Connect with us

Ako si hlúpo ničíme úzkoprofilový tovar

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Ako si hlúpo ničíme úzkoprofilový tovar

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    prdlafka
    Účastník (Participant)

Neda mi nenapisat co sa mi stalo.

nasiel som pred casom inzerat na pioniera, typ 21, vizualne v dobrom stave, s PAPIERMI!!!!!!!! volal som majitelovi, vravel, ze moto je ok, cena bola 200,- euro, je jasne, ze to je viac hracka na servisovanie, ale ved o to mi islo.
    bol to presne taky pionier, ako moj prvy, preto som ho uz dlho chcel kupit, hrat sa s nim, rypat sa v tom a jasne, ze sa aj vozit, ale s papiermi za dobru cenu ich nebolo (a asi ani nie je), skratka tie papiere boli podmienka. povedal som mu, ze pon urcite buduci tyzden pridem (bolo to dost daleko a kamos mal pozicany moj vozik, tak som musel pockat kym vrati), ze nech mi da cislo uctu, ze mu poslem kludne celych 200,- euro na ucet, ze skratka urcite pridem…povedal, ze zalohu nechce, ze na mna pocka, nech sa mu ozvem. OK…
    tak som sa ozval ako sme sa dohodli a ten CHUMAJ mi povedal, ze on medzi tym predal papiere za stovku a ze teraz je ten pionier uz len za kilo, lebo je bez papierov…
    dalej nekomentujem…

solim
    Účastník (Participant)

Dobrý blbec. 😟 

lara
    Účastník (Participant)

Tak ked slubujem volakomu tak nepredam papiere 👎

Dragon
    Účastník (Participant)

Nie je nad to, keď hlúposť kvitne… 🤐 http://replygif.net/i/586.gif

krampus
    Účastník (Participant)

– takým ľuďom tu na východe sa hovorí: k.k.t  ta  k.k.t !

kxbibo
    Účastník (Participant)

Navrhujem ho na predavača roka.  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nevidím problém, prdlafka kúpi tú motorku za stovku, kúpi na ňu papiere –  a namiesto jednej motorky s papiermi budú dve. 😈 
    A to je predsa prínos, nie? 😈 

Na Pionieroch si každý vyráža čísla do rámu, lebo sa zaviedol chujmi chujový zákon. Nikdy tam čísla vyrazené neboli, boli len na štítkoch (ktorý sa dal samozrejme jednoducho prehodiť). Viedlo sa v dokladoch ale aj číslo motoru, ktoré je teraz irelevantné, motor sa nerieši.
    Teda aké doklady s číslom „podvozku“ si kúpim, také číslo si vyrazím – a je to. Kam? Keďže nikde okrem hliníkového pliešku to predtým vyrazené nebolo, tak asi hocikam. Ak kúpim nové papiere, nové číslo vyrazím inam – a zase je to  legálne…  Čo sa vyriešilo? NIČ.  😈

prdlafka
    Účastník (Participant)

Dobre papi rozumiem co pises, ale ja by som to mal rad bez takych opletaciek (ktorym sa zrejme nevyhnem) skratka kupit, poistit, prepisat a vozit sa…ale to chcem od zivota veeeelmi vela… 😟

AIR
    Účastník (Participant)

prdlafka ber to pozitivne, usetril si 200€  😁  😁  😁

prdlafka
    Účastník (Participant)

Jo a este sa mi lubilo, jak ma chalan potom do telefonu chlacholil, ze sak teraz to mam o kilo lacnejsie, za polovicnu cenu, akoby mi tym este urobil specialnu sluzbu, alebo akciu, ako to super vymyslel a nakoniec vsetko zabil tym, ze sak papiere si mozem dakde zohnat a kupit…to som sa uz smiechu nezdrzal…teda smiechu cez slzy… 😁 

no nic idem zhanat dalej, nostalgia je silna, roky pribudaju, tak sa musim pomocou dacoho vratit do mladosti a toto by bol celkom fajn stroj casu, vtedy to bol rocnik 76, teda o dva roky mladsi ako ja…aj ked vratit sa az do trinastky je asi privela, ked som mal 15, predal som ho (spolu s papiermi, bolo to na tatka a kupil som ho presne za to, za co som vtedy predal RMXku…. pamatate este na take???)… 😁

prdlafka
    Účastník (Participant)

AIR: ano mas pravdu  😁  ale prepil som ich este v ten vecer od zialu… 😁

raptor
    Účastník (Participant)

To je ale….obyvateľ Kréty

AIR
    Účastník (Participant)

prdlafka a že ako užitočne a pohotovo si to zvládol  😁  😁  😁

prdlafka
    Účastník (Participant)

Air: s riesenim podobnych situacii problem nemam, aj dnes silno uvazujem, co ma natoko dojme, aby som som musel navstivit krcmicku oproti… 😁

Dragon
    Účastník (Participant)

prdlafka – je piatok 13-teho… čakaj, ono to príde 😁  😉 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri