Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,086 až 5,100 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Nikto nás nikde nerozdrbával, nikdy. Rozdrbávame sa sami, lebo sme starí hašteriví chuji a bazírujeme nad pučovinami… Kým toto bude trvať, nikdy nikde nenájdeme svoj domov, lebo nehľadáme chyby v sebe. 😈

Akože tralala, žiadny plač, ostáva mi len rehot nad týmto celým… 😈 

fikus
    Účastník (Participant)

Tak ja som za tie roky nempostrehol nejake velke hadanice a ine galiby.vzdy len s admiralom nejakym a mlhosom.;-)

theo
    Účastník (Participant)

Vsetko je len o tom, ako ma kto posunuty prah ,,bolesti,, 🙂 

a podla toho to aj vyzera.

theo
    Účastník (Participant)

Papi, velmi nerad, ale musim s tebou suhlasit, ozaj tak to je… 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Móje nervstvo:

……..lebo sme starí hašteriví chuji a bazírujeme nad pučovinami………

OK, rešpektujem, že pre niekoho  moja osobná sloboda = pučovina.

Moje  vyjadrenie:

Kohokoľvek osobnú slobodu rešpektujem a nie je to pre mňa pučovina.

THE KANÉC.

fikus
    Účastník (Participant)

Papi ta ja som teraz hladal chybu v sebe a.nic som nenasiel.myslim ze sme naopak vykvet motorkarov.sme starsi skusenejsi rozhladenejsi.neviem si nasu bandu predstavit keby sme boli vsetci o 20 a viac rokov mladsi.ale niesme.je uplne prirodzene ze inklinujeme k sebe rovnym.ktory nas este mozu obohatit.nemusim silou mocou zostat mlady a riesit problemy 17rocnych motorkarov co zozrali mudrost sveta ale mam ich rad.bolo mi jasne aj.na avija fore ze nasa vec presahuje dost a mladym sme zacali liest na.nervy.uz som to zazil.ie to prirodzene.navrhujem zasa osamostatnit sa.zalozit obcianske zdruzenie a kandidovat v najbližšich volbach.
    Smajle nula
    Morse nula

bacaono
    Účastník (Participant)

To je volake zahadne. 😶  
    Seci tu seckych respektuju, nigdo nenasilel chybu v sebe, a ide to do este vacsej zadnice jak tam predtym, Cim to asi bude?

Papi uplny suhlas. 👍 

maguma
    Účastník (Participant)

Nemáte o čom písať, hastroši, dugaťťú som zabudol v robote 😟 a sľúbil som fotku, tak sem dávam fotku dnes novoprezbrojeného majora, normálne som sa divil keď som mu dal kolt, tak si ho pomaly nechcel dať zobrať a behal s ním aj po ulici, akurát sa občania čudovali čo to má tak proklatě nízko zavesené 😶 😶 a keď zistili čo to je, tak ťahali deti preč od Ronyslava, že je to nebezpečný pes na druhú 😁 a deti sa s ním chceli ešte viac hrať.  😁  😁 
    Výzbroj – osemranový kolt cal. ,44 magnum 😈  😈  😁  😁 

theo
    Účastník (Participant)

Magnuma kuťa  😁

fikus
    Účastník (Participant)

Gule a kolt proklate nizko:-)

bobolak
    Účastník (Participant)

Tak ja nepochopím papiho o čo tu ide????že jeden náš kamarát nechce HODNOSŤ ???????

preto ho budeme lámať ? ja si myslím že tu hodnosť si môže exebat v jednom prípade odpustiť,a nie držať sa toho ako by išlo o zrútenie jeho stránky,alebo že by mu ho chcel yoffis rozvrátiť???? YOFFO MOTOCYKEL.SK si rozvraciať nedáme!!!!!!!!!hovg PS. otázka prečo stado odišlo z MR je jednoduchá…………papimu avia mazal dáke príspevky tak sme ho podržali a odišli s ním…. tak jednoduché…..že?stádo ma držať pokope,ale to je šecko na uváženie a rozhodovať s prázdnou hlavou je veľmo ťažké(kua koľko smajlov móžem???) 😠 😠 😶 😛 😛 🤐 🤐 🤐

kingston
    Účastník (Participant)

K*a nevidím fotky tu v pomere, asi nejaký fajrvôl. O čo som prišiel?

A čo sa aktuálnej témy týka súhlasím s papibáčiho názorom aj keď on s ním nesúhlasí   😈
    Ale do rehotu ako jemu mi nie je pretože som pred chvíľou zakopol o nohu stola 😟  .

A pridávam svoj názor:

Som tu na návšteve a keď som na návšteve hocikde, tak sa pokiaľ možno prispôsobím domácim.

Vilkoo, furt len Ronyslav a Ronyslav. A to ako sa má Mazsola ništ???   😈

maguma
    Účastník (Participant)

Fikus a čo si myslíš, že pri nabíjaní si bude gule zvesovať zo stromčeka, však by ho Picík zo susednej ulice odbachol prv ako by zareval havhav labky hore, ty škaredý kocúrisko😁  😁 

theo
    Účastník (Participant)

Bobo, nehovoris zle, ale treba to podlozit aj kablovo, ja teraz nemam na to material, takze az rano… 🙂  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Atikám, zajtra zulu bude vykonaná kontrolná návšteva Mažoly zulu, potom podám vyčerpávajúcu správu, teraz prikladám autentickú fotku Mažole zulu zo spolubývajúcou kolegyňou z apartmánu. Predpokladám, že uvidíš naď sar, keďže je medzi tebou a sámítógépom nejaký tuzeš fal 😈 😈  😈 

…………………………………..

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,086 až 5,100 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri