40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. mája 2016 o 20:20 #99591
Goldy
Účastník (Participant)Len tak mimochodom vo Francúzku sa rozdávali VC ( veľké ceny ). 😎 Najväčšiu bral Chorche, trošku menšiu Doctor a ešte menšiu Viňales ( Suzka po 6stich rokoch na pódiu ). 👍 Doctor Marčeka ukážkovo predbehol, Marček to nezvládol v makovici a po pár kolách to poslal spolu s Dovim do štrku, ale prišiel si po 2 body. Na Ducatky spadlo rogalo a cieľ nevideli ( v prvých 4 – 5 kolách Dovi druhý, Ianone tretí a naopak ) 😟 Inak cieľ videlo 13 motiek. 😟 Malých a stredných chlapcov som nevidel, boli prioritnejšie povinnosti. 😈 Konec francúzkeho hláseňá.
8. mája 2016 o 20:20 #99592Goldy
Účastník (Participant)Len tak mimochodom vo Francúzku sa rozdávali VC ( veľké ceny ). 😎 Najväčšiu bral Chorche, trošku menšiu Doctor a ešte menšiu Viňales ( Suzka po 6stich rokoch na pódiu ). 👍 Doctor Marčeka ukážkovo predbehol, Marček to nezvládol v makovici a po pár kolách to poslal spolu s Dovim do štrku, ale prišiel si po 2 body. Na Ducatky spadlo rogalo a cieľ nevideli ( v prvých 4 – 5 kolách Dovi druhý, Ianone tretí a naopak ) 😟 Inak cieľ videlo 13 motiek. 😟 Malých a stredných chlapcov som nevidel, boli prioritnejšie povinnosti. 😈 Konec francúzkeho hláseňá.
8. mája 2016 o 20:22 #99593Goldy
Účastník (Participant)😁 Parkinson 😇
9. mája 2016 o 15:36 #99594Hog
Účastník (Participant)Goldy,ty říkáš Parkinson !
Ale jedna životní moudrost říká:
Sračka a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace 😁 ! Utíkáš, a nevíš kam !
Takže Parkinson je ještě v pohodě 🙂
9. mája 2016 o 16:07 #99595malylapaj
Účastník (Participant)Hogu, super kombinácia je Parkinsom a Alzheimer, zabudneš sa triasť 👍
9. mája 2016 o 18:27 #99596bacaono
Účastník (Participant)lapajko Parkinsom a Alzheimer spolu? …..to nem dobrá kombinácia.
Čo keď prvú polovicu porozlievaš a druhú zabudneš vypiť? 😁 🤐9. mája 2016 o 18:46 #99597przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Mať tak vaše problémy,
ja, keď som s Alzheimerom konečne našiel Wilkinsona, spojenými silami Parkinsona a Wilkinsona som sa krásne dorezal.
Ta odvtedy som KoBra … 😈9. mája 2016 o 18:58 #99598theo
Účastník (Participant)Už to nie je ono, velmi zastrihávaš. 😈 😁
10. mája 2016 o 16:25 #99599malylapaj
Účastník (Participant)bača, tak nad tým sa budem musieť tuho zamyslieť. Piť či nepiť, to je otázka. 😉
10. mája 2016 o 17:39 #99600bacaono
Účastník (Participant)lapajko neni nad čím rozmýšľať. Je nad slnko jasnejšie že piť. Lebo keď už prídu tí spomínaní dvaja páni, tak sa možno zabudneš triasť ale určite zabudneš aj vypiť…alebo ak aj nezabudneš tak polovicu porozlievaš. Takže treba naplno využiť zostávajúci čas. 😈
11. mája 2016 o 6:01 #99601przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 K téme dňa:
Vojde dedko do bordelu a žiada si najohnivejšiu slečnu.
Madam sa usmeje a hovorí:
– Ale-ale, dedko, veď vy to už máte za sebou…
– Ano? A koľko platím?14. mája 2016 o 13:26 #99602VANUCCI
Účastník (Participant)A chčije a chčije, ale aspoň nemusím záhradu polievať 😎
15. mája 2016 o 11:35 #99603przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 U nás už slnko svieti, ale v Sepangu chčalo, superšporty štartovali až po SBK.
Hayden (klasika 69) ale vyhral svoj prvý SBK-pretek ešte „nasucho“. 😉
O chvíľu štartuje F1 Barcelona (14:00 sečovského času) – no a Dano Kvyat minule doma nevyhral, akurát ho Červený Býk znejúci po anglicky prehodil do Červeného Býka znejúceho po španielsky. Ťažký je život sibírskeho zmrzlinára…
15. mája 2016 o 13:23 #99604Retro
Účastník (Participant)Včera pri legendárnom preteku North West 200 v tr.Supertwin smrtelne havaroval 20 ročný Malachi Mitchell-Thomas. Chalpec mal na to stať sa roadracingovou superhviezdou. Zapáľte sviečku…
15. mája 2016 o 14:22 #99605VANUCCI
Účastník (Participant)Tak Španielsko máme za sebou.
Max prekvapil, Ferrari sa pomaličky prebúdza. 😎
No a čo dnes dokázal Nicov tmavší súkmeňovec, tak to je sila 😶Na stránke F1.sk je článok pod titulom „Hamilton o roku voľna: Ten, čo to napísal, asi niečo fajčil “
Ja mám pocit, že dnes pred štartom si Hamilton niečo zabafkal 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji