40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
15. decembra 2013 o 21:53 #89423
bobolak
Účastník (Participant)Papi parada ja tu moju tiež tak porobím 🙂 🙂
15. decembra 2013 o 23:16 #89424yoffo
Účastník (Participant)Papikám, zas si vella jak tá jella.
Žianne ultimatty nekladiem, to ani neviem, ako sa kladie, kladiem iba ranné podmorské kábele.
🙂 😛 ( a ten stráááášne rehotavý smajl, čo bol pre kladenie ultišachoff vyhodený)Ale skutočne úprimne sa teším,
že KÓNEČNE budú šecci GTXáci ukojení…..budú mať vytuneného pinďúra.
(a zas som výnimka: Já takého nescem 😁 )15. decembra 2013 o 23:20 #89425yoffo
Účastník (Participant)Asi sa neujme, ale skúsim:
Pozdrav kmeňa GTX: (lebo také ešče nemáme)
Buď pozdravený, Ó PIŇĎÚR VYTUNENÝ !!!
16. decembra 2013 o 0:20 #89426przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Yoffinger, nemedituj už, ale otvor šampus, ty GAMBLER 😈
16. decembra 2013 o 3:55 #89427kingston
Účastník (Participant)Dobré ráno, šampus, bifík – to je život.
Kolduš s drótošom ešte chrápu, to len ja sa chystám pomeRIŤ.
Vidím že uróveň piaňermánie podňimájetsja, Medveďov 95%, Szúňogovce 99% .
16. decembra 2013 o 3:57 #89428kingston
Účastník (Participant)A yoffis vyhral 96 kreditov – darček od ExeBata na vianoce 😁 .
16. decembra 2013 o 5:30 #89429WIKINO
Účastník (Participant)Ná čo sa stalo. Načo sú vám každému dva pinďúri. Šag jeden stačí. 😁 😁 😛 Keď vykucete šecky šopy , tak magneti čo odvzdajú do Podbrezovej ? Kua mlha se hlásí. Tak bych drichmav až bych plakav.
Náčelník , že trojhodinovka. Gdo to vydrží, byť tak dlho hore a nespať. Klapci Mustanga móže mať lem náčelník, preceda, podpredceda a kmeňový menovač. Ostatný iba pinďúrov. 🙂 😈
Idem niečo robiť , lebo takto ten kapitalizmuš nevybudujeme.
Kingston nebuntoš , prispievať sa móže až 05,00 ZULU16. decembra 2013 o 8:09 #89430yoffo
Účastník (Participant)Buď pozdravený, Ó PIŇĎÚR CAP VYTUNENÝ !!! 🙂
Takto:
Pomeristi do pomeru,
Rentíeristi do…..no to sa nerýmuje. 😛
Gambleristi do……tam rým ani nejde vykoumat. 😶Dovolím si venovať to číslo 69, či 96 čí-čo to je a neviem, čo s tým…celkom oficiálne Kingstonovi,
bo tento kolega – Králofský-šuter to dnes (4.57) trafil úúúúúúplne presne. 👍Ale mám nekonečne vážnu dilemu: ísť na tú zubatú rybu, alebo čo.
Vonku zúri žiadny Celsius, /teda ani pľus, ani mínus/ mááááárha jenna, že či rybka bude papať alebo iba kakať.
Poraďte mi.16. decembra 2013 o 8:50 #89431maguma
Účastník (Participant)Yoffo, ak nemideš na fogaša, tak íruj scenáriuš 😈 😈 😁
16. decembra 2013 o 8:58 #89432przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Yoffo, očuj, ty generálny nálepkovač geriatrie, tvrdo na teba teraz zaútočím, račej si sadni a priprav si minerálku: 😈
Ak sa vyjadríš, že alebo tam nebude nič – alebo idem preč, tak to je ultimátum. Ak sa ti nezdá, že je, aj tak to ultimátum je. 😛 😉 😁
16. decembra 2013 o 9:03 #89433theo
Účastník (Participant)Uz by sa to dalo nazvat MULTImátum 😁
16. decembra 2013 o 9:27 #89434VANUCCI
Účastník (Participant)Tak som sem nazrel, lebo skúšam novú krabicu PC – ide ako blesk – super
No nepotešilo ma toto :
„eXeBaT neustúpil, iba momentálne nemá čas riešiť žabo-myšiu vojnu. Neskôr sa k tomu vrátim a nové hodnosti zapnem.“
Takže nemkričím hop pokiaľ nemuvidím čo zasa sem pribudne.
16. decembra 2013 o 10:03 #89435WIKINO
Účastník (Participant)Píšem za seba. Prehodte platňu na druhú stranu lebo táto je už obohraná
16. decembra 2013 o 10:12 #89436motobabka
Účastník (Participant)Pekný posledný pracovný víkend 😉 odo dnes už nemusím vôbec pracovať, len ked sa mi bude chcieť…a mne sa nechce 😁
16. decembra 2013 o 10:14 #89437yoffo
Účastník (Participant)Papi, vŕŕŕŕtaš kwalifickovane, tak teda takto:
Ultimátum:
kategorická požiadavka spojená s vyhrážkou násilia; naliehavá, bezpodmienečná požiadavka; výzva jedného štátu druhému, aby prijal určité podmienky alebo splnil požiadavky pod hrozbou zahájenia vojny; posledné napomenutie
(Modrým platí tu)(zdroj : ujo Googoľ)Alebo aj:
ultimatista: prívrženec oportunistického, protiboľševického smeru v ruskej SDRS v časoch stolypinskej reakcie
(Modrým platí tu)(zdroj: SCS Šalingová, Maníková…rv.1979 😁 )Prihlasovací protokol na nejakú stránku je možné celkom úúúúúspešne považovať za privátnu zónu,
kde meniť a dopĺňať údaje môže IBA prihlásený – korešpondent.
Opak je zásahom do súkromia – mám to odkonzultované.Proti takémuto typu porušenia súkromia je jediný možný postup (mimo právneho)……ODCHOD.
Takže tak. 🙂 🙂 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji