Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,396 až 7,410 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Hog
    Účastník (Participant)

Tak jsem si pečlivě prohlédl výpočet a musím konstatovat , že Papi na to káp ! 🙂 
    Ono je potřeba nemít plné gatě, ale ale jde o to- mít pod čepicí !!!! 🙂  😛 

krampus
    Účastník (Participant)

Jak dobre, že ňe som ja inžymyr, bo by som aj papi-mu uveril, ja ľem teľo znam, že kedz motor štartuje ta aľternator chuja dobija bo ešči ňema tote otačky co ma mac abi dobijalo, ergo kockovany prud nemušim obrušovac do guľata žadnyma integralama a odmocňinama. 😁 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Akoze tie velke Vecka som davno zabudol nikdy som ich realne nepotreboval  😁 alernator by mal davat 250W  len neviem preco mu 100 W ubrali oproti predoslemu modelu mam sice ten zdruzeny merac takyto skoro podobny    ale viem s nim odmerat iba 12 V

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Hog a Krampus to vaše štartovanie vrr vrrrrr  mi niečo pripomína. Kontrolní otázka soudruzi 😁 

http://www.youtube.com/watch?v=vosq52799xI

theo
    Účastník (Participant)

A teraz finalna kontrolna otazka. Ako je to, ze tí ktorí o tom tolko viete mate stale nejaky problem  a ja co prd o tom viem, len zapojim + na + a – na – a šicko ide  😶  😈

solim
    Účastník (Participant)

Theo to vystihol  👍  a trafil hlavičku po klinci. 😈 

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko.
    Theo , vedátori a inginíri to musia všetko vedecky zdôvodniť . 😈 
    Ináč by bol život jednoduchý a fádny. 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Lišiak Šolim zas v starej forme: Ulúpil stranu. 😁 

K tým odmocninám….Ja sa chodím odmocňovať na OO, alebo niekedy aj na WC. 🙂 
    Ak budem mať problém s odmocňovaním, pôjdem do Komárhoumu,
    papi ma odmocní. ČO ??? Vie to !!!

A v reálnej praxi (to bolo dáááávno) som iňtegrály – (husí krky), odmocniny,
    a ostatné matematyčkovité chobotiny využil veľmi často (ani raz) 😘 
    Sú to veľmi dôležité veci na trápenie žiactva učiteľstvom. 😛 

1 X papik 😈 

P.S.: nech žijú kockaté prúdy a podtlakové automatické trysky.

theo : 👍 

zefototh
    Účastník (Participant)

Cha, cháá. Ako dobre že mám štartovaciu páku. 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 👍  Theo, vieš predsa, že neriešiteľné problémy vedátorov existujú len dovtedy, kým to nevyrieši náhodný okoloidúci, ktorý nevie, že sú neriešiteľné… 😁

Ku vzorcu: nepatrí k téme vôbec, pridal som len, lebo dobre vypadá a aby Mlhoš vedel nastaviť podľa neho karburátor. Podľa toho vzorca totiž vygúgli, ako… 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    Prvý aj posledný riadok sú správne. Hovoria o tom, že efektívna hodnota striedavého prúdu sinusového priebehu je cca 0,707 x špičková hodnota. Ten prostriedok nedokážem posúdiť, je to už dávno a praxi mi to netreba.

Mlhoš,
    Výkon alternátora nezmeráš. Ani príkon štartéra nezmeráš. Treba na to buď Watmeter, alebo Ampérmeter a Voltmeter, ale to nerieš, to je úloha pre labák. Stačí uveriť štítku.

S tým merákom UNI-T UT601 prosím Ťa nič nemeraj. Napätie to nezmerá. Je to slušný merák na odpory a kondenzátory.
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Rikal som ze podobny len som nevyguglil obrazok moj mera volty ohmy ampere

kavis
    Účastník (Participant)

theo keď dáš plus na plus a mínus na mínus a ideš sa voziť tak je všetko v poriadku ale keď dospeješ a prídeš do garáže a začneš rozmýšľať že či sa ideš voziť alebo radšej ideš rozoberať a následne skladať tak potom treba začať aj špekulovať len potom odporúčam nejakého mustanga, pioniera poprípade pionierku ale zásane nesahaj na novú japonku poprípade čínu 😈

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, a teraz mi to prelož alebo nakresli schemu, lebo mi nejako nepali  😶 

aale ved načo, šak je streda  😈 😁 😛

VANUCCI
    Účastník (Participant)

krampus  poslal som ti emila 👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,396 až 7,410 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri