Ako si hlúpo ničíme úzkoprofilový tovar
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Ako si hlúpo ničíme úzkoprofilový tovar
- Toto téma obsahuje 26 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 rokmi, 5 mesiacmi od
prdlafka.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2013 o 7:15 #95664
prdlafka
Účastník (Participant)Neda mi nenapisat co sa mi stalo.
nasiel som pred casom inzerat na pioniera, typ 21, vizualne v dobrom stave, s PAPIERMI!!!!!!!! volal som majitelovi, vravel, ze moto je ok, cena bola 200,- euro, je jasne, ze to je viac hracka na servisovanie, ale ved o to mi islo.
bol to presne taky pionier, ako moj prvy, preto som ho uz dlho chcel kupit, hrat sa s nim, rypat sa v tom a jasne, ze sa aj vozit, ale s papiermi za dobru cenu ich nebolo (a asi ani nie je), skratka tie papiere boli podmienka. povedal som mu, ze pon urcite buduci tyzden pridem (bolo to dost daleko a kamos mal pozicany moj vozik, tak som musel pockat kym vrati), ze nech mi da cislo uctu, ze mu poslem kludne celych 200,- euro na ucet, ze skratka urcite pridem…povedal, ze zalohu nechce, ze na mna pocka, nech sa mu ozvem. OK…
tak som sa ozval ako sme sa dohodli a ten CHUMAJ mi povedal, ze on medzi tym predal papiere za stovku a ze teraz je ten pionier uz len za kilo, lebo je bez papierov…
dalej nekomentujem…11. decembra 2013 o 11:12 #95671solim
Účastník (Participant)Dobrý blbec. 😟
11. decembra 2013 o 11:24 #95673lara
Účastník (Participant)Tak ked slubujem volakomu tak nepredam papiere 👎
11. decembra 2013 o 21:07 #95675Dragon
Účastník (Participant)Nie je nad to, keď hlúposť kvitne… 🤐 http://replygif.net/i/586.gif
11. decembra 2013 o 22:08 #95677krampus
Účastník (Participant)– takým ľuďom tu na východe sa hovorí: k.k.t ta k.k.t !
11. decembra 2013 o 22:14 #95679kxbibo
Účastník (Participant)Navrhujem ho na predavača roka. 😁
11. decembra 2013 o 23:03 #95681przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Nevidím problém, prdlafka kúpi tú motorku za stovku, kúpi na ňu papiere – a namiesto jednej motorky s papiermi budú dve. 😈
A to je predsa prínos, nie? 😈Na Pionieroch si každý vyráža čísla do rámu, lebo sa zaviedol chujmi chujový zákon. Nikdy tam čísla vyrazené neboli, boli len na štítkoch (ktorý sa dal samozrejme jednoducho prehodiť). Viedlo sa v dokladoch ale aj číslo motoru, ktoré je teraz irelevantné, motor sa nerieši.
Teda aké doklady s číslom „podvozku“ si kúpim, také číslo si vyrazím – a je to. Kam? Keďže nikde okrem hliníkového pliešku to predtým vyrazené nebolo, tak asi hocikam. Ak kúpim nové papiere, nové číslo vyrazím inam – a zase je to legálne… Čo sa vyriešilo? NIČ. 😈12. decembra 2013 o 5:52 #95683prdlafka
Účastník (Participant)Dobre papi rozumiem co pises, ale ja by som to mal rad bez takych opletaciek (ktorym sa zrejme nevyhnem) skratka kupit, poistit, prepisat a vozit sa…ale to chcem od zivota veeeelmi vela… 😟
12. decembra 2013 o 5:58 #95685AIR
Účastník (Participant)prdlafka ber to pozitivne, usetril si 200€ 😁 😁 😁
12. decembra 2013 o 5:59 #95687prdlafka
Účastník (Participant)Jo a este sa mi lubilo, jak ma chalan potom do telefonu chlacholil, ze sak teraz to mam o kilo lacnejsie, za polovicnu cenu, akoby mi tym este urobil specialnu sluzbu, alebo akciu, ako to super vymyslel a nakoniec vsetko zabil tym, ze sak papiere si mozem dakde zohnat a kupit…to som sa uz smiechu nezdrzal…teda smiechu cez slzy… 😁
no nic idem zhanat dalej, nostalgia je silna, roky pribudaju, tak sa musim pomocou dacoho vratit do mladosti a toto by bol celkom fajn stroj casu, vtedy to bol rocnik 76, teda o dva roky mladsi ako ja…aj ked vratit sa az do trinastky je asi privela, ked som mal 15, predal som ho (spolu s papiermi, bolo to na tatka a kupil som ho presne za to, za co som vtedy predal RMXku…. pamatate este na take???)… 😁
12. decembra 2013 o 6:00 #95689prdlafka
Účastník (Participant)AIR: ano mas pravdu 😁 ale prepil som ich este v ten vecer od zialu… 😁
12. decembra 2013 o 6:42 #95692raptor
Účastník (Participant)To je ale….obyvateľ Kréty
12. decembra 2013 o 21:07 #95694AIR
Účastník (Participant)prdlafka a že ako užitočne a pohotovo si to zvládol 😁 😁 😁
13. decembra 2013 o 5:27 #95696prdlafka
Účastník (Participant)Air: s riesenim podobnych situacii problem nemam, aj dnes silno uvazujem, co ma natoko dojme, aby som som musel navstivit krcmicku oproti… 😁
13. decembra 2013 o 5:44 #95697Dragon
Účastník (Participant)prdlafka – je piatok 13-teho… čakaj, ono to príde 😁 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

TEST: Honda Hornet 1000 SP – veľký návrat v agresívnom balení

BMW R 12 & R 12 nineT – králi štýlu, charakteru a boxerovej klasiky

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

TEST: Brixton Crossfire 500 XC – scrambler, ktorý má gule

Triumph Tiger Sport 800 vs. 660 2025: Rovnaký štýl, iný svet

TEST: Honda GB350S – poctivý klasik pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Kawasaki Z500 2024 – Malý veľký naháč

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

TEST: Honda Hornet 1000 SP – veľký návrat v agresívnom balení

BMW R 12 & R 12 nineT – králi štýlu, charakteru a boxerovej klasiky

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca