Connect with us

Aku motorku

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Aku motorku

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 16 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    kaktus
    Účastník (Participant)

Mne radili na zaciatok Suzuki 650 SV alebo Yamahu TDM. zaberaju odspodu, zhora maju limit a nie su "ostre". dobre brzdia motorom. Kupil som Suzuki 650 sv…jazdne vlastnosti super, podvozok drzi, motor pocuva jazdca.

cestovatel
    Účastník (Participant)

Ares,ja mam na predaj novu moto ale nie Varaderko,ale XR 125 l Endurko,ma 3 mesiace,za 85 000sk,stvortakt,jednovalec,vzduchom chladeny.1000 ludi 1000nazorov.Nenutim ti ju,je perfektna,ale ja tiez prechadzam na nejaku tu 600-vku.

racer8
    Účastník (Participant)

Ja by som si zobral endurko a nie nejaky SS pripadne CS…na endurku mozes behnut troxa mimo cesty a skusat napriklad smiky na trave alebo kamenistej ceste a podbne co sa ti potom na cestax urcite zide a budes vediet ako reagovat ale netreba nic prehanat a treba nato ist s rozumom…

Raptor ty mas napredaj iba Jednu Dl650???? to co? minuly sa zasoby 😁

dusik
    Účastník (Participant)

ARES neser sa a sadni rovno na liter 😉

racer8
    Účastník (Participant)

Hej alebo taka ZZR 1400 tam pisali ze je vhodna pre zaciatocnikov 😈

kankoXF
    Účastník (Participant)

Nenajazdil som vela, mam iba jednu moto, ale aj tak nechapem ze: 900 rr, R1, haybusa, zzr 1200….

Poznam cloveka, ktory mal R1 – predal a kupil R6. Ma dost najazdene. Nacuval na moto, tolko co som ja najazdil dopredu. Povedal: R1 je super moto, ALE nedokazes ju vyuzit, nepoznas jej hranicu a v absolutnej vacsine pripadov ani neprenesie svoj vykon na cestu…..

A podla toho co citam tu, tak mame samych zatajenych supermanov z GP superbike 😇 😇 😇

Nezacnite ma tu teraz lyncovat…. 😛 😛

kxbibo
    Účastník (Participant)

kankoXF to nepochopíš tak isto ako ja. Na dialnici idú 300km/h a v zátačke ich robia šrackovia na Pionieroch a Simsonoch.

yamaxx
    Účastník (Participant)

Bibo…to mas tak ako s lietadlami…..su Cmeliaky co postrekuju polia……potom specialy na letecku akrobaciu….dopravne….a potom stihacky….akonahle to zacnes kombinovat…..vznikne praskovacie Jumbo co je somarina…co je tu na nepochopenie….

kxbibo
    Účastník (Participant)

yamaxx ale na tých lietadlách lietajú piloti v akrobatickom akrobatický piloti v bojových lietadlách bojový piloti a v čmeliakoch odpad.(preto máš prášok na strehe 😁 )

Lavergsx600
    Účastník (Participant)

kankoXF tu radu nehladaj… tu objektivne vie len velmi malo ludi poradit… vecsina uzivatelov sa tu hraju na borcov ktory vsade boli a vsetko vedia a pri tom si neuvedomuju ze aj oni ZACINALI

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 16 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri