat na „západ“? 😉 Celý areál je zablokovaný pro nás a ještě volných asi 35 volných lůžek z celkového počtu 90. 😎

johny99
    Účastník (Participant)

Nazdar som členom CKC a Kawamaniak už zbieram ludí čo somnou pojdu na ten zraz ,ja osobne idem len v sobotu na celý deň dufam že sa pridá dosť ľudí uvidím ak by sa dalo prespať z piatka na sobotu tak by som išiel v piatok ,kolko je cena za chatku na osobu ?

Lech dalo by se u někoho přespat z pátka na sobotu , spacak si když tak vemu , dej mi vědět dik

Lech
    Účastník (Participant)

Zdarec.je to tady nahoře napsaný že lůžko(ať v chatce nebo v budově) stojí 180,- Kč. 🙄 na noc takže na víkend 360,-Kč.+ páteční večeře,sobotní snídaně,sobotní večeře a nedělní snídaně.To je 65+20+65+20=170,-Kč 😎 Takže kdo dojede v pátek tak zaplatí 360,- +170,- = 530,- Kč. 🙂 Kdo dojede později,tak zaplatí o to méň.O co, to si každý vypočítá. 😉 Jinak už je ta upoutávka na tento sraz na titulní stránce našich klubových stránek: http://www.kawa.cz Je tam též na této titulní stránce odkaz na toto aktualní forum. 😎 Jinak je ještě asi 30 volných míst.

bajker
    Účastník (Participant)

Lech Ja určite idem, ale tiež iba na sobotu.

johny99
    Účastník (Participant)

Nazdar Lech ja dojdem ale ešte neviem či v piatok alebo v Sobotu to budem vedieť až v stredu ,len nech neprší 😉

Lech
    Účastník (Participant)

Halo kawáci 🙂

Rozesílám vám mejly abyste mi mohli potvrdit 100%-tní účast na 1. Česko-Slovenském CKC srazu.Jedná se o ty, kteří mi už mejly poslali s předběžným přihlášením.Žádám vás tímto o potvrzení či upřesnění počtu účastníků a doby pobytu na srazu z důvodů pokud možno přesného objednání počtu večeří a snídaní.Odpovědi očekávám ke dni 11.9.2006 do 23:59 hodin.Včetně těch co se ještě nerozhodli.Následující ráno se Jarda spojí telefonicky s Hájenkou a nahlásí počet strávníků.Jinak pro upřesnění.Všechny mejly co mi odedneška dojdou budu registrovat jako účast na 100%.

Jinak ještě tuto žádost zveřejňuji zde:

[linka]

nebo přesněji zde:

[linka]

Pokud přece jenom není někomu něco jasné,napište zde do tohoto fora.

Lech 🙄

johny99
    Účastník (Participant)

Bajker ak by si išiel len na celu sobotu daj vedieť , ja asi idem len na sobotu tak na 80%

johny99
    Účastník (Participant)

Bajker ak pojdeš na sobotu tak podme ráno a tak o 15.00 naspeť a kuknuť na P.Babu 😉

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 16 až 24 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri