Airbrush
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Airbrush
- Toto téma obsahuje 1 odpoveď, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 7 mesiacmi od
faradero.
-
AutorPríspevky
-
10. decembra 2006 o 11:04 #70621
eXeBaT
Účastník (Participant)Podľahol som tomu a kúpil som si Schneider Sydney, tryska 0.2 mm za cenu 3063,-Sk
Slovenská scéna v tomto obore na internete nie je taká rozšírená, ako napríklad v Čechách. Či už hľadáte rady, informácie, niečo o technike, alebo priamo predajcov pištolí, alebo farieb a príslušenstva.
Ak máte s airbrushom akékoľvek skúsenosti, sem s tým, budem vďačný 😉
Predovšetkým ma zaujímajú informácie o fólii, ktorá je vhodná ako nalepovacia šablóna, aby nezanechávala na maľbe lepidlo. Taktiež použité farby a číre laky. Počul som, že je vhodné používať PPG farby … atď.Väčšinu šablón si urobím vo vektore a vyrežem na plotri, ale neohrdnem nejakým pekným originálom od výrobcu.
22. decembra 2006 o 22:42 #70622faradero
Účastník (Participant)Miesaj ciernu frajere. Nesiem ti nadrz a zobak.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
Triumph Speed Twin 1200 TFC (2027) – Britská custom dokonalosť v limitovanej edícii 750 kusov
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!