Aku motorku
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Aku motorku
- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 7 mesiacmi od
Lavergsx600.
-
AutorPríspevky
-
29. augusta 2007 o 11:55 #76194
kaktus
Účastník (Participant)Mne radili na zaciatok Suzuki 650 SV alebo Yamahu TDM. zaberaju odspodu, zhora maju limit a nie su "ostre". dobre brzdia motorom. Kupil som Suzuki 650 sv…jazdne vlastnosti super, podvozok drzi, motor pocuva jazdca.
6. septembra 2007 o 8:13 #76195cestovatel
Účastník (Participant)Ares,ja mam na predaj novu moto ale nie Varaderko,ale XR 125 l Endurko,ma 3 mesiace,za 85 000sk,stvortakt,jednovalec,vzduchom chladeny.1000 ludi 1000nazorov.Nenutim ti ju,je perfektna,ale ja tiez prechadzam na nejaku tu 600-vku.
6. septembra 2007 o 8:36 #76196racer8
Účastník (Participant)Ja by som si zobral endurko a nie nejaky SS pripadne CS…na endurku mozes behnut troxa mimo cesty a skusat napriklad smiky na trave alebo kamenistej ceste a podbne co sa ti potom na cestax urcite zide a budes vediet ako reagovat ale netreba nic prehanat a treba nato ist s rozumom…
Raptor ty mas napredaj iba Jednu Dl650???? to co? minuly sa zasoby 😁
6. septembra 2007 o 10:42 #76197dusik
Účastník (Participant)ARES neser sa a sadni rovno na liter 😉
6. septembra 2007 o 12:50 #76198racer8
Účastník (Participant)Hej alebo taka ZZR 1400 tam pisali ze je vhodna pre zaciatocnikov 😈
7. septembra 2007 o 19:34 #76199kankoXF
Účastník (Participant)Nenajazdil som vela, mam iba jednu moto, ale aj tak nechapem ze: 900 rr, R1, haybusa, zzr 1200….
Poznam cloveka, ktory mal R1 – predal a kupil R6. Ma dost najazdene. Nacuval na moto, tolko co som ja najazdil dopredu. Povedal: R1 je super moto, ALE nedokazes ju vyuzit, nepoznas jej hranicu a v absolutnej vacsine pripadov ani neprenesie svoj vykon na cestu…..
A podla toho co citam tu, tak mame samych zatajenych supermanov z GP superbike 😇 😇 😇
Nezacnite ma tu teraz lyncovat…. 😛 😛8. septembra 2007 o 11:44 #76200kxbibo
Účastník (Participant)kankoXF to nepochopíš tak isto ako ja. Na dialnici idú 300km/h a v zátačke ich robia šrackovia na Pionieroch a Simsonoch.
8. septembra 2007 o 12:11 #76201yamaxx
Účastník (Participant)Bibo…to mas tak ako s lietadlami…..su Cmeliaky co postrekuju polia……potom specialy na letecku akrobaciu….dopravne….a potom stihacky….akonahle to zacnes kombinovat…..vznikne praskovacie Jumbo co je somarina…co je tu na nepochopenie….
8. septembra 2007 o 16:06 #76202kxbibo
Účastník (Participant)yamaxx ale na tých lietadlách lietajú piloti v akrobatickom akrobatický piloti v bojových lietadlách bojový piloti a v čmeliakoch odpad.(preto máš prášok na strehe 😁 )
8. septembra 2007 o 17:31 #76203Lavergsx600
Účastník (Participant)kankoXF tu radu nehladaj… tu objektivne vie len velmi malo ludi poradit… vecsina uzivatelov sa tu hraju na borcov ktory vsade boli a vsetko vedia a pri tom si neuvedomuju ze aj oni ZACINALI
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji