Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › 600-750 ccm VS. 900-1000ccm. co je lepsie?
napiste vas nazor ktora kubatura je podla vas lepsia a nehladte prosim len na vykon! 🙂
Pre kazdeho nieco ine zalezi od jazdca a od schopnosti, niekto ma rad nahaca, niekto turistiku a niekto supersport 😉
racer8 nedávaj do pléna takéto otázky, je to prudko výbušná téma a mohlo by sa to zvrhnúť na vzájomnú rivalitu a osočovanie majiteľov tej – ktorej kubatúry 😉 Dobre že si sa ešte neopýtal na značku, to by si vyhlásil asi občiansku vojnu 😁
tema asi ako: ktore baby su lepsie brunetky alebo blondiny?
vsetko zalezi od motorky o ktorej je rec. Diversion 900 nemozes porovnavat s GSXR600, pritom mas kopec ludi ktori ti budu tvrdit ze objem nicim nenahradis.
moj kamarat predal R1 a kupil novu R6 a bohove si chvali a nie je jeden z tych co vyuziva iba 30% vykonu.
racer8 na začiatok ti poradím Hondu VTR 1000 SP1, ja som predtým nemal žiaden stroj, raz som sa previezol na väčšej MZ a teraz mám túto Hondu, je ako stvorená pre začiatočníkov ako sme my. 😀 a dá sa na nej do sýtosti vyblázniť 😁
😕
Lorenzo robím si srandu 😀
dusik, myslel som na racerovu otázku, to je ako: dám si palacinky s džemom alebo s kakaom?
dusik a vies ze s tebou suhlasim a preto som sa uz zacal pokukovat po CBR 1000RR ale aj ta SP-cka ma laka predsa je to liter 🙂
yagiza a ty si blondina ci bruneta? 😘
racer8 aku si mal predtym motorku? Neviem ci vyuzijes toho litra ale daj pozor aby ta ten vykon neprekvapil. Dufam ze sa ti podari krotit konikof 😉
racer8 len pre info, keby si troska patral objavis
Redaktor: Tomáš alias Awia 🙄
racer8 tá SP – čka je poriadny divoch a má záťah od pivnice-úplne zdola, takže by ťa mohla zhodiť ako divoký mustang 😁 Podľa mňa by si si mal ujasni, na čo chceš motocykel v budúcnosti najviac používať a aký je tvoj rozpočet – koľko bubákov chceš za ňu obetovať, alebo koľko si schopný obetovať. Zodpovedz si tieto 2 otázky a budeš v tom mať jasnejšie. 😎
Sakra to nepatrilo sem 😀
07.06.06 08:04:59
racer8 len pre info, keby si troska patral objavis
Redaktor: Tomáš alias Awia
dusik ] ma tu presviedcas stale viac a viac a ja som lahko ovplyvnitelny 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |